Bílý povlak na jazýčku

5
23.8.05 20:03

Bílý povlak na jazýčku

Ahojky,muzete mi poradit,jak nejlip setrit bily povlak na jazycku mimca po kojeni?Me to nejak nejde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
23.8.05 20:08

Ahoj,

může to být moučnivka a na tuhle potvoru nám zabrala jen fialová Genciána/snad jsem to napsala dobře/.Niki se to dělalo hodně první 2 měsíce,pak se to uprailo a bylo v pohodě.Pozor na fialovou-dostane se všude.
Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.8.05 20:09

Dagi tak mamina mi rikala, ze jsou na to dobre ostruziny.Ze se ma rozmackat a potirat ten jazycek.Jde to pry i z listi, ale to je slozitejsi, musi se dobre oprat a vymackavat.No zkuste to za to nic nedas.Tak drzim palce at to mate holky brzo za sebou.Pa Monys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
23.8.05 21:03

DAGI,

pokud to má jen besprostředně po kojení a pak to vymizí, tak to neřeš, nestírej, pokud má ten jazýček hoooodně bílý pořád, můžeš tu genciánku zkusit, tak 2× denně, ona teda moc nepomůže, pokud vím od podobně „postižených“ pomůže rozdrcený celaskon a potírat, my to praktikovat nemuseli. Jo a když si namočíš, mírně, tu kosmetickou tyčinku na čištění oušek apod., tak se tou genciánkou ani nijak moc nezaprasíte.
Každopándě se raději poraď s dr., on už ti řekně, nakolik je to akutní, pokud by to moučnivka byla musíš i ošetřovat bradavky více, dudlíky vyvařovat, jinak je to začarovaný kruh. Nás to trápilo jen týden.

tak hodně zdaru
sany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
23.8.05 21:04

Ahoj bílí povlak na jazýčku je při kojení normální mi ho měli také a ničím jsem se nesnažila ho sundat dolů ani by mě to nenapadlo!!!!!Dr. říkala že je to normální takže já být tebou nechám to být.Po nějakém čase to samo zmizelo
 Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky