Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Ajinka91 Děkuji.
No Sunar hanil náš pediatr že prý nestojí. za nic :- tak nevím ale neteř má na něm obě děti a říká že super. Jenženáš. Dr je asi trochu svéraz zakázal mi kojící čaje prý jsou po nich děti neklidne koupila jsem babycalm tak y prý také nefungují a o biogaia kapkách říká že jsou drahé a ten účinek také nic moc. Veškeré kapky na díky prý oo týdnu vymenit že přestávají fungovat… Nevím podle mě se to musí vyzkoušet co funguje na jednoho nemus ucinkovat na druhého. Neteř zabíral Infacol nám vůbec. Dávam espumisan teď dojde takže zkusím ten babycalm tak a uvidíme. Co vám zabralo nejlépe?
@Lili85 To je stejně na nic některá má mléka že by mohla krmit deset děti a nekoji a ty co by rády tak to nejde
A to jsi prikrmovala jakým způsobem? My jedem přes strikacku je to náročnější ale láhev dat nechci právě kvůli strachu že se nebude chtít prisat. Jo a ještě k přípravě bebivity. Stačí ohřát kojeneckou prevarenou vodu na teplotu vhodnou k podávání v mikrovlnce přidat mléko rozmíchat a hotovo?
@letuskal píše:
@Lili85 To je stejně na nic některá má mléka že by mohla krmit deset děti a nekoji a ty co by rády tak to nejdeA to jsi prikrmovala jakým způsobem? My jedem přes strikacku je to náročnější ale láhev dat nechci právě kvůli strachu že se nebude chtít prisat. Jo a ještě k přípravě bebivity. Stačí ohřát kojeneckou prevarenou vodu na teplotu vhodnou k podávání v mikrovlnce přidat mléko rozmíchat a hotovo?
To samé jsem si říkala taky, je to jak naschvál a do teď mě to mrzí, že jsem ji nemohla kojit déle. Já jsem přikrmovala klasicky z lahve, protože na stříkačku mi nechtěla otevřít pusu
Prost bojkotovala vše kromě lahve.
Určitě stačí ohřát v mikrovlnce kojeneckou vodu, zamíchat a dát pít. Já to tak dělám a žádné následky to nemá
![]()
@letuskal baby calm davala jsem espumissan ale vadilo mi z ceho je vyroben ten simecticon + laktobacily swiss ted uz davam jen prob. kapky biopron
Ahoj já jsem dávala bebivitu malému od 6 ti týdnu a od té doby naprostá spokojenost. Dřív dostával Nutrilon a vůbec po něm nekakal a měl zařazené prdíky. Ted je nám 13 měsíců a od bebivity měl uz vše. Krásně roste a nemyslím si ze by nějak strádal. A navíc bebivita vyhrála i nějaký německý testy
Takže já bych neměnila!!!
Ahojky, já dávám dceři Bebivita taktéž, nyní má 7 měsíců - kdyby měl někdo zájem ji vyzkoušet, tak klidně prodám krabici na vyzkoušení.
Bebivita je totiž dceřinná společnost HIPP, tak si myslím, že tam ta kvalita bude znát. Ostaně v Německu ani Rakousku by si nedovolili dávat na trh nějaké šméčka jak je tomu u nás. ![]()
Abych pravdu řekla, tak jsem toho o tomto mlíčko pročetla hodně moc recenzí a hodnocení. Dala jsem na maminky, které už mlíčko svým dětičkám davají, nebo dávaly. Zkusila jsem to taky, obědnala 4 krabice Bebivity od narození. Když jsem pak hotové mlíčko ochutnala, tak se mi zvedl žaludek. Cítila jsem z toho mlíčka jen kukuřičný škrob. Hned jsem věděla, že s tímhle u Elišky asi neuspěji, jelikož byla zvyklá na Sunar complex
Tak jsem jí ho dala ochutnat a myslím, že měla asi ten samý pocit co já
Plivala mi to, dělala u toho hrozné xichtíčky
a nevypila mi ani polovinu udělaného mlíčka
Takže za sebe a mojí dcerku říkám, Bebivitu už NIKDY!
Pro nás, zlatý Sunar
Ale určitě věřím, že je vitamínově toto mlíčko lepší než jakékoli mlíčko u nás
Přece jenom, tam v Německu mají o dost přísnější kontroly a všecko, škoda, že mi to ta naše cácorka nechce papat
Zůstáváme u Sunaru ![]()
@Nikyy24 me zase chutna jednicka ale nechutna dvojka je fakt ze complex je takovy chutnejsi smetonovajsi, mala to pije, chutna ji to
Jen je Bebivita v Nemecku opet NEDOSTUPNA, objelo se 5mist nez jsem nejake nasla a jen 8krabic vic ani tuk a ZDRAZILI z puvodnich 3,25eur na 4,29eur ![]()
Tak to nevím kde nakupujete, ale tady kousek za Chebem ji mají porad dost a ani tolik nestojí!!! ![]()
@Vladkamp píše:
Tak to nevím kde nakupujete, ale tady kousek za Chebem ji mají porad dost a ani tolik nestojí!!!
v Altenbergu byl jedine s sehnani, normalne jsme ho kupovaliv Diploldiswaldu za 3,25, Jsme z Usteckého kraje, takze jezdime tam kam to mame bliz
Tak to je jasné ze se nakupuje nejblíže.
tady ho měli za necelá 3 eura ![]()
@Vladkamp píše:
Tak to je jasné ze se nakupuje nejblíže.tady ho měli za necelá 3 eura
jj to je kdyz je v akci tak za 2,99
Ajinka91 : Jojo tak to vidíte. Je fakt že Bebivita je chuťově úplně jiná než Sunar
Proto mi to asi dcera nechce papat
Hlůavně Sunar je snad jedno z nejsladších mlíček na trhu u nás
Ale jo máte pravdu, Sunar je smetanovější a byla pro ní hrozná změna najednou papat Bebivitu
Škoda jen, že mi to nechce, bylo by to jak po finanční stránce tak i po té kvalitově určitě lepší než Sunar
Ale tak co se dá dělat ![]()
Ahojky
chci se zeptat, je babyvita podobná jako baby dream? Do německa nejezdím, tak jsem koupila tohle v rossmannu a je bio. Dávala sem malé nutrilon, ale hodně mi po něm ublinkavala..