Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Může mi někdo poradit jestli tento běžecký pás je dobrý http://www.domafit.cz/…s-cybex-770t?… . Manželka pořád otravuje a za chvíli má narozeniny, tak jí chci potěšit velkým dárkem
.
@MaMartin Pás za 70 tisíc a Ty se ptáš, jestli je dobrý? To je jasný, že je
Tvoje manželka Tě bude na rukou nosit ![]()
Nemate nekdo zkusenost s timto pasem? http://www.sportnanetu.cz/…nim-naklonu/
Ráda bych obnovila diskusi, prosím nějaký tip na běžecký pás na doma, chtěla bych motorový (elektrický), ale v té nejlevnější cenové relaci (cca 10 tis. +-), máte nějaký konkrétní tip? Děkuji
Ahoj Ženy chci se zeptat…rozhodla jsem se že budu chodí do fitka merim 178cm a váha 80kg a je mi 26roku takže bych chtěla zhodit aspoň 10kg…Tak přemýšlím nad pásem poradit prosím jak cvičit? doma mám orbiter a cvicila jsem vždy 50min denně
ale teď se mi rozbil proto fitko
každopádně máme tam sami frajirky a člověk se bojí cokoliv říct takže žádám o radu jak cvičit, kolikrát, jestli mám pít nějaké ty jejich drinky…děkuji
@Kykous píše:
Ahoj Ženy chci se zeptat…rozhodla jsem se že budu chodí do fitka merim 178cm a váha 80kg a je mi 26roku takže bych chtěla zhodit aspoň 10kg…Tak přemýšlím nad pásem poradit prosím jak cvičit? doma mám orbiter a cvicila jsem vždy 50min denněale teď se mi rozbil proto fitko
každopádně máme tam sami frajirky a člověk se bojí cokoliv říct takže žádám o radu jak cvičit, kolikrát, jestli mám pít nějaké ty jejich drinky…děkuji
Pás na běhání je super. Když mám čas, tak se proběhnu kdykoliv. ![]()
@Kykous co vyběhnout ven? ![]()
V posilovně, bych si vždy od každého stroje dala třeba 2-3 minutky, nejdřív se trochu rozehřát na nějakém stroji (orbitek, rotoped, veslařský trenažér, běž. pás) a pak to posilování. Drinky nejsou potřeba, stačí dostatek bílkovin ve stravě.
@nostress děkuji moc snad mi váhá půjde dolů a budu zase kočka ![]()
@kaja00 me právě venku samotnou to nebaví tak jsem se rozhodla s kamaradkou se scházet ve fitku…děkuji za radu a ja uz chtěla 50min trávit na pásu…samozřejmě zezacatku rychlochůze než se rozbehnu ![]()
@Kykous s kamarádkou můžete vyrazit i ven, ale nebudu tě přemlouvat ![]()
Ženy tak teď jsem se dozvěděla ze bych neměla cvičit hodinu na pase ze bych měla se pouze zahřát na pase a posilovat ale když já jsem prostě tlustá musím podle mě teprve zahodit aspoň 5kil…zas mám po náladě vážně nevím ![]()
@Kykous pro začátek si dej 3×10 na každou svalovou partii. Vyjde to tak akorát na hodinu včetně počátečního rozehřátí a strečinku a konečného strečinku. Začni velkými partiemi, pak ty menší. Takže dřep, shyb(s dopomocí), hyperextenze, tlaky na ramena, bicepsový zdvih, tricepsový Klik o lavici, klasický Klik, zkracovačky, výpony na lýtka. Pás je fajn na kardio třeba 30 min po tréninku. Nejlépe zhubneš kombinací kardia a silového tréninku. Později lze trénink rozdělit do 3-5 částí, podle četnosti tréninků např nohy, záda, ruce, zadek - 5 cviků na každou partii, pokaždé 4 série atd. Lze to upravit podle toho, kolik vydržíš. Hlavně bacha na techniku (nech si ukázat) a neboj se větších vah. Když to bolí, přidej ještě 2-3 opakování. Hodně štěstí. To jsem se rozepsala…
@Pralinka242 jjeee děkuji za rady…Mám právě problém se silnými knihami i ty paže by chtěli no a jedná plneumatika po porodu…
Takže jsem si myslela ze volba kardia je pro mě ideál…