Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, chci začít běhat, ale mám roční holčičku, myslíte, že by to šlo s nosítkem? V kočárku už být nechce a ještě nechodí ![]()
To bych nedělala. Chce, nechce, strčit do kvalitního kočárku na běh a vyrazit. Trebas se ji zrovna to bude libit. Ale ty otřesy na tak malé dítě, v nosítku, to nevidim moc rozumně
Tak to určitě ne. Zkusila bych ten kočárek, když pobezis, třeba ji to bude víc bavit, víc toho uvidí v kratším čase… Akorát to chce zvolit vhodnou trasu s hladkým povrchem a spíš ve městě, ať má na co koukat.
Kdyz pominu, ze je to zcela nevhodne pro dite, jak uz tu bylo psano, tak ty by jsis takhle taky dobre odrovnala zada. Technika by stala za nic. Je to blbost. Nech dite parkrat tydne tatinkovi nebo do kocaru. Ja se bala s holkou na brusle, protoze kocar uz nenavidi. Prekvapila, na bruslich ani necekne a kouka kolem
Už jen samotný fakt při pomyšlení, že mi něco překáží při běhu na těle, roční dítě už je teda dost velké
A pro to dítě to jistě bude taky asi zajímavý zážitek, když se bude pořád otřásat
Takže buď běhat s kočárkem, nebo sama, když dítě bude třeba s tatínkem - tak jsem to dělala já ![]()
Když si vzpomenu na občasné popoběhnutí na bus s dítětem na zádech… i tak to byl blbej pocit a snažila jsem se neposkakovat, jenom tak rychle „plout“ nad zemí, aby se vzadu dítě netřáslo, takže mě po těch dvaceti metrech bolelo úplně všecko. Fakt ne.
To urcite ne, neni to vhodny ani pro tebe, ani pro dite. Pokud nechce byt v kocarku, tak behej, kdyz hlida muz nebo ho docasne vymen za jiny druh cviceni, muzes mit dite kolem sebe - doma nebo venku, a dat si nejaky workout.
Dcerku nosím v nositku dost a sem tam se mi stalo, že jsem musela někde popobehnout a vůbec jsem z toho neměla dobrý pocit, jak se tak trepala. Běhání s dítětem v nositku fakt ne
Vyběhni na její spánek nebo jdi bruslit, ale s kočárkem, my máme vozejk Chariot a holkám se tam postupně líbí oběma…
to je blbost, vyklepes dítě a sama se odrovnas, ani jsem nikdy nikoho nevidela.
Normálně dej do kočárku, třeba na spánek a vybehni si. A nebo dej dítě pohlídat a jdi bez něj.
Moje sestřenice, když já vstávám v 6;30 už má ráno v příběhu jak uběhla 15 km, než manžel odjede do práce..ale ona je jiný level ![]()
Ty si chceš vymlátit zuby o hlavu dítěte? Dítě bude jak v mixéru. Hledej jiný způsob, jak cvičit. Nemá žádného otce, ať mu necháš dítě a jdeš si zacvičit?
Ani náhodou, není to bezpečné pro dítě ani pro tebe!! Pokud chlap nefunguje ani hodinu denně jako otec, tak prostě do kočárku, dát něco dobrého do ruky nebo jít v době, kdy bude spát.
@Kelsey1 píše: Více
Když ho dá na záda, zuby si nevymlátí
Což samozřejmě nic nemění na tom, že je to nesmysl.