Běžecký pás

75
26.8.12 21:52

Běžecký pás

Uvažuji o nákupu běžeckého pásu domů kvůli hubnutí (Kettler Pacer). Máte ho některá doma? Jak se na něm chodí? Jak často a dlouho na něm chodíte? Díky Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
26.8.12 22:11

Ahoj, tento máme doma. Já na něm běhala po porodu, teď už ho nevyužívám bo běhám za děckem :lol:
Běhala jsem vždy cca 30min, ale v kombinaci s veslovacím trenažérem (dobrý na záda) a s power plate.
Ale můj muž pořád běhá hodně a je s ním fakt spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.8.12 22:51

Ahoj, já mám doma pás od Technogym, běhám 6krát týdně 55min. Koupila jsem si ho po porodu prvního dítěte, nejdřív jsem začínala na 10min a pak postupně přidávala. Pokud chceš hubnout, tak je to výborná věc, ale chce si to hlídat i tepovku, aby jsi běhala ve spalovacím režimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.8.12 23:05

Ahoj já mám doma Bremshey sport profi a jsem maximálně spokojená měří mi tep takže si hlídám aby byl ve spalovacím režimu. Mohu jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.8.12 08:27

Díky holky asi do něj půjdu. Mám doma sice rotoped, ale na něm mě to vůbec nebaví. Myslím, že pás bude lepší. A zhubla jste díky němu některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.8.12 22:45

Tak a je objednaný. Už se moooc těším. Špeky těšte se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
28.8.12 22:55

Držim palce at ti to jde rychle dolů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
12.5.13 12:31

@vveerraa Dobrý den, jak jste s běžeckým pásem spokojená?

Přemýšlím o koupi běžeckého pásu, může někdo doporučit nějaký levnější typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
14.5.13 17:15

Já běhám fakt každý den hodku. Mámn 3 děti a opravdu jsem měla co schazovatr. Zhubla jsem o 3 velikosti a pokračuju dál. Já už mám ale na tom závislost kor když jsem už na druhé mateřské bez pauzy takže mě neber jako většinu už mi někdy hrabe :P díky tomu pásu mám ještrě zdravej rozum :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
14.5.13 17:44

@pandora O 3 velikosti? No to je super! Mně by stačily 2, po porodu to bylo ještě v pohodě, ale co jsem rok doma s malou, tak je to hrůza…malá je vcelku hodná, takže jsem měla pohodičku a ta se mi na té postavě dost podepsala..teda, hlavně to jídlo :mrgreen: Na ježdění do fitka nemám hlídání, tak bych to chtěla vyřešit tímto způsobem. Výše čtu, co máš za pás..mrknu na něj, když píšeš, že jsi spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
14.5.13 17:54
@kimm88 píše:
@pandora O 3 velikosti? No to je super! Mně by stačily 2, po porodu to bylo ještě v pohodě, ale co jsem rok doma s malou, tak je to hrůza…malá je vcelku hodná, takže jsem měla pohodičku a ta se mi na té postavě dost podepsala..teda, hlavně to jídlo :mrgreen: Na ježdění do fitka nemám hlídání, tak bych to chtěla vyřešit tímto způsobem. Výše čtu, co máš za pás..mrknu na něj, když píšeš, že jsi spokojená ;)

jasně držim palce at si vyberteš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
14.5.13 18:06

@pandora Díky, snad ano..ale koukám, co nové pásy stojí peněz, fíííha..kolem 30 000Kč je ještě celkem nízká cena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.5.13 14:29
@kimm88 píše:
@vveerraa Dobrý den, jak jste s běžeckým pásem spokojená?Přemýšlím o koupi běžeckého pásu, může někdo doporučit nějaký levnější typ?

Jsem spokojená moc. Je fakt kvalitní a celkem tichý. Jo a mají garanci na náhradní díly, což u těch levnějších není a za pár let je lze jen těžko opravit (bez náhradních dílů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
15.5.13 21:33
@kimm88 píše:
@pandora Díky, snad ano..ale koukám, co nové pásy stojí peněz, fíííha..kolem 30 000Kč je ještě celkem nízká cena :mrgreen:

to jo my měly docela štěstí že byl i v akci a jeli jsme pro něj až do Liberce. Nebyla to žádná sranda váží 100kg :mrgreen: byl to dobrej kup. Je to ale asi 3 roky zpátky tak to bylo levnější :nevim: Musíš hledat určitě najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
15.5.13 21:34
@vveerraa píše:
Jsem spokojená moc. Je fakt kvalitní a celkem tichý. Jo a mají garanci na náhradní díly, což u těch levnějších není a za pár let je lze jen těžko opravit (bez náhradních dílů)

a jakej teda vlastně máš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup