Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, potřebovala bych poradit od někoho ze severu, kam se chodíte krášlit, hledám fakt super kadeřnictví, kde jsou šikovní, ochotní, na ceně až tak nezáleží.. chodím v Ústí k Joshovi, ze začátku jsem byla spokojená, ale te´d naposledy mi zesvětloval vlasy a bylo to trochu jakoby dozelena a střih se mi teď už taky moc nelíbí.. K Vánocům jsme dostala voucher do Prahy a konečně to bylo supr, hezký střih, trochu jiný než obvykle, opravdu pěkný svetlý melír, žádná žlutá nebo oranžová či zelená.. takže hledám, kam jít za měsíc, až to odroste, do Prahy jezdit pokaždé reálné není a přeci jen ty ceny už jsou taky moc.. ale chtěla bych fakt někoho kreativního, kdo i něco doporučí a neptá se, jak chci který vlas, někoho, kdo umí pěkně barvit, aby vlasy byly přirozené a nezničené.. někdo, kdo se mi bude fakt věnovat a ne běhat mezi třemi zákaznicemi a ještě u toho stíhat žvanit.. nevíte o nějakém takovém salonu? Pořád nějak nemůžu najít to pravé, díky Lucka
Tak jsem zvedava, jestli se nekdo ozve…ja se taky v kadernictvi vetsinou dockam JAK TO CHCETE?…a kdyz jim reknes, ze nevis, tak nejsou schopni ti poradit…
o melirech atd. ani nemluve..doma si to nabarvim lepe ![]()
Já chodím už roky v Teplicích do pink-in a jsem spokojená. kadeřnice se jmennuje Veronika je to mladá holka jezdí stále na různá školení. měla jsem od ní melíry, barvené vlasy, účes na svatbu. poradí, doporučí. jsem maximálně spokojená.
Ja jsem z Usti n/L a jsem moc spokojena s Pavlou Kolinovou
je to ten typ kadernice, co se na vas podiva, sahne na vlasy, koukne na rust vlasu a poradi co by sluselo a co by neslo
a kreativni je, ja jsem proste spokojena ![]()
Pavla Kolinová, tel.: 606 126 556, Větrná 24, UL-S. Terasa
V Tp muzu doporucit kadernictvi Fresh -Adelku. Sikovna, poradi, doporuci…Neudela na hlave zakaznikovi cokoliv, jen ze dostane zaplaceno. Jezdi na skoleni a predava to pak dal..
Vzdycky jsem odchazim max spokojena. Cislo muzu poslat do zpravy. ![]()
V Tp muzu doporucit kadernictvi Fresh -Adelku. Mlada, kreativni, poradi, doporuci…Neudela na hlave zakaznikovi cokoliv, jen ze dostane zaplaceno. Jezdi na skoleni a predava to pak dal..
Vzdycky odchazim max spokojena. Cislo muzu poslat do zpravy. ![]()
Diky holky, to Pink in je myslim blizko od me prace.. muzu poprosit jeste o kontakt na Fresh? Diky
@Lucah Pink-in na Benešáku. kadeřnice Veronika číslo 737/156 779