Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kykous ono to je trochu složitější, ale zvládnout se to rozhodně dá. Samozřejmě taky strava hraje roli. Tak hodně štěstí ![]()
@Kykous píše:
Ahoj Ženy chci se zeptat…rozhodla jsem se že budu chodí do fitka merim 178cm a váha 80kg a je mi 26roku takže bych chtěla zhodit aspoň 10kg…Tak přemýšlím nad pásem poradit prosím jak cvičit? doma mám orbiter a cvicila jsem vždy 50min denněale teď se mi rozbil proto fitko
každopádně máme tam sami frajirky a člověk se bojí cokoliv říct takže žádám o radu jak cvičit, kolikrát, jestli mám pít nějaké ty jejich drinky…děkuji
Ahoj, jestli ti mohu doporučit, a máš na to kapku prostoru tak si stáhni nebo na youtube videa od Jillian Michaels je to americcká trenérka, známá po celém světě a má cca ul hodinkové videa a celkově jako sestavy např 30 day shred, body revolution, rippes, killer abs a paráda jako má jak říkám uspěch pocelém světě, scičení je ze začátku hodně obtížné, ale nic co bys nezvládla a pokud fakt chceš zhubnout doporučuji, mě moc pomohla a nejsem sama, nepotřebuješ nic téměř kromě činek, já začínala s 1.5 kilo a pak si dokoupila ještě do 5 kil a paráda cvičím jí furt ![]()
@onajeblond děkuji za radu cvicila jsem 30days a paráda zhubl jsem asi k 3kila opravdu parádní…je fajn ze to je 27 min efektivní…Ale chtěla bych teď zkusit s kamaradkou fitko…napadlo mě pás
@Kykous píše:
@onajeblond děkuji za radu cvicila jsem 30days a paráda zhubl jsem asi k 3kila opravdu parádní…je fajn ze to je 27 min efektivní…Ale chtěla bych teď zkusit s kamaradkou fitko…napadlo mě pás
aha takle, no mě osobně by to asi navzalo protože je to furt to stejné, a tělo is pak zvykne a už to nebue brat, u té Jill se mi právě libí že je to furt jiné a jede celé tělo ![]()
Ahoj holky chci se zeptat jsem prodavačka za pultem takže pohybu mám myslím dost je pravda nestíhám jíst…nicméně chci zhubnout tak chodím úterý a čtvrtek do posilovny na pás(nebeham)Nastavím si výšku zvýším rychlost když se rozehreji jdu na orbitrek a po 20 min znovu rychlochuze…myslíte že uvidím nějaký úspěch. je mi 26 roků, váhá 80 kg a výška 178 cm
Děkuji za každou radu
Ahoj, uvazuji taky o koupi pásu, potrebuju zhubnout, mate nekdo zkusenost s timto?
https://bezecke-pasy. heureka. cz/insportline-lavister/specifikace/#
@nellys85 Já mám doma cca týden tento https://www.insportline.cz/…incondi-t50i a je super, krásně odpružený a hlavně tichý. Je tam několik programů, takže zkouším co a jak, zatím spokojenost ![]()
@Irinka0210 píše:
@nellys85 Já mám doma cca týden tento https://www.insportline.cz/…incondi-t50i a je super, krásně odpružený a hlavně tichý. Je tam několik programů, takže zkouším co a jak, zatím spokojenost
No vypadá hodně dobře, ale přece jen, je to trochu jina cenová kategorie…je tam max. rychlost 20 km/hod, nějak si teď nedokážu představit, jestli je to spis na lehčí běh…a ty programy, jak to funguje? Omlouvám se za otázky, nemám zkušenosti, mam doma magn. eliptical a je to o ničem ![]()
@nellys85 Programy fungují tak, že sám ten pás zvyšuje rychlost a sklon, takže třeba chvilku je tam rovina a chůze cca 3 km/h a pak to zvedne rychlost třebas na 5km/h a stupeň zátěže na 3, ty programy jsou super. Jinak já to mám zatím na rychlou chúzi a postupně běh ![]()
@Irinka0210 píše:
@nellys85 Programy fungují tak, že sám ten pás zvyšuje rychlost a sklon, takže třeba chvilku je tam rovina a chůze cca 3 km/h a pak to zvedne rychlost třebas na 5km/h a stupeň zátěže na 3, ty programy jsou super. Jinak já to mám zatím na rychlou chúzi a postupně běh
A to jsi objednavala primo pres insportline? Jaka byla dod. lhuta?
@Irinka0210 Využíváš aplikaci FitShow? Nebo je to k ničemu. Chtěla jsem si kupovat taky tenhle pás a právě tahle funkce mi přišla hodně zajímavá.
@nellys85 My jsme pro něj byli v Praze přímo v obchodě, protože jsem si ho chtěla vyzkoušet.
@mar772 Zatím jsem ještě nestáhla, ale chystám se na to ![]()
Ahooooj, ozivuji diskuzi
.. Uvazuji o koupi pasu
.. Ale bojim se, ze bude hlasity a bude obtezovat sousedy.. Bydlime v panelaku. Diky za odpoved ![]()