Bebivita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Břeníková
7.6.13 20:10

A ještě jdu na radu, jsem asi moc přecitlivělá. Jak připravujete? Píšou, že musím rozmíchat v 50st, a pak nechat zchladit. Moc teda nepoznám, kolik je 50 a nemám rychlovarku se stupněma. navíc když jsme venku, beru si s sebou termosku a mlíko v dávkovači, tak to nepoznám vůbec, kolik to má. u nutroše je to takový jednodušší. ale možná to moc řeším co?

• Citovat
  • Upravit
10349
7.6.13 20:27
@Břeníková píše:
A ještě jdu na radu, jsem asi moc přecitlivělá. Jak připravujete? Píšou, že musím rozmíchat v 50st, a pak nechat zchladit. Moc teda nepoznám, kolik je 50 a nemám rychlovarku se stupněma. navíc když jsme venku, beru si s sebou termosku a mlíko v dávkovači, tak to nepoznám vůbec, kolik to má. u nutroše je to takový jednodušší. ale možná to moc řeším co?

resite :) ja to treba delam tak ze si ohreju vice vody v konvici preleju do erarnich lahvicek, pak to akorat prihreju v mikrovlnce, bebina se dobre rozpousti i ve vlazne vode, ochutnam zasroubuju a dam maly ;) kdyz to mam v termosce dam mliko zchladim, chutnam, zasroubuju a dam maly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Břeníková
7.6.13 20:30
@Ajinka91 píše:
resite :) ja to treba delam tak ze si ohreju vice vody v konvici preleju do erarnich lahvicek, pak to akorat prihreju v mikrovlnce, bebina se dobre rozpousti i ve vlazne vode, ochutnam zasroubuju a dam maly ;) kdyz to mam v termosce dam mliko zchladim, chutnam, zasroubuju a dam maly ;)

Moc děkuju, jak je to pro mě nový, tak moc čtu návody. Mám strach, abych malému nějak neublížila, chudák je od narození jak pokusnej králík…

• Citovat
  • Upravit
10349
7.6.13 20:45
@Břeníková píše:
Moc děkuju, jak je to pro mě nový, tak moc čtu návody. Mám strach, abych malému nějak neublížila, chudák je od narození jak pokusnej králík…

to je kazdy prvorozeny u nas je to podobny, hlavne dodrzujte davkovani, vic vody nevadi ale vic mlika na dany mnozstvi ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Břeníková
8.6.13 08:47

Tak večer 110 ml vody + beba - usnul ve 22.00 a vzbudil se až ve 4.30. Ale pak hned v 6.30 a řval hlady. Takže mu to asi nestačí :?

• Citovat
  • Upravit
5
8.6.13 08:51

Jezdíme taky do německa pro bebivitu a příkrmy nejlepší výběr a chuť malá mi chce jen tam odtud.Ale moc jste mě nepotěšili s těma dvěma krabicema. Vždy si nakoupim na dva měsíce a mám klid.Ach jo :-(. ale je pravda že to dělaj i v dm byla jsem tam před dvěma měsíci a taky víc nedala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
8.6.13 08:53
@Pismenka píše:
Jezdíme taky do německa pro bebivitu a příkrmy nejlepší výběr a chuť malá mi chce jen tam odtud.Ale moc jste mě nepotěšili s těma dvěma krabicema. Vždy si nakoupim na dva měsíce a mám klid.Ach jo :-(. ale je pravda že to dělaj i v dm byla jsem tam před dvěma měsíci a taky víc nedala :-(

Mno tak jedině jet víc lidí najednou a nebo se párkrát otočit pokaždé k jiné pokladně :nevim: Já tam jedu za pár dní doufám že real tohle omezení mít nebude a když náhodou jo tak jedem ještě s rodiči tak že to max rozdělám mezi nás 4 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Břeníková
8.6.13 19:15

Jsem tu zase :( Kolikrát denně jíte? na krabici je napsáno 5-6×, ale malej je zvyklej až 7× po 3 hodinách. Nemůže mu to nějak ublížit?

• Citovat
  • Upravit
5215
8.6.13 19:42
@Břeníková píše:
Jsem tu zase :( Kolikrát denně jíte? na krabici je napsáno 5-6×, ale malej je zvyklej až 7× po 3 hodinách. Nemůže mu to nějak ublížit?

Ahoj na tabulky na krabici z vysoka kašli! tabulky jsou jen orientační nic víc nic míň můj malej do cca 4,5-5 měsíců jedl taky po 3 hodinách pak s postupen jak začal dostávat příkrm sám přešel na jídlo po 4-5 hodinách jak kdy podle pediatra je to tak absolutně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.6.13 08:49
@Břeníková píše:

vubec to nereste, moje mala ji podle tabulek jak 8.tydenni a je ji 5 mesicu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martulina27MK
9.6.13 21:22

Zdravím, mám 2 měsíčního chlapečka a vzhledem k tomu, že od narození mám málo mléka tak přikrmujeme Nutrilonem. V 5 týdnech jsme přešli na Bebivitu ale malýho to zacpávalo a pořád plakal, tak jsme přešli zpátky na Nutrilon. Každému miminku sedne něco jiného. Mám jednu plnou krabici Bebivita 1 ráda bych se ji zbavila, pokud chcete můžeme se nějak domluvit :)

• Citovat
  • Upravit
Martulina27MK
9.6.13 21:30

Jinak se chci zeptat máte někdo zkušenost s tím, že vám mimčo pilo málo ale často? Malej 2měsíční chlapeček mi přes den pije cca 15ml odemne a 40ml z flašky a za 1,5-2hod řve hlady, v noci mi pije odemně+ 80ml flašky a spí 3 až 4 hodky. Potřebovala bych poradit jak mu pomoct se zácpou? Doktor mi říkal že u částečně kojených miminek je normální že tu stolici nemají každý den, náš ji má tak po 4 dnech, vždy po vyprázdnění baští první den dva i 6Oml při každém krmení ale pak se to snižuje tí m i doba, chce méně ale častěji, pač ho pak trápí prdíky. Dá se mu nějak pomoci? Dáváme kapky, masíruji bříško. Pláče mi vždy na večer a když mu dám čaj tak ho to sklidní

• Citovat
  • Upravit
10349
9.6.13 21:43

@Martulina27MK ja dodnes pouzivam rourknu maly bude 5mesicu, nekdy se vykaka sama, nekdy ji pritlacim nozky k brisku a jde to a nebo pomaham no, vim ze to neni nejlepsi ale verim ze az se zacne pohybovat pujde to samo, jinak mala mi taky takhle papala 7* 60ml v tech 2mesicich, pak jsem ji to zvedla na 90ml to nevypila pokazdy a ted pije tak v prumeru tech 80-120,u me problemy s kakanim nemela kdyz jsem dokrmovala kakala i 3krat denne, ted tak 1krat. Me dr. v Motole rekla ze plne kojene deti nemusi i 14dni kakat, ze to mleko stravi ale dokrmovane deti nebo deti na UM by meli alespon jednou denne, aby se neucpaly, to stejne mi rekli i u nas v nemocnici, ale plne kojene ditko vetsinou kaka skoro po kazdem kojeni.Me po nutrilonu nekakala museli jsem prejit na Sunar ND, a kdyz jsem odstavila uplne tak na Bebivitu, protoze i Sunar ND ji ucpal, nase dr. detska tvrdi ze ma vice pit, ale ona caj ani stavy proste nechce tak ji udelam slaby mliko aby ty tekutiny zejmena v horku doplnila tzn, obvykle na 75ml /u Bebivity / se davaji 2 odmerky, ja udelam 80ml vody a dam jen jednu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.6.13 12:02

Tak já jsem dala na kladné recenze a mlíčko jsem objednala. Mám sto chutí to někomu omlátit o hlavu!!! Mlíko se vůbec nerozpouští- je to jako kaše :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
28.6.13 12:26

@Janča1212 tak to je mi líto - já mám s Bebivitou ty nejlepší zkušenosti - kupujem jí v Německu, oproti našim mlékům stojí méně jak polovinu a chuťově vynikající. Rozmíchávám ji vidličkou v lahvi a žádné hrudky tam nejsou :nevim: Ještě malé do ní přidávám kaše taky od Bebivity, aby to měla hustší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová