Best in covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26872
17.11.21 07:56
@Snorlaxik píše:
My jsme většina očkovaná. A někteří očkování se stali fanatiky a už odpočítávají dny do třetí dávky. A nedej bože, kdyzz někdo řekne, že třetí dávku nechce.

Bud rada, ze neodpocitavaji dny na ctvrtou davku, kdyz jeste nemaji pichnutou tu treti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.11.21 07:57
@Born66 píše:
@Snorlaxik Sama necítíš zodpovědnost?

Cítím. Ale nebudu doma zadarmo. Nejsem charita a z něčeho potřebuji žít.

• Citovat
  • Upravit
9293
17.11.21 07:58
@Snorlaxik píše:
My jsme většina očkovaná. A někteří očkování se stali fanatiky a už odpočítávají dny do třetí dávky. A nedej bože, kdyzz někdo řekne, že třetí dávku nechce.

Je to rebel :lol:
My jsme v rodině taky všichni očkování, ale třeba v té práci se o tom vůbec nebavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
@cecetka píše:
Jako ockovana zadanku nepotrebujes 8)

A jak to bude hrazené ze zdravotního pojištění, když už je to dávno, co mi bylo 18? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
@cecetka píše:
Nastesti muj zamestnavatel je rozumny. Do vysledku testu nechava zamestnance doma.
Spatny zamestnavatel = zmena zamestnani :mavam:

Když myslíš :hug:

• Citovat
  • Upravit
26872
17.11.21 07:59
@Finkaa píše:
Ne, nemůžeš se nechat otestovat z vlastní iniciativy tak, aby jsi to měla hrazené ze zdravotního pojištění. Pokud nemáš příznaky nikdo ti žádanku na test nevystaví, když jsi očkovaná. Vlastní zkušenost.

https://www.vzp.cz/…ani-na-covid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
17.11.21 08:05
@cecetka píše:
https://www.vzp.cz/…ani-na-covid

Díky, doufám, že to bude platit i nadále. Otestovali nám jen dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
17.11.21 08:05
@Finkaa píše:
Ne, nemůžeš se nechat otestovat z vlastní iniciativy tak, aby jsi to měla hrazené ze zdravotního pojištění. Pokud nemáš příznaky nikdo ti žádanku na test nevystaví, když jsi očkovaná. Vlastní zkušenost.

Už po první dávce očkování se můžeš nechat otestovat zdarma. Žádanku nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
17.11.21 08:08

Otestovat bez zadanky ano, ale test nema smysl delat hned, ale po 7 dnech ne?
Takze to znamena byt 7 dni zdarma doma, kdyz zamestnavatel povolí a pak jit tedy na ten hrazeny test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.11.21 08:10

Pokud očkovaní mají lehký průběh, neuváděla bych počty nakaženývh, ale počty lidí v nemocnici s těžkým průběhem.
Ve Znojemské nemocnici leží na kyslíku jen neočkovaní a jsou to i mladší ročníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15313
17.11.21 08:22
@Snorlaxik píše:
Mě úplně děsí fanatismus u některých skupin. Bohužel ho spíš vidím od očkovaných, nejlépe ještě takových co se původně očkovat nechtěli nechat.

Tak já spíš vidím hysterické neockovane, samé konspirace a útoky na ockovane, kteří teď údajně vlastně covid schválně šíří :D Mě osobně je to úplně fuk, jestli má očkování, nosí náhubek, každého věc, každý si zodpovídá za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
17.11.21 08:25
@Cenarius píše:
A je to tam. Světový rekord. Už jsme zase na špici! Přes 22tisic za den.

A kdepak máme toho blanickeho rytíře Landu, který chce pořád vyjíždět? Ano, posral se strachy a zalezl do díry potom, co místo pomoci nás střelil do nohy. Poprvé jsem snad s Havlíčkem souhlasil, který jej nazval korunovaným magorem.

Nic jen takový můj výlev nasrani po ránu.

já bych to neviděla tak černě, roste to všude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
17.11.21 08:28

@cecetka naprostý souhlas já mám mezi sebou asi tak, normální lidi… Min. Antigenni test při možném rizikovém kontaktu… My byli min. O víkendu doma. Čekali jsme jestli dcera nepůjde do karantény.. A nakonec. Z toho nic nebylo.. Je to o osobním přístupu… Za ty 2r.vim co mám dělat nemusí mi to nikdo „narizovat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
17.11.21 08:31

@Finkaa přesně tak, taky mám tu zkušenost. Pokud jsi očkovaný a nemáš příznaky, tak ti zadanku nenapisou, ani když máš doma covid pozitivního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
17.11.21 08:33
@Alušáček píše:
Tak já spíš vidím hysterické neockovane, samé konspirace a útoky na ockovane, kteří teď údajně vlastně covid schválně šíří :D Mě osobně je to úplně fuk, jestli má očkování, nosí náhubek, každého věc, každý si zodpovídá za sebe.

jsem ráda, že nejsem jediná, která to tak vnímá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+