Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@luspia taky ho mam v plánu. Hodně hlasitý budou ty ne moc kvalitní ![]()
@luspia píše:
Ahooooj, ozivuji diskuzi.. Uvazuji o koupi pasu
.. Ale bojim se, ze bude hlasity a bude obtezovat sousedy.. Bydlime v panelaku. Diky za odpoved
Přesně tak, ty levnější jsou slyšet, chůze, případně běh je slyšet. Nicméně i ty profi, co jspou ve fitku jsou hlasitý.
@nellys85 Ahoj, můžu se zeptat jestli jste ho nakonec koupila? Uvažuji také o koupi. ![]()
Děvčata, mám doma běžecký pás inSportline excel run, ale moc ho nevyužívám - spíš naopak.
Mám ho asi 2 rok, je na magnetický převod. Na běh se moc nehodí, spíš na rychlou chůzi. Rozhodla jsem se poslat ho do světa za odvoz. Jsem z kraje Brna. Máte některá zájem? 
@Nada24 ahoj, ta tvoje nabídka na běžecký pás už asi nebude aktuální že?
Ahoj prosim kdyz jste zacinaly behat na pase kdyz jste prestaly motala se Vam hlava? Ja dnes poprve a po zastaveni sem myslela ze sebou seknu nohy staly na miste ale hlava jakoby sla porad dopredu bylo to desny. Prejde to? A po jak dlouhy dobe prosim? Diky
A jaký máš teď teda? Mohla bys sem hodit třeba odkaz nebo obrázek nebo popis pro inspiraci? Já už totiž chci cvičit jen doma ![]()
@kiku.str Ahoj, ja si pred 2 mesici koupila dle recenzi housefit spiro 20irun. Jsem moc spokojena, akorat vetrak je na nic. Kazdopadne je robustni a tezky a vyhoda je, ze pri reklamaci prijede servisak zadarmo domu. Taky deklaruji nahradbi dily asi 6 let od koupe, ale budou asi i dele, tak je vyhoda kdyz odejde motor. To pro me bylo zasadni pri vyberu ![]()
A jinak tedy k dikuzi, ja rada beham uz dlouho, ale momentalne proste driv nez v 9,10 vecer nemam cas a to ven se uz nedokopam. Na rotopedu bych umrela nudou…to je na chuti kazdeho
Hele, já ti osobně doporučím pás. Tento mám doma já https://www.fitham.cz/…ictrack-t140 a jsem s ním spokojená moc. Co se týká lavice, tak neporadím
ale na to shopu určitě najdeš to, co mu bude vyhovovat.
Jinak teda ještě… je potřeba koupit i tu podložku, fakt se to vyplatí ![]()
Můj běžecký pás momentálně funguje jako věšák na prádlo ![]()
Měla jsem vizi jak na něm budu doma běhat i za špatnýho počasí, ale venku je prostě venku
![]()
@Nickjmeno Co zkusit něco jiného než pás? Jsou i jiné stroje díky kterým se dá zlepšit fyzická kondice ![]()