Bebivita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5957
28.6.13 12:29
@ivulinaM píše:
@Janča1212 tak to je mi líto - já mám s Bebivitou ty nejlepší zkušenosti - kupujem jí v Německu, oproti našim mlékům stojí méně jak polovinu a chuťově vynikající. Rozmíchávám ji vidličkou v lahvi a žádné hrudky tam nejsou :nevim: Ještě malé do ní přidávám kaše taky od Bebivity, aby to měla hustší :nevim: [/citace

Já právě slyšela jen samé dobré ohlasy, ale toto je děsný!!!
Ještě jsem ale zjistila, že na internetu jsou krabice s různými obrázky.
Na jedné drží medvídek tabulku s nápisem (náš případ) a na druhé je medvídek klečící na zemi…Opravdu váhám, zda zkusit ještě ten druhý případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
28.6.13 12:34

@Janča1212 tak jsem se schválně šla podívat jakou krabici máme my a je na ní Medvídek držící nápis a je opřený o modrou a zelenou kostku (máme tu pro děti od 12. měsíců). Fakt jsem s ní spokojená. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
28.6.13 12:36

@Janča1212 a kdes ju koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.6.13 12:37

@Janča1212 Neposlala bys obrázek krabice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.6.13 12:39

Jinak ty hrudky na stěně lahvičky jsou škrobová zrna. V normální Bebivitě škrob vůbec není. Ale obsahují ho v různé míře většinou mléka s laktobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.6.13 12:40

Kupovala jsem si ho přes mimibazar.
Máme toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
28.6.13 12:44

@Janča1212 tak až pojedu do Německa, tak se schválně podívám, jaký tam mají obrázek - už si to nepamatuju (ale malé ho kupuju už od jejích 7 měsíců). Ještě ti můžu nabídnout, že bych ti zkusila jednu krabici koupit tam (pro porovnání), ale nevím, kdy tam pojedu - někdy v červenci :nevim: Stojí 3,25 (při kurzu 25,5 cca 83 korun našich plus poštovné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.6.13 12:48
@ivulinaM píše:
@Janča1212 tak až pojedu do Německa, tak se schválně podívám, jaký tam mají obrázek - už si to nepamatuju (ale malé ho kupuju už od jejích 7 měsíců). Ještě ti můžu nabídnout, že bych ti zkusila jednu krabici koupit tam (pro porovnání), ale nevím, kdy tam pojedu - někdy v červenci :nevim: Stojí 3,25 (při kurzu 25,5 cca 83 korun našich plus poštovné).

děkuju. Já se právě popravdě po téhle zkušenosti už docela bojím toto mlíčko koupit :nevim:
Ještě jsem na mimibazaru objevila tuhle krabici… Nevím, zda a jaký by mezi nimi měl být rozdíl. Obě paní píšou klasické pokračovací mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
28.6.13 12:52

@Janča1212 tak to taky netuším. :nevim: Každopádně já proti Bebivitě nemůžu říct ani slovo - a to jak o mlíčku, tak kašičkách, tak příkrmech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.6.13 12:55

@Janča1212 Jo, škrob. Jednička ho neobsahuje, dvojka a výše už ano. Většinou pomáhá připravit UM delší dobu před podáváním, ale stejně tam pár zrnek zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.6.13 12:56
@kotyk píše:
@Janča1212 Jo, škrob. Jednička ho neobsahuje, dvojka a výše už ano. Většinou pomáhá připravit UM delší dobu před podáváním, ale stejně tam pár zrnek zůstane.

Zkoušela jsem mlíko připravit 5 minut předem. tak strašně to zhouslo, že to bylo jako řídká kaše a hrudky stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.6.13 13:11

@Janča1212 Ta kaše se zase rozplizne, ale chce to dýl než 5 minut. Hrudky zůstanou, souvisí to s kvalitou vody a kolik protihrudkovacích látek v tom mléce je. Dá se na to vyzrát stylem přípravy, ale předpokládám, že toužíš po něčem, co se vhodí do lahvičky, zatřepe a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.13 17:50

Dobrý den, kupuju taky toto balení a jsme spokojený, žádné hrudky. Kupujeme od 4 měsíce a pohoda i kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.13 17:54

Nebo se zkuste podívat na jejich stránky Bebivity jaké mají balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
28.6.13 18:12

Mame zatim jeste 1 ale tyhle kousicky tam mam taky ale neresim to nejsou to klasicky hrudky, mozna malo tepla voda na pripravu…Maly svedci, chutna, vic neresim, jako kasi to ale nemame, ty jakoby bily krupicky jsou podle me vlaknina ;) u Sunaru ND to bylo taky tak

Příspěvek upraven 28.06.13 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna