Bělicí zubní pudr - opravdu pomáhá?

261
28.1.07 12:53

Bělicí zubní pudr - opravdu pomáhá?

Ahojda,
objevila jsem v lékárně tzv. bělicí zubní pudr. Docela mě to zaujalo, chtěla bych to vyzkoušet. Jen nevím, jestli to ty zuby opravdu vybělí.
Stojí to kolem stovky, tak se radši ptám, jestli s tím nemáte některá zkušenosti?
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
28.1.07 13:16

Ahojky. Moje máma si také kdysi koupila bělící pudr, ale nic moc. Já s ním zkušenosti nemám, ale vím, že se určitě dají v lékárně koupit různé „bělící“ pasty, stojí třeba okolo 150 kč (možná i víc). Otázkou je, zda pomáhají. Jinak Clinomin pro kuřáky taky nic moc, opět vyzkoušené od mámy, i já ho zkoušela, ale mě nemá co bělit. Jinak mámě je 60, tak možná už ani nezabere, ty jsi mladší, tak snad ano…
Dej vědět, jestli jsi něco sehnala a jak to zabírá…Přeji štastou ruku při nákupu a krásné zoubky, Jana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
28.1.07 13:18

má zkušenost, nebělí, jen mě při pravidelném používání začali bolet zuby. Jakoby se zvýšila citlivost. Asi to dost odírá sklovinu.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.1.07 13:33

TAk ja mam zkusenosti se zubni pastou Rembrandt Age defying

Pouzivam ji cca 1-2 za mesic a krasne vybeli zuby

Stala pred 3 lety cca 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
28.1.07 15:17

Já jsem si ho koupila před vánoci (hřebíčkový) a byla jsem mile překvapená. Je pravda, že pro lidi s citlivými zuby není. Je to jemný prášek a fakt to při větším tlaku odírá sklovinu. Černé skvrnky na zubech mi ale rozhodně odstranil. Já mám zase problém s bělícími pastami, protože mi rozleptávají dásně.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
6545
28.1.07 15:28

Používám ho také (taky jsem přd Vánocema zakoupila hřebíčkový:) ).

Jestli vybělí, těžko posoudit - chce to používat dlouhodobě a pravidelně.

Rozhodně mi to pomohlo od černých skvrnek (i když vzadu s tím bojuju nadále).

Doporučila mi ho zubařka kvůli tomu ,že se mi často dělá zubní kámen. Ale jasně řekla používat ne denně, ale třeba jednou dvakrát do týdne a koupit si k tomu jemný měkký kartáček, aby naopak ty zuby nepoškodil.

Tož tak…

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.1.07 11:12

Ahojky,
jestli myslíš tu bělící pastu v krabičce, která je dostupná nejen v lékárnách, ale i v drogériích, tak na tu jsem se informovala u své zubařky, která mi ji striktně zakázala, že prý jediný, k čemu mi pomůže, je ke zničení zubní skloviny.
Vyzkoušej zubní pastu Rembrandt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
24.10.10 16:05

mě teda nepomáhal.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.10.10 16:10

Taky jsem vyzkoušela + další zaručené přípravky na bělení.Nakonec jsem se nechala zlákat na pastu smille nebo tak nějak se to jmenuje.Výsledky žádné,když teda nepočítám zvýšenou citlivost zubu,zničenou sklovinu a obnažené zubní krčky :-? .Nechám si zuby vybělit u zubařky.Stojí to cca do 5000,dělaj nějakou šetrnou metodu,ale když jsem k dr přišla tak se zděsila a nejdřív musim dobrat nějaké vitamíny a používat speciální pastu aby se ty krčky a zuby srovnali :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
24.10.10 21:31
Kamča.dalmatinka píše:
Taky jsem vyzkoušela + další zaručené přípravky na bělení.Nakonec jsem se nechala zlákat na pastu smille nebo tak nějak se to jmenuje.Výsledky žádné,když teda nepočítám zvýšenou citlivost zubu,zničenou sklovinu a obnažené zubní krčky :-? .Nechám si zuby vybělit u zubařky.Stojí to cca do 5000,dělaj nějakou šetrnou metodu,ale když jsem k dr přišla tak se zděsila a nejdřív musim dobrat nějaké vitamíny a používat speciální pastu aby se ty krčky a zuby srovnali :-?

Ahoj Kamčo,
zkoušela jsi jedlou sodu? Našla jsem to v jedné knize, která se jmenuje Babiččiny dobré rady. Prý pomáhá kuřákům. Zatím nemám osobní zkušenost,protože mám problém s jakoukoliv pravidelností, která se týká mě a ne dětí. Nejsem kuřák, také jsem vyzkoušela už nějaké zubní pasty, bělící pudry ne.
Ta soda se má trošku poprášit na kartáček.

• Citovat
  • Upravit
Pavla1221
17.1.12 10:18

Pudry

Ahojky, používám pudr SMILE. Je skvělý, koupíš ho v každém DMku. A hlavně je to český výrobek. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2351
17.1.12 10:59

Já ho kdysi používala.Cca po měsíci jsem měla zničené dásně a poškrábanou sklovinu.. Pak jsem si koupila sadu na bělení zubů WHITE PEARL a po měsíci jsem měla zuby jako hollywoodská hvězda :palec: a to jsem bělila cca 15 min denně,někdy obden.Ono ale taky dost záleží na tvojí vlastní pigmentaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
17.1.12 11:03

Pudr je dost hrubý a škrábe sklovinu…A bělidla taky nejsou nejšetrnější, ale pokud jde o bělení, mají větší účinek než pudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.1.12 13:09

tak pudr nevím, jestli pomáhá, ale já mám vyzkoušený WHITE PEARL gel a opravdu krásně vybělí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.8.17 12:15

MARKETINGOVY TYM WHITE PEARL V AKCI

@Gabčulinda Jasne :D kecy kecy…zase marketeri white pearli v akci. Uz to zname z jinych diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí