Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Uvažuji o nákupu běžeckého pásu domů kvůli hubnutí (Kettler Pacer). Máte ho některá doma? Jak se na něm chodí? Jak často a dlouho na něm chodíte? Díky Věrka
Ahoj, tento máme doma. Já na něm běhala po porodu, teď už ho nevyužívám bo běhám za děckem ![]()
Běhala jsem vždy cca 30min, ale v kombinaci s veslovacím trenažérem (dobrý na záda) a s power plate.
Ale můj muž pořád běhá hodně a je s ním fakt spokojený.
Ahoj, já mám doma pás od Technogym, běhám 6krát týdně 55min. Koupila jsem si ho po porodu prvního dítěte, nejdřív jsem začínala na 10min a pak postupně přidávala. Pokud chceš hubnout, tak je to výborná věc, ale chce si to hlídat i tepovku, aby jsi běhala ve spalovacím režimu.
Ahoj já mám doma Bremshey sport profi a jsem maximálně spokojená měří mi tep takže si hlídám aby byl ve spalovacím režimu. Mohu jen doporučit
Díky holky asi do něj půjdu. Mám doma sice rotoped, ale na něm mě to vůbec nebaví. Myslím, že pás bude lepší. A zhubla jste díky němu některá?
@vveerraa Dobrý den, jak jste s běžeckým pásem spokojená?
Přemýšlím o koupi běžeckého pásu, může někdo doporučit nějaký levnější typ?
Já běhám fakt každý den hodku. Mámn 3 děti a opravdu jsem měla co schazovatr. Zhubla jsem o 3 velikosti a pokračuju dál. Já už mám ale na tom závislost kor když jsem už na druhé mateřské bez pauzy takže mě neber jako většinu už mi někdy hrabe
díky tomu pásu mám ještrě zdravej rozum ![]()
@pandora O 3 velikosti? No to je super! Mně by stačily 2, po porodu to bylo ještě v pohodě, ale co jsem rok doma s malou, tak je to hrůza…malá je vcelku hodná, takže jsem měla pohodičku a ta se mi na té postavě dost podepsala..teda, hlavně to jídlo
Na ježdění do fitka nemám hlídání, tak bych to chtěla vyřešit tímto způsobem. Výše čtu, co máš za pás..mrknu na něj, když píšeš, že jsi spokojená ![]()
@kimm88 píše:
@pandora O 3 velikosti? No to je super! Mně by stačily 2, po porodu to bylo ještě v pohodě, ale co jsem rok doma s malou, tak je to hrůza…malá je vcelku hodná, takže jsem měla pohodičku a ta se mi na té postavě dost podepsala..teda, hlavně to jídloNa ježdění do fitka nemám hlídání, tak bych to chtěla vyřešit tímto způsobem. Výše čtu, co máš za pás..mrknu na něj, když píšeš, že jsi spokojená
jasně držim palce at si vyberteš
@pandora Díky, snad ano..ale koukám, co nové pásy stojí peněz, fíííha..kolem 30 000Kč je ještě celkem nízká cena ![]()
@kimm88 píše:
@vveerraa Dobrý den, jak jste s běžeckým pásem spokojená?Přemýšlím o koupi běžeckého pásu, může někdo doporučit nějaký levnější typ?
Jsem spokojená moc. Je fakt kvalitní a celkem tichý. Jo a mají garanci na náhradní díly, což u těch levnějších není a za pár let je lze jen těžko opravit (bez náhradních dílů)
@kimm88 píše:
@pandora Díky, snad ano..ale koukám, co nové pásy stojí peněz, fíííha..kolem 30 000Kč je ještě celkem nízká cena
to jo my měly docela štěstí že byl i v akci a jeli jsme pro něj až do Liberce. Nebyla to žádná sranda váží 100kg
byl to dobrej kup. Je to ale asi 3 roky zpátky tak to bylo levnější
Musíš hledat určitě najdeš
@vveerraa píše:
Jsem spokojená moc. Je fakt kvalitní a celkem tichý. Jo a mají garanci na náhradní díly, což u těch levnějších není a za pár let je lze jen těžko opravit (bez náhradních dílů)
a jakej teda vlastně máš??