Bělení vlasů

Anonymní
2.2.19 16:06

Bělení vlasů

Zdravím dámy, potřebuju poradit bělila jste si některá vlasy doma? Co je k tomu potřeba? Jaký byl účinek? Moje vlasy na fotce, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21652
2.2.19 16:32

Promiň, že budu reagovat mimo téma. Ale jsi si tím jistá? Už nyní tvé vlasy nevypadají nejzdravěji. Domácím bělením si je zlikviduješ úplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
2.2.19 16:35

Prdni na to vodku s citronem a zitra at ti starej skoci do Globusu pro Plesolesk.

Takze spis regeneruj, obcas silver, maximalne nejaky setrny profi preliv.

Příspěvek upraven 02.02.19 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
2.2.19 16:35

Jestli chceš mít vlasy úplně bílé, tak si je musíš co nejvíc odbarvit a potom silver šamponem nebo nějakým přelivem stahovat ty žluté tóny, ale hrozně to vlasy ničí a podle fotky tvoje vlasy vypadají že už mají dost, takže bych se na to doma vykašlala nebo taky můžeš skončit plešatá, v lepším případě s chemlonem na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.2.19 16:55

Už tak to máš zničený, jestli to budeš dál odbarvovat, zbude ti na hlavě chemolnový cucek.

Řeš to v salonu a nejdřív důkladnou regeneraci a až pak nějaké barvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.2.19 16:58

Mas strasne slabe vlasy.. odbarvenim a belenim si je jeste ztencis.. no kor doma. Pak budes muset jit na kratko.

• Citovat
  • Upravit
9
2.2.19 18:25

Dotazník na téma MANŽELSTVÍ

Ahoj holky :) !
chtěla bych Vás touto cestou poprosit o vyplnění dotazníku na téma MANŽELSTVÍ pro mou bakalářskou práci. Budu vděčná za Váš názor. Předem děkuji a přeji hezký den :) :srdce:

https://docs.google.com/…8FQ/viewform?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
2.2.19 18:32

Chci se zeptat,proč si barví ženské vlasy na tu bílou?nebo dokonce šedou?nějak to nechápu,asi jsem mimo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
2.2.19 18:37
@GabinkaCh píše:
Chci se zeptat,proč si barví ženské vlasy na tu bílou?nebo dokonce šedou?nějak to nechápu,asi jsem mimo :nevim:

Chtějí ladit s manželem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková