Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Promiň, že budu reagovat mimo téma. Ale jsi si tím jistá? Už nyní tvé vlasy nevypadají nejzdravěji. Domácím bělením si je zlikviduješ úplně…
Prdni na to vodku s citronem a zitra at ti starej skoci do Globusu pro Plesolesk.
Takze spis regeneruj, obcas silver, maximalne nejaky setrny profi preliv.
Příspěvek upraven 02.02.19 v 16:36
Jestli chceš mít vlasy úplně bílé, tak si je musíš co nejvíc odbarvit a potom silver šamponem nebo nějakým přelivem stahovat ty žluté tóny, ale hrozně to vlasy ničí a podle fotky tvoje vlasy vypadají že už mají dost, takže bych se na to doma vykašlala nebo taky můžeš skončit plešatá, v lepším případě s chemlonem na hlavě.
Už tak to máš zničený, jestli to budeš dál odbarvovat, zbude ti na hlavě chemolnový cucek.
Řeš to v salonu a nejdřív důkladnou regeneraci a až pak nějaké barvení.
Mas strasne slabe vlasy.. odbarvenim a belenim si je jeste ztencis.. no kor doma. Pak budes muset jit na kratko.
Ahoj holky
!
chtěla bych Vás touto cestou poprosit o vyplnění dotazníku na téma MANŽELSTVÍ pro mou bakalářskou práci. Budu vděčná za Váš názor. Předem děkuji a přeji hezký den
![]()
Chci se zeptat,proč si barví ženské vlasy na tu bílou?nebo dokonce šedou?nějak to nechápu,asi jsem mimo ![]()
@GabinkaCh píše:
Chci se zeptat,proč si barví ženské vlasy na tu bílou?nebo dokonce šedou?nějak to nechápu,asi jsem mimo
Chtějí ladit s manželem ![]()
Zdravím dámy, potřebuju poradit bělila jste si některá vlasy doma? Co je k tomu potřeba? Jaký byl účinek? Moje vlasy na fotce, děkuji.