Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
U nás v DM Bebivitu opravdu nemají, babylove už dva měsíce není a prý ani nebude.Tak hoolt do Německa
Holky…chtěla bych koupit Babivitu 1..Nemáte některá kontakt na někoho kdo prodává nebo vozí z Německa?? ![]()
Ahoj, já Bebivitu vozím, bud předání v Pardubicích, nebo posílám poštou. Pokud bude zájem, napište mi ![]()
A kolik vychází poštovné??a za jakou cenu jsi ochotna sehnat mlíčko??děkuji ![]()
Poštovné záleží na hmotnosti, takže na tom, kolik kusů budete chtít. pokud do dvou kusů, tak cca 70kč, pokud více, vyplatí se ppl za 99kč Mlíčko vozím 600g za 110kč a kaše 600g za 89kč
Jsem z Hodonína..tady jedna paní to taky prodává..kus za 135kč…Tak to u Vás vyjde skoro na stejno s poštovným..Hledám jestli se to dá sehnat levněji ![]()
Poštovné bohužel neovlivním
nepočítám si ani balné, jen to, co zaplatím poště…
To úplně chápu…kdybych potřebovala, tak bych se určitě ozvala ![]()
@petsader píše:
Holky…chtěla bych koupit Babivitu 1..Nemáte některá kontakt na někoho kdo prodává nebo vozí z Německa??
Koukni na Mimibazar, tam zensky prodavaji, cca za 95kc.
Ahojky, chci se zeptat těch co vozíte Bebivitu z Německa, kde ji kupujete? Myslím v jakém obchodě a případně i v jakém městě? Naše malá je s ní moc spokojená a že jsme vyzkoušeli X mlíček, tak tohle je nejlepší a ráda bych si sama nakoupila nějaké zásoby, protože to do německa máme kousek, ale nevím, v jakém obchodě ji mám hledat? ![]()
Předem Vám moc děkuju za odpovědi ![]()
@Liliana85 píše:
Ahojky, chci se zeptat těch co vozíte Bebivitu z Německa, kde ji kupujete? Myslím v jakém obchodě a případně i v jakém městě? Naše malá je s ní moc spokojená a že jsme vyzkoušeli X mlíček, tak tohle je nejlepší a ráda bych si sama nakoupila nějaké zásoby, protože to do německa máme kousek, ale nevím, v jakém obchodě ji mám hledat?
Předem Vám moc děkuju za odpovědi
prodávají ho v kauflandu a myslím že i v rossmenu ![]()
@ohnivá žena píše:
prodávají ho v kauflandu a myslím že i v rossmenu
Moc děkuju
Přesně tam se příští týden chystám ![]()
Já ji kupovala tady.Sice tam není takový výběr příkrmů, ale Bebivita je levnější - http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Nám teda vyhovuje Babylove, ale když mlíčko jeden čas nebylo, brala jsem Bebivitu a OK.