Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojda,
objevila jsem v lékárně tzv. bělicí zubní pudr. Docela mě to zaujalo, chtěla bych to vyzkoušet. Jen nevím, jestli to ty zuby opravdu vybělí.
Stojí to kolem stovky, tak se radši ptám, jestli s tím nemáte některá zkušenosti?
Díky za odpovědi.
Ahojky. Moje máma si také kdysi koupila bělící pudr, ale nic moc. Já s ním zkušenosti nemám, ale vím, že se určitě dají v lékárně koupit různé „bělící“ pasty, stojí třeba okolo 150 kč (možná i víc). Otázkou je, zda pomáhají. Jinak Clinomin pro kuřáky taky nic moc, opět vyzkoušené od mámy, i já ho zkoušela, ale mě nemá co bělit. Jinak mámě je 60, tak možná už ani nezabere, ty jsi mladší, tak snad ano…
Dej vědět, jestli jsi něco sehnala a jak to zabírá…Přeji štastou ruku při nákupu a krásné zoubky, Jana ![]()
má zkušenost, nebělí, jen mě při pravidelném používání začali bolet zuby. Jakoby se zvýšila citlivost. Asi to dost odírá sklovinu.
NiKi
TAk ja mam zkusenosti se zubni pastou Rembrandt Age defying
Pouzivam ji cca 1-2 za mesic a krasne vybeli zuby
Stala pred 3 lety cca 300
Já jsem si ho koupila před vánoci (hřebíčkový) a byla jsem mile překvapená. Je pravda, že pro lidi s citlivými zuby není. Je to jemný prášek a fakt to při větším tlaku odírá sklovinu. Černé skvrnky na zubech mi ale rozhodně odstranil. Já mám zase problém s bělícími pastami, protože mi rozleptávají dásně.
Radka
Používám ho také (taky jsem přd Vánocema zakoupila hřebíčkový:) ).
Jestli vybělí, těžko posoudit - chce to používat dlouhodobě a pravidelně.
Rozhodně mi to pomohlo od černých skvrnek (i když vzadu s tím bojuju nadále).
Doporučila mi ho zubařka kvůli tomu ,že se mi často dělá zubní kámen. Ale jasně řekla používat ne denně, ale třeba jednou dvakrát do týdne a koupit si k tomu jemný měkký kartáček, aby naopak ty zuby nepoškodil.
Tož tak…
G
Ahojky,
jestli myslíš tu bělící pastu v krabičce, která je dostupná nejen v lékárnách, ale i v drogériích, tak na tu jsem se informovala u své zubařky, která mi ji striktně zakázala, že prý jediný, k čemu mi pomůže, je ke zničení zubní skloviny.
Vyzkoušej zubní pastu Rembrandt.
Taky jsem vyzkoušela + další zaručené přípravky na bělení.Nakonec jsem se nechala zlákat na pastu smille nebo tak nějak se to jmenuje.Výsledky žádné,když teda nepočítám zvýšenou citlivost zubu,zničenou sklovinu a obnažené zubní krčky
.Nechám si zuby vybělit u zubařky.Stojí to cca do 5000,dělaj nějakou šetrnou metodu,ale když jsem k dr přišla tak se zděsila a nejdřív musim dobrat nějaké vitamíny a používat speciální pastu aby se ty krčky a zuby srovnali ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Taky jsem vyzkoušela + další zaručené přípravky na bělení.Nakonec jsem se nechala zlákat na pastu smille nebo tak nějak se to jmenuje.Výsledky žádné,když teda nepočítám zvýšenou citlivost zubu,zničenou sklovinu a obnažené zubní krčky.Nechám si zuby vybělit u zubařky.Stojí to cca do 5000,dělaj nějakou šetrnou metodu,ale když jsem k dr přišla tak se zděsila a nejdřív musim dobrat nějaké vitamíny a používat speciální pastu aby se ty krčky a zuby srovnali
Ahoj Kamčo,
zkoušela jsi jedlou sodu? Našla jsem to v jedné knize, která se jmenuje Babiččiny dobré rady. Prý pomáhá kuřákům. Zatím nemám osobní zkušenost,protože mám problém s jakoukoliv pravidelností, která se týká mě a ne dětí. Nejsem kuřák, také jsem vyzkoušela už nějaké zubní pasty, bělící pudry ne.
Ta soda se má trošku poprášit na kartáček.
Ahojky, používám pudr SMILE. Je skvělý, koupíš ho v každém DMku. A hlavně je to český výrobek. ![]()
Já ho kdysi používala.Cca po měsíci jsem měla zničené dásně a poškrábanou sklovinu.. Pak jsem si koupila sadu na bělení zubů WHITE PEARL a po měsíci jsem měla zuby jako hollywoodská hvězda
a to jsem bělila cca 15 min denně,někdy obden.Ono ale taky dost záleží na tvojí vlastní pigmentaci..
Pudr je dost hrubý a škrábe sklovinu…A bělidla taky nejsou nejšetrnější, ale pokud jde o bělení, mají větší účinek než pudr
tak pudr nevím, jestli pomáhá, ale já mám vyzkoušený WHITE PEARL gel a opravdu krásně vybělí ![]()
@Gabčulinda Jasne
kecy kecy…zase marketeri white pearli v akci. Uz to zname z jinych diskuzi.