Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hele bez legrace, byla některá z vás na brazilský epilaci? To prý voskem vytrhnou i chloupky mezi půlkama
Osobně bych chtěla vidět, jak se u toho slečny a paní tváří… Efekt se mi líbí, ale to musí být bolest ![]()
Tak, dámy, půlky od sebe a jde se na to.
http://www.ebay.com/…200984179229?…
Já jsem si hned zadala do gůglu a dokonce shlédla video
Do teď jsem netušila, že to existuje, ale prý se to doma dělat nemá.
![]()
Holky jak to dopadlo? Prodavaj neco na doma a kolik to stojí? Je to jen na zadek nebo i na pipinu? Ale ja myslim, ze v cechach to k sehnani neni ne? A na nejaky driaky nikdo neni zvedavy fuj.
Dobrý večer,
chápu, že Vás dané téma odvádí k přispívání mimo téma, nebo k vulgaritám, ale prosím, abyste se jim napříště vyhnuly, nebo diskusi budu muset smazat celou.
Přeji pěkný večer,
Josefina
Sice naprosté odbočení od tématou ale - ach jo, holky, v poslední době se mi hodně stává, že než stihnu diskuzi pročíst, tak je smazaná, uzamčená nebo alespoň promazaná
Už mě to moc neba…
Teda tady vládne přísnost na chudý lidi, kecám na víc foréch než si dokážu pamatovat, ale nikde to nepročesávaj jako tady.
Teď už ta diskuze nemá náboj a navíc je smazáno hodně informačních hodnot.Jen poník zůstal ![]()
Četl někdo knížku 1984 od Orwella? Tam se taky manipulovalo s informacemi. Po dlouhé době fakt vtipná diskuze a takhle dopadne, chuděra.
@klody píše: Četl někdo knížku 1984 od Orwella? Tam se taky manipulovalo s informacemi. Po dlouhé době fakt vtipná diskuze a takhle dopadne, chuděra.
Jj taky mne to napadlo.
Přitom taková vtipná diskuze to byla, nikdo se nehádal ani neurážel.
Chystám se na to, při análních hrátkách je to pomalu nezbytné. Počkejte za 10 let, to bude out ten, kdo bude mít hnědou
![]()