Billa pixar příšerná sranda - výměna figurek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
30.8.15 17:18

Billa figurky bez stojanku

Nabizim Billa figurky bohuzel bez stojanku
Wood
Mike
Bob paral
Paralova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6755
14.6.16 08:21

Moc prosím, nemáte ještě někdo na prodej wall-e? Syn si ho vzal včera do školky a jedna holčička mu ulomila ruku. Je z toho moc smutný. Předem díky za nabídku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.6.16 08:56

Wall-i

Ahoj já doma ty figurky mám. Dcera si stím nehraje. Wall-i tam je. Pošli mi adresu pošlu Vám ho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.11.17 21:34

mini cars auta z pytlíčků na výměnu

Dobrý večer máme 2× Buráka,2× Hadsna Horneta a 1Cala modre autíčko s číslem 42.Vyměníme děkuji za nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.19 09:43

Prosím

Dobrý den, nemáte někdo figurky, které by jste prodaly. Případně mohu nabídnout magnetky kostíci nebo samolepky AK a Juior.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.19 10:33

Dobrý den, nemáte někdo Bleska a Buráka na výměnu? Figurek mám hodně, třeba Woodyho( bohužel bez stojánku), Buzze a další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.21 21:25

Billa figurky Pixar Příšerná sranda

Scháním ještě figurky ze hry Disney Pixar nemáte ještě někdo na prodej, nebo celou hru děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.21 21:28

Billa figurky Pixar Příšerná sranda

@poohmania nemáte ještě náhodou nějaké (koupím) holka se do nich zamilovala a nemáme všechny děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.21 21:29

@Monika0912 nemáte nahou na prodej ještě postavičky, holka se do nich zbláznila, a dostali jsme hru ale chybí postavičky. Vím že je to dlouhá doba ale zkoušíme štěstí děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.21 21:32

@Marťulililinka nemáte náhodou nějaké na prodej prosím. Vím že je to dlouhá doba ale zkoušíme štěstí, holka se do nich zamilovala, máme jenom hru. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
8.12.22 17:10

Zkouším oživit diskusi - nemáte prosím někdo doma bezprizorní figurky Wall-E a Evu, případně pouze Evu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák