Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@jenney001 píše:
@lecka Jo budu ráda i za ten kontakt na Facebooku. Malá má příští týden 4.měsíce, takže pořád potřebujeme tu O. Zatím ji dokrmuji Nutrilonem Comfort tak snad ta Bebivita bude taky dobrá. Je to jen jeden druh, ten Nutrilon je více druhů na více potíží, tak nevím jestili Bebavita pomůže na ty naše problémy
Nejde mi ti poslat sz takže prostě snad mohu takhle veřejný odkaz :
https://www.facebook.com/…37628402576/
My v Altenbergu za 4,15, porad zdrazuji zacinali jsme na 2,95, pak 3,15, pak 3,85 a ted uz 4,15
Dobrý den, máte někdo možnost sehnat bebivitu kindermilch za dobrou cenu? děkuji
![]()
Díky holky, já sehnala za 102 kč krabice, což je suppppppppppppppppppppppper
![]()
Prosím v jakych městech nejblíže hranicím se dá bebivita sehnat
![]()
Já bych řekla všude kde je Kaufland a nebo DM Drogerie. Já jezdím do Vilshofenu, cca 100 km od Vimperku (přechod Stražný)a kousek od Passau (Pasov), protože tam máme rodinu.
V DE mi přijde skoro vše pro děti o něco levnější, obzvláště pokud jsou akce. Také výběr je daleko větší. Nyní vzhledem k vývoji CZK/EUR to bude o něco horší, ale asi i ceny v CZ se také zvýší.
Ahoj holky
poraďte mi prosím jaké bych mohla koupit mlíko tady v ČR místo Bebivity? Jen na tuten víkend nestíhám zajet do DE. Děkuji za rady ![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat jakou máte zkušenost s kašemi od bebivita. Dávám dceří kaše od Hami, ale skusila bych i jinou. Děkuji
Na mimibazaru, ale jestli to tam nenajdete, tak písněte mi email, a já Vám pošlu email a ten e - shop :_) medela
Hlasim, že od 8.1. bude bebivita v prodeji v drogerii Teta - mlíka, kaše, příkrmy vše od této značky, navíc mají akci mrkněte na jejich stránky,
![]()
@Niqitka Čučím čučím a nic tam nevidím a dneska jsme měli leták ve schránce a taky jsem si nevšimla
.
Koukam na to, tak jen severní cechy je to tam malým písmem, omlouvam se ![]()