Běžecký pás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59399
15.9.17 10:31

@luspia taky ho mam v plánu. Hodně hlasitý budou ty ne moc kvalitní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.9.17 11:02
@luspia píše:
Ahooooj, ozivuji diskuzi :mavam:.. Uvazuji o koupi pasu :).. Ale bojim se, ze bude hlasity a bude obtezovat sousedy.. Bydlime v panelaku. Diky za odpoved ;)

Přesně tak, ty levnější jsou slyšet, chůze, případně běh je slyšet. Nicméně i ty profi, co jspou ve fitku jsou hlasitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
15.9.17 16:07

Tak o tom budu muset jeste popremyslet :-) diky za nazory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.10.18 01:51

@nellys85 Ahoj, můžu se zeptat jestli jste ho nakonec koupila? Uvažuji také o koupi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.11.18 21:12

daruji pás

Děvčata, mám doma běžecký pás inSportline excel run, ale moc ho nevyužívám - spíš naopak.
Mám ho asi 2 rok, je na magnetický převod. Na běh se moc nehodí, spíš na rychlou chůzi. Rozhodla jsem se poslat ho do světa za odvoz. Jsem z kraje Brna. Máte některá zájem? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
21.1.19 21:32

@Nada24 ahoj, ta tvoje nabídka na běžecký pás už asi nebude aktuální že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
3.3.19 22:55

Ahoj prosim kdyz jste zacinaly behat na pase kdyz jste prestaly motala se Vam hlava? Ja dnes poprve a po zastaveni sem myslela ze sebou seknu nohy staly na miste ale hlava jakoby sla porad dopredu bylo to desny. Prejde to? A po jak dlouhy dobe prosim? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
2.7.20 08:40

A jaký máš teď teda? Mohla bys sem hodit třeba odkaz nebo obrázek nebo popis pro inspiraci? Já už totiž chci cvičit jen doma :)

• Citovat
  • Upravit
kiku.str
26.8.20 22:32

A jaký konrétně sis koupila?

• Citovat
  • Upravit
386
3.9.20 07:04

@kiku.str Ahoj, ja si pred 2 mesici koupila dle recenzi housefit spiro 20irun. Jsem moc spokojena, akorat vetrak je na nic. Kazdopadne je robustni a tezky a vyhoda je, ze pri reklamaci prijede servisak zadarmo domu. Taky deklaruji nahradbi dily asi 6 let od koupe, ale budou asi i dele, tak je vyhoda kdyz odejde motor. To pro me bylo zasadni pri vyberu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.9.20 07:07

A jinak tedy k dikuzi, ja rada beham uz dlouho, ale momentalne proste driv nez v 9,10 vecer nemam cas a to ven se uz nedokopam. Na rotopedu bych umrela nudou…to je na chuti kazdeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
30.3.21 21:09

Hele, já ti osobně doporučím pás. Tento mám doma já https://www.fitham.cz/…ictrack-t140 a jsem s ním spokojená moc. Co se týká lavice, tak neporadím :( ale na to shopu určitě najdeš to, co mu bude vyhovovat.

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
2.5.21 13:47

Jinak teda ještě… je potřeba koupit i tu podložku, fakt se to vyplatí :)

• Citovat
  • Upravit
2558
2.5.21 14:06

Můj běžecký pás momentálně funguje jako věšák na prádlo :lol:
Měla jsem vizi jak na něm budu doma běhat i za špatnýho počasí, ale venku je prostě venku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
17.7.21 18:55

@Nickjmeno Co zkusit něco jiného než pás? Jsou i jiné stroje díky kterým se dá zlepšit fyzická kondice ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková