Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chci se Tě zeptat, zda jsi absolvovala biologickou liposukci a s jakým výsledkem? Objevila jsem tuto metodu, líbí se mi, že není invazivní.
Ahoj, já byla na podbradku v Body face klinic v Praze a super výsledek.
Ahoj Anonymní, zákrok i přímo ta klinika mě zajímá - můžeš upřesnit prosím, kolikrát jsi musela jít na opakování pro ten super výsledek? ![]()
A na jakou cenu vyšlo jedno ošetření?
Plus i jestli víš, co to bylo za preparát (značku) a kolik ml přípravku bylo při ošetření použitých…
Snad neva otázky, když je to anonymně ![]()
Díky moc ![]()
Zatím jsem byla jednou, ale půjdu po druhé. Dali mi jen polovinu dávky 5 ml a omluvili se a jsem pozvána na úterý a, že mi to dopichnou. Klinika je super ❤️️ a lidé co v ní pracuji též. Jinak se dává 10 ml podbradek a sysliky. Chci ještě paže a podbřišek. Cena za podbradek a sysliky 10 ml je teď do konce října v akci za 1999 Kč. Mám poloviční dávku a už teď je to bomba. Dělali mi to 10.10.2022 ????????????????????????????????????????́ ????????????????????????̌????????́ ????????????????????????????????????
????????????????́????̌????????????????̌????????̌????́ ????????????????????????????????????????????????????́ ???????????????????????????????? ???????? ????????????????
✅???????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????? ???????? ????????????????,– ✅???????????????????????????? ????????????̌????́ ???????????? ???????? ????????????????,– ✅???????????????????????????? ????????????????????́???????? ???????????? ???????????????? ❞???????????????????? ????????́????????????❞ ???????????? ???????? ????????????????,– ✅???????????????????????????? ????????̌????́????̌???????? ???????????????? ????????????????̊ ???????????????? ????????????????????̌???????? ???????????? ???????? ????????????????,–
👉 Vyzkoušejte moderní a účinný preparát - biologická injekční liposukce a dejte sbohem přetrvávajícím tukovým zásobám kdekoli na těle. 👉 K viditelné redukci dochází již po prvním sezení 👉 Bez bolestivých otoků po aplikaci 👉 Bez nutnosti nosit kompresní prádlo 👉 Výsledky se dostavují postupně, definitivní do jednoho měsíce, poté je možné aplikaci opakovat 👉 Ošetření trvá cca 30 minut, ihned po jeho skončení se můžete věnovat vašemu běžnému dennímu režimu 👉 Vhodné pro ženy i muže všech věkových kategorií
???? Body&Face clinique je zdravotnické zařízení a ošetřuje vždy zdravotnický personální pod přísným vedením primáře kliniky.
☎️️ Objednávky - recepce, ambulance pleťových terapiíí ???????????????????????????????????? 🏠 Chomutovická 1444/2, Praha 4 📞 Telefonické konzultace (vyber, whatsapp, FaceTime- popředchozí dohodě) 603195336 ⏰ PO - PA 10-19 hodin 📳 iOS/Android: Bodyandfaceclinique 👁️🗨️ body-face.cz 💳 Přijímáme běžné platební karty 🔺Klubové ceny platí pouze se staženou aplikací a registrací ©️ Copyright: 2011-2022 MIAPA Group, provozovatel Body&Face clinique
#omlazenipraha #estetikapraha #lipolyzabrady #lipolyzapraha #prycspodbradkem #podbradek #druhabrada #lipolýza #biologickaliposukce #biologickalipolyza #krasevraskyneslusi #biolipo #biologickaliposukce #lipolýza #lipolyza #lipolyzapraha #injekčnílipolýza #injekčnílipolýza
Díky za info ![]()
Jen ještě, oteklo to? Některé ty preparáty dělají velké otoky a i na dlouho, tak mě zajímá jestli i tenhle
(vím, že tam tvrdí, že ne, ale ono se leccos tvrdí a realita bývá jinde)
Je tu někdo, kdo byl na biologické liposukci už před delší dobou a může z odstupem říct, jestli to vydrží trvale? Prý toto má být trvalá metoda, že se ty tukové buňky v daném místě zničí a odplaví.
Tak mě zajímá, jestli má někdo delší zkušenost, že se trvale v té aplikované oblasti ty tukové buňky zničily a už tam ten „špek“ nebo tukový nadbytek, na který to bylo aplikováno znovu není
A nebo to opět po nějaké době zase dorostlo?
Pripichuji se k tematu. Byl nekdo na pazich? Cena? A obecne - o kolik cm byl vysledek treba hned po prvni aplikaci, at jiz jakekoliv partie? A rovnez dotaz na trvalost. Trochu me prekvapuje, ze kdyby to byla takova bomba, ze to neni moc v povedomi lidi… ![]()
Já jdu v úterý na podbradek zbytek těch 5 ml a chci ty paže zkusit no tak uvidíme. Na klinice tvrdí, že je to trvale. Může se opět přibrat, když opravdu hodně člověk přibere. Jestli je to bomba nevím, ale ten podbradek mám parádní už teď a to jsem dostala jen poloviční dávku (omylem kliniky ). Paže mi sdělili, že budou 15 ml do jedné ruky takže 30 do obou a cena 2999 Kč za paže a za podbradek a sysliky 1999kc.
@Jeans Dobrý den, nemohla byste prosím vložit fotky před a po?
Nevěřím fotkám klinik, často to kadou nebo je to výsledek bůh jakých všech procedur (třeba vydávají výsledky klasické liposukce za lipolýzu a tak dále). Věřím jen fotkám přímo od klientů.
Stačí, kde bude vidět ten podbradek, nebo ruce, obličej klidně odřízněte ![]()
Děkuji ![]()
Dobrý den, fotku před nemám, ale možná něco najdu. Teď jsem přijela a uvidíme do měsíce.