Bebivita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
30.5.13 10:26

Ahojky holky, tak jsem si byla minulý týden koupit Bebivitu v Německu. V Rossmannovi měli vyprodáno, tak jsem zajela ještě do Kauflandu a tam mě čekalo překvápko. Vzala jsem si tři krabice Bebivita 1 a dvě krabice Bebivita 2. U kasy mi paní řekla, že mi může dát jen dvě balení od každého druhu, což ještě před 14 dny nebylo :-( Jako bych jim to tam mohla vykoupit, když jsem měla jen o jeden kus navíc :-( Nevím jestli je to tak ve všech Kauflandech, ale tady u nás v Neugersdorfu ano. Asi už je začalo štvát, že jim to tam Češi hromadně skupují :-( Stalo se to někomu taky nebo je to jen tady u nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.5.13 19:48

@Lili85 to snad né? tak proc toho neobjednaji vic kdyz vidi ze to jde na odbyt vzdyt to jsou penize pro ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.5.13 08:49

Holky co je to ten real? My jedeme v sobotu do Dippoldiswalde, tak doufám, že tam někde Bebivitu seženu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.5.13 08:59

Aaa tak už to vidím, ten Real je pro nás stejně daleko… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
31.5.13 11:38

@katuika Real je normalne obchod jako Globus nebo tak neco, Bebivitu jsme tam kupovali minuly mesic asi 11krabic aby jsme nemuseli jezdti porad dokola ;) Vyplati se tam koupit i pena do koupele Bubchen tu co tady u nas prodavaji v lekarne 200ml za 180,– tak tam maji 1000ml a vyjde v prepoctu na 115,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.5.13 12:35
@Ajinka91 píše:
@Lili85 to snad né? tak proc toho neobjednaji vic kdyz vidi ze to jde na odbyt vzdyt to jsou penize pro ne? :zed:
říkám si to samé, ale oni nad tím asi takhle nepřemýšlejí :,( A vzhledem k tomu, že je to nejbližší obchod, tak mi asi nezbude nic jiného, než tam jezdit častěji nebo poprosit kamarádky, aby mi taky vzaly nějakou tu krabici :-( Dvě krabice máme na 10 dní, protože mi malá docela bojkotuje příkrmy :-( Je to fakt na palici :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
31.5.13 13:26

@Lili85 nase mala taky nechce moc prikrmy, takze sni tak nanejvys 5lzicek a zacne brecet tudit musim udelat mliko, zatim ji to staci, ona na to prijde casem…No my mame 2krabice tak na 14dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.6.13 22:28

Tak jsem byla v tom Dippoldis.. a taky jsem mohla mít v kauflandu jen 2 balení bebivity od každého druhu.. Naštěstí jsem víc nepotřebovala a i kdyby, tak jsme tam byly ve čtyřech lidech :) Jinak mlíčka bebivita 1 měli vyprodaná, koupila jsem je po cestě zpátky v rossmannu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hrobčice
3.6.13 20:31

zkušenost

Já kupuji bebi za 2.95 eur, když je v akci a nakupuju jedině v Německu v Heidenau a nebo v drogérii Rossmann

• Citovat
  • Upravit
Břeníková
7.6.13 14:22

Ahoj holky, jdu na radu. Malému jsou 2,5 měsíce, od začátku bojujeme s mlíkama. Moje skoro neměl, pak jsme začali dávat nutrilon, hodně, ale opravdu hodně blinkal. Tak jsme zkusili Hipp, ten nám pak dr. vysadila, nasadila nutrilon AR, po tom zase nekakal. Takže máme nutrilon comfort a stejně pořád blinká a evidentně mu nedělá dobře, krká a blije i 3 hodiny po jídle, když už je skoro čas na další. Mám tu na stole krabici bebivity od známé, abych ji zkusila. Nutrilonu jsem mu dávala 120 ml a ta bebivita má na 2 měsících 160, to je koňská dávka, dodržujete to? A je pravda, že prodávají jen ty 2 balení? se chystám v pondělí do německa, to abych šla 3 dokola a koupila vždy po 2…

• Citovat
  • Upravit
3
7.6.13 15:30

Záleží na miminku kolik vypije :) klidně můžete dávat míň. mě malá pije těch 160 a jsou jí dva měsíce :) někdy zvládne klidně i 180 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Břeníková
7.6.13 16:22

Fakt jo? A neblinká? To můj by se určitě zeblil…

• Citovat
  • Upravit
11
7.6.13 18:44
@Břeníková píše:
Ahoj holky, jdu na radu. Malému jsou 2,5 měsíce, od začátku bojujeme s mlíkama. Moje skoro neměl, pak jsme začali dávat nutrilon, hodně, ale opravdu hodně blinkal. Tak jsme zkusili Hipp, ten nám pak dr. vysadila, nasadila nutrilon AR, po tom zase nekakal. Takže máme nutrilon comfort a stejně pořád blinká a evidentně mu nedělá dobře, krká a blije i 3 hodiny po jídle, když už je skoro čas na další. Mám tu na stole krabici bebivity od známé, abych ji zkusila. Nutrilonu jsem mu dávala 120 ml a ta bebivita má na 2 měsících 160, to je koňská dávka, dodržujete to? A je pravda, že prodávají jen ty 2 balení? se chystám v pondělí do německa, to abych šla 3 dokola a koupila vždy po 2…

Naší Káje je 5,5 měsíce a vypije mi max. těch 160 ml, takže návod na krabici nedodržujeme a ani jsme nikdy nedodržovali. Také máme od začátku problémy s blinkáním a dát jí ve 2 měsících 160 ml, tak by se mi taky pěkně poblila, takže jsem dávala podle toho kolik byla schopná vypít. Jestli je tvůj malý zvyklý na 120 ml, tak dávej dál 120 ml, kdyby to nestačilo, vždycky můžeš ještě trochu mlíčka udělat ;) A co se týče toho jestli se prodávají jen ty 2 balení, tak pokud půjdeš nakoupit do Kauflandu, tak tam víc jak dvě balení na jeden nákup nepořídíš. Mám to z vlastní zkušenosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.6.13 19:34
@Břeníková píše:
Ahoj holky, jdu na radu. Malému jsou 2,5 měsíce, od začátku bojujeme s mlíkama. Moje skoro neměl, pak jsme začali dávat nutrilon, hodně, ale opravdu hodně blinkal. Tak jsme zkusili Hipp, ten nám pak dr. vysadila, nasadila nutrilon AR, po tom zase nekakal. Takže máme nutrilon comfort a stejně pořád blinká a evidentně mu nedělá dobře, krká a blije i 3 hodiny po jídle, když už je skoro čas na další. Mám tu na stole krabici bebivity od známé, abych ji zkusila. Nutrilonu jsem mu dávala 120 ml a ta bebivita má na 2 měsících 160, to je koňská dávka, dodržujete to? A je pravda, že prodávají jen ty 2 balení? se chystám v pondělí do německa, to abych šla 3 dokola a koupila vždy po 2…

Jéé je to na každém miminku kolik vypije :-) malá pije už od 6ti týdnů 160ml každých 3,5h :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.6.13 20:05

Je to jedlík asi :D občas si ublinkne ale že by zvracela hodně to ne. ale jí mi teda až po těch 4hodinách někdy i po 5ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová