Bílý šum u 10měsíčního

6
28.7.15 13:06

Bily sum co rikate

Ahoj holky,
mam 10 mes.syna a usina jen u bileho sumu.Jak ho to odnaucit? A nevite neni to nejak zdravi skodlive? 8o
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26716
28.7.15 13:11

@Janajs85 neni to zdravi skodlive. Dcera u toho usinala taky dlouho, mozna jeste dele. Pak se bez toho nejak sama obesla, ani nevim jak, ale v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.7.15 13:13

@Berousik dekuji,takze v tom budu dale pokracovat. Manzel mi porad nadava, ze mu bude sumet v hlave :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.7.15 13:19
@Janajs85 píše:
@Berousik dekuji,takze v tom budu dale pokracovat. Manzel mi porad nadava, ze mu bude sumet v hlave :dance:

Tak mam nekdy pocit, ze ji sumi v hlave, ale bilym sumem to nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.7.15 13:39

Taky jsme ho pouzivali dlouho, jeste po roce. Pak jsme jednou odjeli na tyden na dovolenou a sum nechali doma. Hezky tam spal i bez nej, takze kdyz jsme se pak vratili, uz jsme mu ho nezapli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.7.15 14:04

Já si taky myslím, že to prostě po chvilce utni a on si zvykne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
28.7.15 14:08

@Janajs85 myjsmebez šumu nějakých cca 14 dní, malé bude 13 měsíců ;) Nejdřív jsem zkoušela spaní přes den bez a po dvou měsících jsme vyzkoušeli i večer a klaplo to :pankac: Dokonce už mi přišlo, že jí to spíš i vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.7.15 14:27

@bberanka a jak jsi ji teda uspavala bez toho? Maly totiz jinak je neklidny, porad by stal, nechce lezet a jedine ten sum ho udrzi v leze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
28.7.15 14:38

@Janajs85 my to vypilovali přes den, seděla jsem u ní, usíná teda u mlíka, popřípadě u čaje. Když začla časem dělat kraviny, tak jsem jí tam nechala. A usnula mnohem líp. Nebrečela, to jsem nikdy nedělala. Pak večer jsme u ní seděli a dávali mlíko, časem se naučila vypít si ho sama a dát dudla a spinkat. Momentálně položíme, popřejeme dobrou noc, pusu, flašku a pápá ;) Občas pokňourává, ale nebrečí, nebo si povídá, ale max.do 15 min je tuhá. My i do cca 6.měsíce pevně zavinovali, to bylo teprve něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí