Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Barborinka1
8.3.13 19:13

@Lenčíí no já si myslím, že už z principu to zítra nebude- přece si nenechá nic plánovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
186
8.3.13 19:21

Barborinka1 to je pravda ale co když no na konec se zítra ukaže jak to dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.3.13 08:42

Ahoj, tak jak?
už někdo cítí, že dnes porodí?

Já asi ne… jsem nervní, včera mi trdlo břicho hodně často, ale to je asi tak všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.3.13 08:50

Ahoj! Nic se neděje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
9.3.13 09:05

Dobré ráno, já mimo toho, že nemám od probuzení ani jeden pohyb nic..takže se nasnídám, projdu a jestli se malej taktéž neprobudí, tak se asi vypravím radši na kontrolu.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7628
9.3.13 09:09

Ahojda, na to ze mam rodit v pondeli nemam ani poslicky, mne uz z toho docista mrskne :pocitac: :zed: uz to nedavam, uz nejde ani spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
9.3.13 09:24

@Lindii to ti rozumím, já už preventivně týden dělala psí kusy a nic, náladu mám jak na houpačce..jeden den se mi zdá, že se někam suneme, vyspim se a zas ticho po pěšině..no, nikdo po nás nemůže chtít, abychom byly normální, že jo..jen ať už je to za námi! :cert:

• Citovat
  • Upravit
7628
9.3.13 10:00
@Barborinka1 píše:
@Lindii to ti rozumím, já už preventivně týden dělala psí kusy a nic, náladu mám jak na houpačce..jeden den se mi zdá, že se někam suneme, vyspim se a zas ticho po pěšině..no, nikdo po nás nemůže chtít, abychom byly normální, že jo..jen ať už je to za námi! :cert:

a kdy rodis? No ja taky, porad doma litam s hadrem a nic.. :nevim: nejak se ji u me libi. Presne, ja uz sem z toho otravena, uz potrebuju fungovat taky sama za sebe, chodim jak kacer :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
9.3.13 10:11

@Lindii no já rodim prý dneska :mrgreen: ale malej si o tom evidentně myslí svoje.. mám uklizeno, umytý i okna a k čemu? no můžou tu tak max natočit reklamu na čistící prostředky a leštěnku..
dnešní noc jsem trhla vstávací rekord, 6× za noc na wc, to je už o nervy..a teď tu tak odevzdaně sedím na gauči a nevím kam se mám vrtnout.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
132
9.3.13 10:14

Tak alespon nejsem jediná…
Ale už, abychom to měli za sebou. Je to hrozný. Snažim se dělat všechno možný a pořád nic.
Bolí mě spodek, když chodim a převaluju se. Mám toho dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.3.13 10:50
@Barborinka1 píše:
@Lindii no já rodim prý dneska :mrgreen: ale malej si o tom evidentně myslí svoje.. mám uklizeno, umytý i okna a k čemu? no můžou tu tak max natočit reklamu na čistící prostředky a leštěnku..
dnešní noc jsem trhla vstávací rekord, 6× za noc na wc, to je už o nervy..a teď tu tak odevzdaně sedím na gauči a nevím kam se mám vrtnout.. :roll:

tak to ja jdu kolikrat i vickrat, ted sem hodila sprchu, obarvila si hlavu, kdyby nahodou, tak at nejsem za nejvetsi strasidlo :D a setrela podlahu, neco jako ty :lol: :lol: a co ted? :lol: asi jen cekat, az se neco bude dit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.3.13 10:50

@florance dnesni noc sem mela taky katastrofalni, kazdych 5min. vzhuru, to teda nevim, kde pak vemu energii na ten porod, kdyz to takhle mam uz nejaky den..uz se zacinam i tesit :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.3.13 10:52

Holky, nevim, zda by to mohlo neco znamenat, ale mela sem poslednich par dni tmavsi vytok a ted kdyz sem se sla sprchovat, tak jeste vetsi..nemate zkusenost?Zda.li je to hlenova zatka, nebo spis zas nejaky kvasinky.. :zed: tech za cel ytehu mam taky plny zuby..je az neuveritelny, co musime vydrzet, aby sme mely decko. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 11:01
@Lindii píše:
Holky, nevim, zda by to mohlo neco znamenat, ale mela sem poslednich par dni tmavsi vytok a ted kdyz sem se sla sprchovat, tak jeste vetsi..nemate zkusenost?Zda.li je to hlenova zatka, nebo spis zas nejaky kvasinky.. :zed: tech za cel ytehu mam taky plny zuby..je az neuveritelny, co musime vydrzet, aby sme mely decko. :?

Ahoj, raději si zajeď do porodnice nebo si tam zavolej - pro klid duše s tím výtokem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 11:09

Ahojte nastávající maminky! Tak, jak to tady čtu, už nic psát ani nemusím!!! Už toho mám taky plné kecky! :evil: Ještě, když po vyšetření mi řekli, že jsem vzrůstově moc malá na takové velké dle odhadu mimčo :( Pořád na to musím myslet! V pondělí jdu zase na kontrolu a pokud tam bude jiný Dr., tak s nim pohovořím o tom, že nechci být roztrhaná a co mi nabízí za možnost… Císaře jsem od prvopočátku nechtěla, protože je to jen přeci operační zákrok, že jo…Ach jo.. :( jsem totálně už vyčerpaná z toho přemýšlení! Mám opravdu strach!! Nevím, jak to mám všechno zvládnout s těmi myšlenkami atd.. do pondělí - no musím! Přítel pořád říká vydrž v pondělí se poradíš… Achjooo.. Mimuško mě od rána tak pošťouchává už je opravdu veliký brouček, protože už cítím přímo jakoby jeho tělíčko nevím přesně, jestli ručičky nebo nožičky, ale asi i obojí, jak se rozkotačí :lol: je mu u mě evidentně dobře a pořád roste :lol: :srdce: :kytka: Všem přeji klidnou sobotu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí