Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Kalucka Ahoj já používám dvojku, ale dva roky + ale krupičku tam nemám
a mastné mně taky nepřijde…
Hm tak to nechapu A mate ho hodne huste'?a ta krupicka kdyz na to sahnu se rozpusti je to jak nejake mastne castecki, jednou sem se tm setkala u mleka, a nevim jestli to teda mam davat nebo ne ![]()
Ja sice nepouzivam Bebivitu, ale Bebu pro 2 a taky takova jakoby krupicka a mastna flasticka je potom taky, to je asi u dvojek normalni ![]()
To jsem ráda, ale kdyz jsem to namíchala s hoden teplou vodou jak tam pisou tech 50 celsia tak se mi to uplne rpzpusti pri delsim michani,.tak asi to budu delat tak a uz to tam neni
taky si myslým ze to neni na zavadu asi ![]()
A prosím vás a jak dlouho vám vydrží nejíst po té dvojce nevim jestli jako mam davat taky co 3 hodiny nebo miminko vydrží déle jak 3 hodinky? ![]()
Muj malej vydrzi jen ty 3 hodiny vetsinou, on ale taky pije tu nejmensi davku. Ani po 4 hodinych mi vic nevypil, tak ho nechci trapit hlady
On ale ji uz i prikrmy, takze ma flasku jen 3krat denne ![]()
Jo my take zaciname s prikrmy uz dost, a dávate presnídavku an svacinku? kolik pak sni presnídavky spapa vam celou sklenicku ![]()
Neee, i kdyz ovoce ma nejradeji, ale sni asi tak pulku a zeleniny v poledne jeste min, neni moc jedlik, bavi ho jiny veci ![]()
Ahojte a jeste jake mají hovínka po bebevite 2?maet zelenou? a pribiraji vam po te dvojce?
Já jsem si teď koupila Bebivitu 3, do teď jsem kojila. Můžu porovnat s Hami a Sunarem a to složení je téměř stejné až na malé odlišnosti. Malé chutná a když bych měla porovnat cenu tak je bezkonkurenčně Bebivita nejlevnější a to 81 kč.
Ahoj holky, tak jsem zkusila mlíčko BEBIVITA 2, do teď jsme měli BABYDREAM a BEBIVITA je méně sladká a malému moc chutná. Co se týče příkrmů, mají je v plastových dózičkách, které se dají dále využít na rozdíl od těch pitomých skleniček co nejdou ani zašroubovat. Používáte taky někdo tuhle značku, jak jste spokojení a nevíte, kde by se BEBIVITA dala jinak sehnat??? zatím ji kupujeme přes internet nákupy v německu atd¨… díky ![]()
Pokud má někdo zájem a je z pardubického či hradeckého kraje, bebivitu vozím kašičky za 90kč a mlíčka-1,2,3 za 100kč budete to mít bez poštovného. cena je přibližná, podle toho, jestli je v akci nebo ne, ale je to plus minus 5kč ![]()
Ahoj Všem, též nabízím dovoz Bebivity - Plzeňský kraj. Pokud by měl někdo zájem pište soukromou zprávu. Ceny ponechám stejné jako při nákupu, naúčtuji si jen poplatek za nákup ve výši 50 Kč - 200 Kč dle velikosti nákupu. Určitě bychom se domluvili. Nakoupím klidně drogerii. Dětičky mám též na Bebivitě a naprostá spokojenost. Stále jsem váhala, i jsem psala do této diskuze. Nakonec se u nás ujala a za mne maximální spokojenost a cenově je to více než SUPEER.
Ahoj holky, jsem tady poprvé a chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s přechodem z nutrilonu na bebivita, mám trochu obavu aby to naší malé nedělalo problém, třeba s bolením bříška, díky moc
@Monika Brandstatter ahoj mi taky používali Nutrilon od porodnice ale malej měl po něm průjem pak až napěněnej
, tak jsem koupili po 3 týdnech Sunar complex a 4 dny chudák nebyl na velký a po 4 dnech řev a malej vytlačil bobek tuhej jak šutr
tak jsme Sunar prodali a najeli na BABYDREAM z Rossmanu - bezvadný
malej papal jak divej, byl krásně zasycenej a kakal pravidelně i 2× denně míchaný vajíčka
jenže před měsícem mu bylo 6 měsíců a najeli jsme na 2 BABYDREAM a malej to začal u druhé krabice plivat, nechtěl pít, ta 2 mu nechutnala
tak jsem zkoumala, co mu objednám
zkusila jsem BEBIVITU a malej je maximálně spokojenej, bříško nebolí, kaká pravidelně a krásně přibírá ale už máme i příkrmy, objednáváme taky od BEBIVITY i kašičky, šťávičky a příkrmy+přesnídávky a maximální spokojenost a perfektní cena
kupuju na netu http://www.nemeckovkosiku.cz/, když tam paní nemá nějaký sortiment od BEBIVITY, není problém, najdu si je jinde, vyberu si a pak ji do poznámky k objednávce napíšu, co chci - ochotně vše sežene
, takže si tam nakoupím jak drogerii, tak i pro malého papání a za super cenu. Za Nutrilon jsme dávali 380,–
za to mám 3 krabice BEBIVITY a složení je hodně podobné, akorát tady je více vitamínů
a němci tu kvalitu hodně hlídají
ale každému miminku sedne něco jiného, jak jsem psala malej Sunar nee a sousedky syn na něm vyrostl bez problémů, dneska mu budou 2. Takže to chce 3 týdny dávat a po třech týdnech se většinou uvidí jestli jo, nebo ne ![]()