Bebivita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
5.7.13 20:47

Tak nám dneska babička přivezla z Německa mlíčka Bebivita 2 za 3.99, ale jsem ráda, že je alespoň měli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika 123
8.7.13 13:35

Neřešila bych, koupila jsem nedávno sunar za 204kč a přišel mi příšernej hrudkovatej taky. jinak pije bebivitu a spokojenost je to o zvyku, nevím co ste kupovala před tím, ale každé mléko je jiný…a jestli houstne netuším, než se otočím tak má malá lahev v sobě…

• Citovat
  • Upravit
Monika 123
8.7.13 13:36

Jinak bebivita v akci za 3 ečka

• Citovat
  • Upravit
11
9.7.13 10:10

Bebivita noční lahev

Holky prosím vás nevíte jestli se dá někde v Německu sehnat i ta bebivita noční lahev? Ten obrázek je na levém růžku Bebivity 2, když ji otevřete. Je to jeden z návrhů na vyzkoušení. Máte s tím někdo zkušenost, koupily jste ji někde? Chtěla bych to vyzkušet, ale ani v rossmammu ani v Kauflandu jsem ji neviděla. :nevim: Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.7.13 11:57

Holky co nekojíte, mám dotaz byli jsme na Nutrilonu malá kakala 1 za den, někdy i obden, ted jsme presly na Bebevitu a prdolka kaka temer kazde krmeni-vzdy tak jako mensi davky, ale obcas za ten den se ji tam objevi jakoby hlen a dalsi pak uz zase dobry, nebo to jakoby jinak smrdi, tak nevim jestli zustat nebo se vratit na Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
24.7.13 12:01

@AndrejkaFr hlen občas měla ve stolici také, stolice už nevoní, to asi po zádném UM, pokud kaká, prospívá a nemá ve stolici krev, tak bych se neznepokojovala a mlíčko jí nechala. Mala byla z kraje taky na Nutrilonu a bylo to to nejhorší mlíko, vubec nekakala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.7.13 12:05

@Ajinka91 mala prave po nem desne tlacila mockrat jsem ji musela pomahat nozickami stlačenými k bříšku. Mě právě zarazilo že najednou pri papani zatlaci a prd prd a ma tam splouchnuto. Nekdy s tim hlenem, jinak klasicka michana vajicka a teda dnes me vydesil ten „jiný smrad“ Jsme na ni tyden. Jinak nevypada ze by ji neco trapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
24.7.13 12:13

@AndrejkaFr mala taky smrdi, me zase do 5.mesicu nekakala jinak nez s rourkou, pak s pridrzovanim nozicek a ted uz nastesti sama pomalu ale jiste. Jestli nema prujem a tu krev jak jsem psala, tak by to melo byt ok.Hlen muze zpusobyt taky spolykana ryma.My taky nevonime kdyz jdeme na velkou ;) Pokud jsi ale nejsi jista zavolej nebo zajdi k vasi detske

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
24.7.13 12:14

@AndrejkaFr a mae klacickou nebo nejakou Pre či HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.7.13 12:18

Ne ne ma jen normalni Bebivitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.7.13 07:24

Holky byli jste někdo na nutrilonu a přešli na bebivitu ještě v sestinedeli? Od porodnice jsme na dokrmu. Co tři hodky kojime a pak dokrmuji. Teď nám byl měsíc a dostala jsem bebivitu nutrilon akorát došel tak jsem dnes zkusila zavést tu. Nutrilon měl jinou chuť i konzistenci ale malá to přijala normálně. Tedy zatím uvidíme co to s ní udělá. Máte zkušenosti u takovych prcku? A ještě jak jste na tom s prdikama? Zatím nás to trápí hodně nepomuze třeba bebivita? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.7.13 09:11
@letuskal píše:
Holky byli jste někdo na nutrilonu a přešli na bebivitu ještě v sestinedeli? Od porodnice jsme na dokrmu. Co tři hodky kojime a pak dokrmuji. Teď nám byl měsíc a dostala jsem bebivitu nutrilon akorát došel tak jsem dnes zkusila zavést tu. Nutrilon měl jinou chuť i konzistenci ale malá to přijala normálně. Tedy zatím uvidíme co to s ní udělá. Máte zkušenosti u takovych prcku? A ještě jak jste na tom s prdikama? Zatím nás to trápí hodně nepomuze třeba bebivita? Díky moc.

Ahoj, my jsme přešli na bebivitu taky přibližně, když nám byl měsíc (teď je nám 7 měsíců a pořád máme Bebivitu) a naprosto bez problémů. Malá toho vypila víc a přestalo ji i bolet bříško. Taky jsme předtím byli na Nutrilonu a to bolení bříška a prdíky měla právě z Nutrilonu.Po Bebivitě prďákuje bez pláče a kaká mi třeba i 2× denně, kdežto po Nutrilonu max. 1× za 3 dny. Podle mě je Nutrilon nejhorší mlíko jaký může být a Bebivita nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
26.7.13 09:38

@letuskal prdiky nas trapily a hodne asi do 5mesice, zavedla jsem probioticke kapky a prirodni kapky a na prdiky a zlepsilo se to, bebivitu pije az od 3mesice, ale je to dobry mliko, takze ji klidne davej, je to obdobny jako nas Sunar, jen bych rekla ze lepsi, ale co jsme plne na UM od (9.tt) tak s kakanim mame problemy do dnes (6.mesicu)ale lepsi se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.7.13 11:31

@Lili85 Moc díky doufám že ji bude sedět. A kdyby ji to zbavilo alespoň půlky trápení s bříškem bylo by to úžasný :-). No jestli to bolení má z nutrilonu tak jim tam snad napíšu. Drahy to je jak blázen a všude to velebi jak je to úžasný UM :-( S tím kakanim ti neřeknu protože jsme devět dní kojila a pak po každým dokrm to kakala málo. Pak jsem zkusila asi 14 dní kojit a dokrm byl jenom na noc jenže to řvala hlady a když jsme šly vážit tak přibrala málo takže doktor řekl zase dokrm po každém kojení. To kakala snad dvakrát za celou dobu. No a teď jak jsmezas pokaždé dokrmovaly tak kakala po pěti dnech 5× v jeden pak dva dny nic pak 2× a pak zase nic. Tak třeba se to upraví. Míč doufám. Proč jsi nekojila? Mě se dělá málo mléka a zkoušela jsem všechno možné :- takže to má tak na žízeň. :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.7.13 11:53
@letuskal píše:
@Lili85 Moc díky doufám že ji bude sedět. A kdyby ji to zbavilo alespoň půlky trápení s bříškem bylo by to úžasný :-). No jestli to bolení má z nutrilonu tak jim tam snad napíšu. Drahy to je jak blázen a všude to velebi jak je to úžasný UM :-( S tím kakanim ti neřeknu protože jsme devět dní kojila a pak po každým dokrm to kakala málo. Pak jsem zkusila asi 14 dní kojit a dokrm byl jenom na noc jenže to řvala hlady a když jsme šly vážit tak přibrala málo takže doktor řekl zase dokrm po každém kojení. To kakala snad dvakrát za celou dobu. No a teď jak jsmezas pokaždé dokrmovaly tak kakala po pěti dnech 5× v jeden pak dva dny nic pak 2× a pak zase nic. Tak třeba se to upraví. Míč doufám. Proč jsi nekojila? Mě se dělá málo mléka a zkoušela jsem všechno možné :- takže to má tak na žízeň. :-

My to měli opravdu z toho Nutrilonu, uvidíš jak to bude u vás, třeba to bude stejný případ :-)
S tím kakáním se to musí upravit, hlavně musíš pár dní počkat až si zvykne na nové mlíčko. U nás opravdu do tří dnů, co jsme přešli na Bebivitu, tak přestalo bolet bříško a v noci spala mnohem klidněji.
Kojila jsem částečně první 3 měsíce a to jen 3× denně, protože se mi taky dělalo málo mléka a na víc dávek jsem prostě neměla. Navíc Kája pořád řvala hlady :-( Chtěla jsem udržet alespoň to částečné kojení do 6 měsíců, ale úderem 3 měsíce se odmítla přisát a chtěla už jen lahev. Takže do 3 měsíců jsem kojila + dokrm a od 3 měsíců plně na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová