Bebivita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
28.6.13 21:07
@Janča1212 píše:
Tak já jsem dala na kladné recenze a mlíčko jsem objednala. Mám sto chutí to někomu omlátit o hlavu!!! Mlíko se vůbec nerozpouští- je to jako kaše :cert: :cert: :cert:

To je divný.. já normálně nasadím víčko se savičkou a zamíchám a uplne v pohodě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.13 21:59
@Janča1212 píše:
Kupovala jsem si ho přes mimibazar.
Máme toto

Přesně tuhle krabici mám taky doma z Německa z kauflandu a nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika 123
29.6.13 00:05

Tak to zkuste v klidu znovu podle krabice, hustší trochu je než třeba sunar, ale ne o moc..Malá ho pije od půl roka 7 měsíců a ted jsem byla nucena z nedostatku zboží v německu jí dát sunar a ten jí teda nejede…hrudky určitě v pořádku nejsou, alespon nám se tam nedělaj a ani nedělali ani u 2,3, a ani od 12m

• Citovat
  • Upravit
10349
29.6.13 08:09
@monika 123 píše:
Tak to zkuste v klidu znovu podle krabice, hustší trochu je než třeba sunar, ale ne o moc..Malá ho pije od půl roka 7 měsíců a ted jsem byla nucena z nedostatku zboží v německu jí dát sunar a ten jí teda nejede…hrudky určitě v pořádku nejsou, alespon nám se tam nedělaj a ani nedělali ani u 2,3, a ani od 12m

Taky jsi ji nesehnala? ja taky muela objednat pres internet, je to strasny, proste neni, nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika 123
29.6.13 16:27

Sehnala cestou zpět z Itálie u Rakouských hranic, ale jen 6 krabic. Jinak tchýně bydlí za žel. rudou asi 50km od něm. hranic a tam koupí občas dvě jinak nejsou..

• Citovat
  • Upravit
28
1.7.13 13:36

Holky dávam prckum od 6 týdnu a jsem spokojena jinak objednávam přes net za 110krabice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
3.7.13 12:43

@Ajinka91 Monika 123 týýý jo kočky nestrašte - zatím jsem se sháněním pokračovacího mlíka neměla problém, ale uvidím, jak teď pojedu do Německa, jestli ho v Kauflandu ještě budou mít, nebo už ho taky neseženu :nevim: Sice nějakých 5 krabic doma mám, ale to je tak na měsíc a co pak? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.7.13 12:49

@ivulinaM mít pět krabic na měsíc tak si hvízdám ja mam 3 a pul na týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
3.7.13 12:53

@prcci no Dani ho už pije jen na noc, takže jí krabice na týden stačí. Ale teď čekáme druhé a to bude mít asi větší spotřebu a ta Bebivita je tak nejlepší, jak kvalitou, tak cenou, takže řeším, co dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.7.13 18:51

Bebivita zdražila o 1 euro.. prý němcům vadilo že to češi skupují ve velkém.. achjo vždyt můžou být rádi že to prodají a mělo by jim být jedno kdo to kupuje :roll: ale i tak je ta cena kráásná oproti českým UM 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.7.13 10:25

@aklora no jo hlavne aby stahli to omezeni jsou to smejdi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
4.7.13 15:32

Do jak teple vody bebivitu pripravujete? A jak moc dopredu pred hamanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.7.13 16:18

@Janča1212 já připravuju do vody o teplotě tak akorát na pití.. a podávám hned 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
4.7.13 16:33
@aklora píše:
@Janča1212 já připravuju do vody o teplotě tak akorát na pití.. a podávám hned 8)
a v pohode? Me to mliko proste prijde divny. Prvni krabice byla plna nerozpustnych vlocek (fotka o neco vys) a druha krabice je teda lepsi, ale kdyz maly dopiji, je to uz docela huste…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.7.13 19:28

@Janča1212 ty vlocky tam mam taky, to je vlaknina, neni ale srazene hrudkujici ani nic pododneho, mam pripravenou prevarenou vodu a pak akorat prihrejvam v mikrovlce cca na 30vterin, tak aby byla voda akorat rovnou na piti, pripravuju a hned podavam, kazde mleko by melo byt do 1-2hodin spotrebovane pak uz tlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová