Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Bydlíme kousek od hranic, tak se sem tam jedeme podívat. Nedávno jsem si od jedné paní z Mimibazaru objednala na zkoušku Bebivitu. Pravda, tak sladká, jako Sunar není, mě osobně nechutnala, ale dcera ji miluje. Paní mi krabici 550 g Bebivity3 nabídla za 63kč za krabici! To je s cenami v Česku absolutně nesrovnatelné. Tak bych chtěla zítra jet do Heidenaou a podívat se, kde bych ji mohla sehnat. Paní mi psala, že většinou to kupuje v Kauflandu. Teď ale mají v Kauflandu v akci Milasan, na naše to vychází na 125,_ za 800 g, tak bych chtěla koupit na zkoušku…
Jen se chci ještě zeptat ohledně přípravy té Bebivity. Na krabici je, uvařit vodu, dát prášek do lahve a zalít vodou. Dělám to naopak - síla zvyku z našich krabic
Myslíte, že to má vliv na chuť:
Dobrý den,můžu se zeptat od koho byla na mmb ta bebivita 3?Moc děkuji
Dobrý den, eshi, musím to vysvětlit
trochu jsem se upsala. Ta Bebivita3 byla ne za 63,– ale za 97,– (te'd tam má za 100,–)
Ale je to tato paní: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Milasan jsem jednou malé taky koupila, ale na to, jak mi vsechna UM docela chutnaji, tak tohle byl fakt hnus.. Pak je dobra , i cenove, Humana.
Já jsem ten Milasan ještě nenačala. Mám tu ještě Bebavitu a ta mi chuťově moc nesedí, oproti českému sunaru nemá žádnou chuť. Tak uvidím, až ho načnu. Jeli jsme si pro Milasan v akci a když jsme dorazili do Realu, tak tam měli poslední krabici
tak jsem si vzala zase Bebavitu
Ahoj holky… chci se Vás zeptat
Dcerka 2,5 roku je na sunaru.. Teď jsem vzala na zkoušku Bebivitu mlíčko.. přijde mi, že sunar je chuťově lepší, ale dcerka ji pije.. tak jsem myslela, že bychom přešli na tu Bebivitu… Jen se Vás chci zeptat na názor. Myslíte si, že malou nějak neošidím.. tedy zda je ta Bebivita též kvalitní?
My s Bebivitou naprostá spokojenost, malá mi pije Bebivitu pro děti od dvou let tak 2× za den a malý od 4 měsíců na Bebivitě 1, porovnávala jsem složení Bebivity a Nutrilonu – téměř stejné, dokonce Bebivita je o nějaký ten prvek malinko bohatší, kupujeme v Realu cca kolem 85–90 Kč krabice
@ELT Moc díky za reakci… jsem asi trhlá.. ale nějak jsem stále měla pochybnosti o kvalitě
… Ono to mlíčko je vyráběno asi přímo v Německu? Je to strašný, když si člověk porovná ceny
Kupuji tedy mlíčka na internetu jak se dá, ale když si spočítám rozdíl s tou Bebivitou… Asi do toho tedy půjdem
Já jsem byla zpočátku taky nedůvěřivá, pořád jsem řešila cenu - jak to, že je to oproti sunaru nebo nutrilonu tak levné, ale když jsem porovnala složení nutrilon - bebivita, zkusili jste to. Je pravda, že sunar je chuťově takový příjemnější, ale malá (2a3/4 roku) bebivitu pije bez problémů a malý 8 měsíců taky vpohodě. Výrobce Německo Mnichov. Teď je nějaká novinka bebivita pro děti od dvou let a chuťově je velmi dobrá ![]()
@ELT Tak to mám úplně stejné pocity. Já jsem právě teď objednala na mmb od jedné paní jednu krabici na zkoušku a že si pro to sjedeme pak do Německa sami. Chtěla jsem taky 2+,ale bohužel jí paní nesehnala, tak vzala 1+, tak máme tedy tuto. Přišla mi chuťovně oproti Sunaru taková syntetická
.. nevím jak to popsat, ale dcerka už dnes vypila vše.. takže si myslím, že by to mělo být v poho. Prosím tě a ty 2+ chutná jinak než 1+?
Já si tedy myslím, že 2.5 roku „staré“ dítě už by se mohlo bez Sunaru a jiných umělých mlék obejít
Mojí holčičce budou v srpnu 2 roky a já už teď se rozhoduji, že dodělám poslední krabici, co tu mám, a koupím klasiku plnotučné mléko…
a jako příchuť Frapko, jahodové, banánové, vanilkové ![]()
mimochodem - koupila jsem si 3 krabice Babydream v Rossmannu a větší humus jsem snad ještě neviděla ![]()