Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Už chci 2 roky zhubnout 10 kilo do svojí původní váhy! Ale pořád něco žeru!! Já sice netloustnu, ale pořád zůstávám stejně. Vím, že kdybych nejedla tolik dobrout a tak, tak bych určitě něco shodila. Tak se vás ptám- jak to děláte, že se nepřecpáváte? Pro mě je to strašně složité, udělala jsem si nějakou závislost na jídle a ne a ne se ji zbavit!! ![]()
Já ty sladkosti prostě nekupuju
protože když jsou doma, tak se cpu…když ne, donutí mě to jíst něco jiného a nebo prostě nic ![]()
@Tarfinka no, tohle mi vydrží tak 2 nákupy, pak neodolám a stejně něco koupím.. jsem hrozná ![]()
No, to si myslím, že je ta největší chyba…já se prostě těm regálům vyhýbám velkým oblkoukem…nebo posílej manžela..u nás je to teda naopak, jak jde nakoupit on, tak donese všemožné sladkosti co jsou zrovna v akci, takže jeho už raději neposílám ![]()
@Tarfinka tak u nás zase naopak, on to vydrží a nejde tam.. asi bude muset chodit fakt sám a jediné co mi bude moct přinést budou burizony ![]()
Přestala bych řešit kila a začala bych skutečně řešit to, co je prapůvodcem… Ono totiž pravidelní ujíždění na sladkém a přejídání se, je fyzický projev strachu, vnitřní nestability a toho, že se člověk nemá rád. Jen můj názor..osvědčený ![]()
Udělám si salát (ovocný, zeleninový) a pořád užírám, anebo vždycky když mě honí mlsná, jdu se napít vody s citrónem…
Ovšem teď to taky nezvládám, moc stresu…
soslik1 tak jako já se ráda mám a hodne, ale stresu je fakt dost. V od pondělí až do čtvrtku dělám zkoušky z šesti předmětů, půl roku učiva z každého.. Ale to přejídání je dlouhodobé, takže jsem ve stresu asi pořád..
Taky nic nekupuju, takže když mě lapne chuť na sladké, tak si rozmyslím, jestli budu lízat cukr nebo med
. Nakupuju se seznamem
.
Na uždibávání jsem si dřív načistila plnou mísu mrkve (prd kalorií, hodně vlákniny, nějaký ten vitamín) a baštila mrkev. Nebo cherry rajčátka. Rozmyslela bych si, jestli je to chuť nebo hlad - třeba se potřebuješ najíst. Třeba to chce pořádné jídlo.
Sladkosti nekupuju, doma máme taky piškoty a medvídky. Včera jsem si výjmečně koupila tabulku čokolády, sežrala… Kdybych si koupila tabulky dvě, byla bych teď tláskala další. Stejně jako když bylo něco v akci a já nakoupila do zásoby, tak během pár dnů jsem to zfutrovala. Já už ani nelezu do obchodu do té uličky se sladkostmi. Člověk si časem zvykne to nekupovat a když mě doma honí mlsná, tak je to tak akorát se jít porběhnout, když tu nic není (momentálně mě honí a já přemýšlím, zda budu líná a budu trpět nebo budu akční a upeču si koláč nebo bábovku
)
@TessAg další věc je, že jsem strašně líná si takové věci chystat.. ale teď mě to dokoplo k tomu jít si nachystat hroznové vínko ![]()
Nápodobně, když už si řeknu, že jako DOST, tak zrovna jako na potvoru mají v tescu milku v akci za 15,no to mi snad dělaj naschvál, cítila bych se trapně, kdybych nevzala z každého druhu jednu
já už hubnu půl roku a furt mám stejně, nejsi v tom sama
vždycky začnu a tchýně druhý den donese zákusek ke kávě, tak přece ho nevyhodím ne
nebo si přítel objedná domu pizzu, tak snad se nebudu jen dívat, jak si dává do nosu
je to pěkně blbý, mám motivaci, ale nedokážu to
![]()
Jinak stres opravdu hodně přidává, já jsem fakt čokošku neměla ani nepamatuju, ale teď byla třeba a potřebovala bych tak jednu denně.
Pokud máš před sebou zkoušky, tak to nech, až bude po nich, budeš mít na sebe víc času.
Já miluju milu a nekupuju jí furt bych na ní měla chuť, dobrý ne, ale pak přijede babča a ta nám je doveze
@katkabanova tak tohle je uplně ten samý případ
jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
@Gladys kdo ví jestli budu, po zkouškách začíná školní rok
je to hrůza..