Jak se donutit pořád něco nežrat?

2506
25.8.12 14:54

Jak se donutit pořád něco nežrat?!

Už chci 2 roky zhubnout 10 kilo do svojí původní váhy! Ale pořád něco žeru!! Já sice netloustnu, ale pořád zůstávám stejně. Vím, že kdybych nejedla tolik dobrout a tak, tak bych určitě něco shodila. Tak se vás ptám- jak to děláte, že se nepřecpáváte? Pro mě je to strašně složité, udělala jsem si nějakou závislost na jídle a ne a ne se ji zbavit!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tarfinka
25.8.12 14:58

Já ty sladkosti prostě nekupuju :mrgreen: protože když jsou doma, tak se cpu…když ne, donutí mě to jíst něco jiného a nebo prostě nic :P

• Citovat
  • Upravit
2506
25.8.12 14:59

@Tarfinka no, tohle mi vydrží tak 2 nákupy, pak neodolám a stejně něco koupím.. jsem hrozná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
25.8.12 15:02

No, to si myslím, že je ta největší chyba…já se prostě těm regálům vyhýbám velkým oblkoukem…nebo posílej manžela..u nás je to teda naopak, jak jde nakoupit on, tak donese všemožné sladkosti co jsou zrovna v akci, takže jeho už raději neposílám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2506
25.8.12 15:03

@Tarfinka tak u nás zase naopak, on to vydrží a nejde tam.. asi bude muset chodit fakt sám a jediné co mi bude moct přinést budou burizony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
soslik1
25.8.12 15:07

Přestala bych řešit kila a začala bych skutečně řešit to, co je prapůvodcem… Ono totiž pravidelní ujíždění na sladkém a přejídání se, je fyzický projev strachu, vnitřní nestability a toho, že se člověk nemá rád. Jen můj názor..osvědčený ;)

• Citovat
  • Upravit
TessAg
25.8.12 15:09

Udělám si salát (ovocný, zeleninový) a pořád užírám, anebo vždycky když mě honí mlsná, jdu se napít vody s citrónem…

Ovšem teď to taky nezvládám, moc stresu…

• Citovat
  • Upravit
2506
25.8.12 15:11

soslik1 tak jako já se ráda mám a hodne, ale stresu je fakt dost. V od pondělí až do čtvrtku dělám zkoušky z šesti předmětů, půl roku učiva z každého.. Ale to přejídání je dlouhodobé, takže jsem ve stresu asi pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.8.12 15:12

Taky nic nekupuju, takže když mě lapne chuť na sladké, tak si rozmyslím, jestli budu lízat cukr nebo med :nevim:. Nakupuju se seznamem :lol:.

Na uždibávání jsem si dřív načistila plnou mísu mrkve (prd kalorií, hodně vlákniny, nějaký ten vitamín) a baštila mrkev. Nebo cherry rajčátka. Rozmyslela bych si, jestli je to chuť nebo hlad - třeba se potřebuješ najíst. Třeba to chce pořádné jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Sladkosti nekupuju, doma máme taky piškoty a medvídky. Včera jsem si výjmečně koupila tabulku čokolády, sežrala… Kdybych si koupila tabulky dvě, byla bych teď tláskala další. Stejně jako když bylo něco v akci a já nakoupila do zásoby, tak během pár dnů jsem to zfutrovala. Já už ani nelezu do obchodu do té uličky se sladkostmi. Člověk si časem zvykne to nekupovat a když mě doma honí mlsná, tak je to tak akorát se jít porběhnout, když tu nic není (momentálně mě honí a já přemýšlím, zda budu líná a budu trpět nebo budu akční a upeču si koláč nebo bábovku :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506

@TessAg další věc je, že jsem strašně líná si takové věci chystat.. ale teď mě to dokoplo k tomu jít si nachystat hroznové vínko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
25.8.12 15:14

Nápodobně, když už si řeknu, že jako DOST, tak zrovna jako na potvoru mají v tescu milku v akci za 15,no to mi snad dělaj naschvál, cítila bych se trapně, kdybych nevzala z každého druhu jednu :D já už hubnu půl roku a furt mám stejně, nejsi v tom sama :D vždycky začnu a tchýně druhý den donese zákusek ke kávě, tak přece ho nevyhodím ne :D nebo si přítel objedná domu pizzu, tak snad se nebudu jen dívat, jak si dává do nosu :D :D je to pěkně blbý, mám motivaci, ale nedokážu to :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.12 15:14

Jinak stres opravdu hodně přidává, já jsem fakt čokošku neměla ani nepamatuju, ale teď byla třeba a potřebovala bych tak jednu denně.
Pokud máš před sebou zkoušky, tak to nech, až bude po nich, budeš mít na sebe víc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
25.8.12 15:16

Já miluju milu a nekupuju jí furt bych na ní měla chuť, dobrý ne, ale pak přijede babča a ta nám je doveze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
25.8.12 15:17

@katkabanova tak tohle je uplně ten samý případ :) jsem ráda, že v tom nejsem sama :lol:

@Gladys kdo ví jestli budu, po zkouškách začíná školní rok :x je to hrůza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková