Bebivita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
10.5.13 12:36

Holky, prosím obsahuje bebivita probiotika, prebiotika, oligosacharidy (GOS/FOS)? Moc děkuji za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
10.5.13 20:37

@map07la tusim ze ne jen Omega, ja davala nejprve Sunar nutradefence ktery tohle vsechno obsahuje a mala se nemohla vykakat, pri bebine jsem koupila pro/prebiotika od Swissu sypala mesic jednou denne do mlicka a jsem s nim naprosto spokojena http://www.maminsen.cz/…3-p-604.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.5.13 20:46

No malému už bude 16měs, donedávna jsem ho kojila, teď má nejvíc hami, ale hledám nějakou levnější variantu, ikdyž hami se dá taky koupit za rozumnou cenu, ale ta bebivita mě zaujala, že se dá koupit kolem 100 a složením mi připadá právě všechno dost podobné, tak nechápu, proč něco stojí třikrát tolik :think: abych mu nekoupila nic „špatného“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
10.5.13 21:20
@map07 píše:
No malému už bude 16měs, donedávna jsem ho kojila, teď má nejvíc hami, ale hledám nějakou levnější variantu, ikdyž hami se dá taky koupit za rozumnou cenu, ale ta bebivita mě zaujala, že se dá koupit kolem 100 a složením mi připadá právě všechno dost podobné, tak nechápu, proč něco stojí třikrát tolik :think: abych mu nekoupila nic „špatného“

U těch drahých platíš za značku :cert: a hlavně tady v česku je všechno drahý :poblion:.. a hlavně všechna UM co se prodávají musí splnovat určité normy jinak by se nemohly prodávat. Nám Bebivita vyhovuje, dávám jí malé od 6týdnů nemá žádné bolení, zasytí jí a v noci spinká klidně i 12h v kuse :palec: Takže Bebivitu doporučuji :) A ta cena :dance: kupuji za 95kč :palec:

Příspěvek upraven 10.05.13 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
10.5.13 21:21

@map07 Jo a Bebivita má stejné složení jako Nutrilon a dokonce je o nějaké vitamíny bohatší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.5.13 21:33

Nutrilon mi malý nechtěl vůbec vzít :poblion: řev a plivání, Sunar a Hami mu chutnalo a taky mu chutná mléko z DM, zatím to měl jen jako doplněk, ale nedávno jsem ho odstavila, tak spotřeba vzrostla, tak já ji asi zkusím, už jsem se mockrát přesvědčila, že věci z Něm. byly kvalitnější byť pod stejnou značkou prodávané u nás :cert: šmejdi, třeba známá žijící v Belgii si nemohla vynachválit oranžové Sleep and play, když tu byla na návštěvě, někde je viděla v akci, tak si je nakoupila a pak nadávala, jaký jsou to šunty!!! (my ji varovali :lol: obě naše děti je nesnesli)teď jsem tu porovnávala složení se sunarem a je to dost podobné, popravdě u něčeho ani nevím, jestli je dobře, když je něčeho víc nebo míň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.5.13 09:35

odběr Pardubice

Ahoj, je tu někdo kdo dováží bebivitu z Pardubického okolí? moc díky za odpověďi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.5.13 13:14

Ahoj,
prosím o info, kolik gramů mléka Bebivita má jedna odměrka? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.5.13 13:47
@kacenkakz píše:
Ahoj,
prosím o info, kolik gramů mléka Bebivita má jedna odměrka? Díky moc!

Ahojky, měla by mít 6g. Alespoň tak mi to zvážila kuchyňská váha :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.5.13 13:59
@Lili85 píše:
Ahojky, měla by mít 6g. Alespoň tak mi to zvážila kuchyňská váha :mavam:

Děkuji!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.5.13 16:37
@kacenkakz píše:
Ahoj,
prosím o info, kolik gramů mléka Bebivita má jedna odměrka? Díky moc!

Přesně 5,4g :-) je to na krabici 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.5.13 16:51
@aklora píše:
Přesně 5,4g :-) je to na krabici 8)
:palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.5.13 08:07

Ahoj holky, prosím nevíte někdo kde se dá v německu aktuálně bebivita sehnat? Za pár dní jedem do zwieslu vím že je tam real, a rossmann. Psala jste tu některá že německý kaufland bere jen jedne typ karty nevíte prosím jakou? Nebo typ kde v okolí zwieslu sehnat bebivitu? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet3333
30.5.13 09:24

Ahoj, da se sehnat v realu, tam je toho velky vyber. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5215
30.5.13 09:42
@pet3333 píše:
Ahoj, da se sehnat v realu, tam je toho velky vyber. :mavam: