Bilance ČT - nízká porodnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38262
14.7.26 13:44
@M_Vladim píše: Více

Já jsem napsal o podpoře samospráv jako investorů, o tom, že strašit mladé že sex je fuj, že narazí určitě na úchyla je vyvolávání kontraproduktivní frustrace a mám tu jedno vlákno podpory speciálně pro muže. 8)
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
Teď vy! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
14.7.26 13:52
@normalni zena píše: Více

Tvůj model už byl použit ve starověku. Konkrétně ve Spartě, když už šla společnost do kopru. Nezadaní muži byli společností zesměšňováni, platili nehorázné daně, společnost dávala za vzor muže majícího manželku a děti. Přes to všechno nedošlo ke zvýšení porodnosti a byl to jeden z důvodů, proč Sparta zanikla. Na tehdejší války prostě nebylo dost mužů. Což vedlo k porážkám i přes jejich neuvěřitelnou fyzickou kondici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
14.7.26 14:00

Ženy jsou ty, kdo poskytují přístup k sexu. Muži jsou ti, jsou poskytují přístup k rodině. Tak to prostě je.

Pokud chce žena rodinu, musí si najít muže. Dobrého. Pokud chce muž pravidelný sex, musí si najít dobrou ženu. Je to rovnováha, která je teď těžce narušena hédonistickým způsobem života. A myslím si, že se to jen tak nevrátí zpět. To by se muselo stát něco strašného.

IMHO jsme na začátku rychlé jízdy směrem k vymření. Něco jako ve starověkém Římě. Vybudovala se úspěšná civilizace, která požírá sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38262
14.7.26 14:00
@Venetia píše: Více

Zpozorněl bych:
https://medium.seznam.cz/…dkyne-295805

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
14.7.26 14:05

To je jako precedens hrozny, cetla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38262
14.7.26 14:17
Píšu jinde: … Naší výchovnou politikou jsme to dotáhli tak daleko, že půlka chlapů se bez písemného, notářsky ověřeného souhlasu na ženskou ani nepodívá a ta druhá, co se nas**e se dá k islamistům, kde je naopak leccos běžné.
Hádejte, jak tohle bez včasné reakce musí zákonitě skončit. Dějiny vědí, že barbaři nakonec ta města zaberou, nebo zboří, knihovny vypálí, pokrok a demokracie jde do kopru a povýšené komentáře prudérních moralistů to nezmění. Jak dopadnou ženy a dcery ponechám vaší fantazii. :zed:
@Modesta píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
14.7.26 15:28

A co takhle přestat řešit ostatní? Hledej cesty ve svojí rodině a zbytku světa dej pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
14.7.26 15:47

Promiň, tvůj komentář jsem nečetla 🙂

A ano, skončí to tak, protože to tak končí vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38262
14.7.26 16:15
@Jahru píše: Více

Kdyz ty se staráš jen a jen o svůj pelíšek, tak se klidně starej a klidně vynech mě i veřejné diskuze. 8)
Veřejná diskuze je ale veřejná diskuze. :mavam:

Příspěvek upraven 14.07.26 v 16:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38262
14.7.26 16:16

Tohle není ani tak dlouho, tak bacha!
https://www.instagram.com/…/DYyrk8IxQzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit