Bebivita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
9.4.13 09:06
@Snazilka2010 píše:
Maminky jak vam kakaji po bebivite, nemaji zacpu?

Vyzkoučela sem sunar i bebu ale po obouch měla malá zácpu :zed: pak sem vyzkoušela Bebivitu a naprostá spokojenost :palec: malá má stolici každý den :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana85
9.4.13 11:45
@Snazilka2010 píše:

Bebivita je jediné mlíčko po kterém naše Karlička zácpu nemá. Kaká každý den alespoň jednou, někdy i dvakrát. Předtím jsme vyzkoušeli Nutrilon H. A.,Nutrilon, Sunar, Bebu, Hami, Hipp a u všeho měla bobíny 1× za 3,4 dny. Za mě Bebivita jednoznačně nejlepší :pankac:

• Citovat
  • Upravit
43
9.4.13 17:23
@Snazilka2010 píše:

Kaka uplně normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.4.13 19:28

Holky ja dokud kojila a dokrmovala sunarem nutradefence tak v pohode stolicka i 3krat denne, ale jakmile jsem prestala kojit jako kdyz utne mela normalne tuhy bobanek z kraje a pak uz takovy jako bramborovou kasi :oops:, jsme treti den na Bebivite a zatim zadna zmena :think: kakame s teplomerem a rourkou a pomerne malo…nechci aby si na to navykla ale co pro to udelat vic? snazim se davat i cajik, laktobacilky, jeste navic trpi na prdy takze espumissan..chjo jsem z toho nestastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.4.13 20:24

@Snazilka2010
neboj na teploměr si nenavykne :) musíš ještě vydržet než si zvykne na nove UM :-) ještě zkus odvar z ovesných vloček do mlíčka :) tak dvě lžičky.. u nás to pomohlo proti zácpě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.4.13 20:34
@Snazilka2010 píše:
Holky ja dokud kojila a dokrmovala sunarem nutradefence tak v pohode stolicka i 3krat denne, ale jakmile jsem prestala kojit jako kdyz utne mela normalne tuhy bobanek z kraje a pak uz takovy jako bramborovou kasi :oops:, jsme treti den na Bebivite a zatim zadna zmena :think: kakame s teplomerem a rourkou a pomerne malo…nechci aby si na to navykla ale co pro to udelat vic? snazim se davat i cajik, laktobacilky, jeste navic trpi na prdy takze espumissan..chjo jsem z toho nestastna

Souhlasím s aklorou, musí si jen zvyknout na nové Um, my jsme to tak také měli a teĎ kakáme po Bebivitě každý den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.4.13 10:17

Ahoj holky, Bebivita se dá sehnat i v německém Nettu (podobné našemu Penny) - mají ji tam za 3.25 eur :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.4.13 07:55

Holky, bebivita 1 a 2 je v Německu v Kauflandu za 2,95 eur! A všechny kašičky a přesnídávky ve skle za 0,55 eur. :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.13 14:15

Ahoj. taky jezdím pro mlíčka do Německa. Prodávám mlíčko za 105.- a kašičky za 90. Postovne dle ceníku ČP - treba za tri kusy 68,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
3.5.13 14:43

@helenaopavska my taky jeszdim do nemecka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.5.13 11:49

Tak mi máme bebivitu a maly po ní řve a nekaka vůbec docela mě to mrzí. První jsme sni zvraceli, až se to ustálilo tak má hrozné blení a někdy ani nekaká a budí se ze spaní ze řvem. Nevím jaké mléko vyzkoušet, aby tak neřval a nekroutil se. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
6.5.13 11:53

My meli sunar nutradefence, zkuste zmenit taky lahvicku, co pouzivate za lahvicku? ja jsem s Bebivitou spokojena, nam Nutradefence svedcil dokud jsem dokojovala, pak to bylo horsi, pohldejte na netu na heurece jsou recenze
A to boleni nebudou to jen prdiky? davate taky nejaky kapicky, Baby calm jsou vyborny, nam hodne pomohly taky Laktobacilky od Swisu davala jsem je mesic, a pak taky rektalni rourka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.5.13 12:52
@vrtelka píše:
Tak mi máme bebivitu a maly po ní řve a nekaka vůbec docela mě to mrzí. První jsme sni zvraceli, až se to ustálilo tak má hrozné blení a někdy ani nekaká a budí se ze spaní ze řvem. Nevím jaké mléko vyzkoušet, aby tak neřval a nekroutil se. :(

U nás teda s bebivitou žádný problém není.. Malá kaká krásně. A jak dlouho ji dáváš? Musí si zvyknout na nove UM min 14 dní. Když sem nasadila bebivitu malá měla zácpu po sunaru :zed: ale po 14dnech s bebivitou začala krásně kadit sama. Jinak malému pomáhej jednou za den rourkou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.5.13 21:01

Máme lahvičku MaM kapičky dáváme. Bebavitu máme, už 4.krabici ze začátku problém nijak nebyl pak byl 14.dní v nemocnici tam mu dali, že ublinkával Nutrilon Ar a jak jsme se vrátili domů tak jsme nasadili z pátky Bebivitu a ted ho začali trápit ty prdíky i, když má kapičky tak se co chvilku budí a kroutí se a bříško má tvré. Rukou pomáhám ted má nutrilon AR co v nemocnici a odvar z vloček a je klidnější tak uvidíme. Možná je rozházen ještě z antibiotik co bral teprve tyden je nebere a je ještě za hleněny tak jestli se mu to Všechno namíchá do střev a pak ho bolí bříško. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.5.13 10:41

@vrtelka po brani antibiotik jsou prave ty laktobacilky od swissu levnejsi varianta kapek biogaia, ja jsem je maly taky nasadila stacil ten mesic a ted mame klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová