Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@dasenka11 píše:
@Marik Sinlac kase v Nemecku mame taky od Nestle, muzu se ti podivat kolik tu stoji
Jé tak to jsi moc hodná… Kdyby Ti to nevadilo… Sinlac právě dávám dcerce i synovi, takže spotřebu máme velikou.
Tak mi napadlo, jestli taky právě v Německu nevychází levněji. Manžel pojede na nákupy ve čtvrtek.. tak že bych mu dala podrobné info
Pojede právě asi do Kauflandu a do DM, tak si myslím, že tam by to mohli mít… U násˇv ČR ho mají právě jak v Kaufu, tak v DM. S tím mlíčkem jsi mne taky potěšila… furt ve mě hlodá ten červík pochyb, když je v ceně takový rozdíl.., aby to nebyla nějaká ošizená hrůza
Pak jsem si říkala, že přeci jen je do dětská výživa a ty normy musí být přísné na všechny výrobce. Snad. ![]()
@dasenka11 Prosímtě a nevíš jestli je v ještě nějaký rozdíl v ceně na té Bebivitě mezi DM a Kauflandem?
Ještě jednou Ti opravdu moc děkuji ![]()
@Marik S Kauflandem ti rict nemuzu, mame tu jen DM, ale vim, ze ty ceny se tu moc nelisi mezi obchodama. Ta Sinlac kase je i v tom DM. Ja treba za Bebu platim vsude 10,95eur, coz je 275 Kc, ale narozdil od Cech je to 800g v dozicce. Jsem se fakt v Cechach divila, ze vas takhle sidi, ze za 600g platite 275 Kc a ani to neni v te dozicce. Jako taky nechapu to, ze v Cechach jsou ty HA v dozach a normalni mlika ne
Protoze snad vic miminek pije normalni mlicko
My to tu mame uplne naopak ty HA jsou normalne v krabicich a normalni jsou v tech dozickach
Bebivita bohuzel zadnou dozu nema, ale staci si koupit dozicku na kafe, nebo mouku ![]()
@dasenka11 Tady je to poslední dobou šílené. Koukala jsem i o kolik vychází líp 100% ovoce pro děti. Věřím, že i ten Sinlac bude lacinější - jen nemám představu právě o kolik. Byla by jsi tedy moc hodná, kdyby jsi třebas měla cestu a jukla
. Já hodně nakupuji mlíčka na internetu, ale i tak jsou to celkem palby. S těma dozičkama máš taky pravdu
. Já jsem tedy kupovala dcerce sunar a ještě se mi vždy povedlo sehnat v akci v té promo doze… Vždy je to ale spíš akce a né normální stav
.
@Marik Dneska tam jedu do DM, ale chtela jsem se te zeptat, proc davas detem tuhle kasi, je dost draha oproti jinym kasem a je pro alergiky a to tve deti asi nejsou, kdyz jsou na Sunaru? ![]()
@dasenka11 Začali jsme sinlacem na radu doktorky a dcerka mi pak jinou už papkat moc nechtěla. Měli jsme problémy s váhou, nechtěla moc jíst a ani přibírat a po téhle kaši se to alespoň trochu dařilo. Jakmile jsem jí vysadila váha zas nešla hore. Moc Ti děkuji, že se podíváš…
@Marik Tak stoji 5,95 eur, moc levna mi neprijde, ale nevim kolik stoji v Cechach, ta cena je z DM, mozna, ze tvuj muz bude v Kauflandu uspesnejsi ![]()
@dasenka11 Moc moc díky… No tady stojí nejlevnější asi 180 Kč na internetu, ale je jí 600 g. V Německu si myslím, že se prodává 500g…
Ja jsem ji zacala kupovat kdyz bylo malimu 1 mesic skousela sem nutrilon, sunar, ale porad mi blinkal ted pouziva bebivutu a je s ni
spokojeny a pribra taky krasne,, doporucuji…
![]()
@pippi45 píše:
Ja jsem ji zacala kupovat kdyz bylo malimu 1 mesic skousela sem nutrilon, sunar, ale porad mi blinkal ted pouziva bebivutu a je s nispokojeny a pribra taky krasne,, doporucuji…
![]()
![]()
Ahojte holky, muzu mit dotaz ted jsem si koupila mlecko bebivitu 2 a kdo ji používá take kdyz je to udelane to mlicko je tam taky jakoby krupička? a je to dost huste a mastný povlak zustava trosku, ale je to opravdu jak krupicka ma to tak být? at vim kdyz to mlicko mam poprve:-)
Vsechny stupne Bebivity jsou i v DM