Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Barborinka1 to je pravda ale co když no na konec se zítra ukaže jak to dopadne ![]()
Ahoj, tak jak?
už někdo cítí, že dnes porodí?
Já asi ne… jsem nervní, včera mi trdlo břicho hodně často, ale to je asi tak všechno
Dobré ráno, já mimo toho, že nemám od probuzení ani jeden pohyb nic..takže se nasnídám, projdu a jestli se malej taktéž neprobudí, tak se asi vypravím radši na kontrolu.. ![]()
Ahojda, na to ze mam rodit v pondeli nemam ani poslicky, mne uz z toho docista mrskne
uz to nedavam, uz nejde ani spat
@Lindii to ti rozumím, já už preventivně týden dělala psí kusy a nic, náladu mám jak na houpačce..jeden den se mi zdá, že se někam suneme, vyspim se a zas ticho po pěšině..no, nikdo po nás nemůže chtít, abychom byly normální, že jo..jen ať už je to za námi! ![]()
@Barborinka1 píše:
@Lindii to ti rozumím, já už preventivně týden dělala psí kusy a nic, náladu mám jak na houpačce..jeden den se mi zdá, že se někam suneme, vyspim se a zas ticho po pěšině..no, nikdo po nás nemůže chtít, abychom byly normální, že jo..jen ať už je to za námi!
a kdy rodis? No ja taky, porad doma litam s hadrem a nic..
nejak se ji u me libi. Presne, ja uz sem z toho otravena, uz potrebuju fungovat taky sama za sebe, chodim jak kacer ![]()
@Lindii no já rodim prý dneska
ale malej si o tom evidentně myslí svoje.. mám uklizeno, umytý i okna a k čemu? no můžou tu tak max natočit reklamu na čistící prostředky a leštěnku..
dnešní noc jsem trhla vstávací rekord, 6× za noc na wc, to je už o nervy..a teď tu tak odevzdaně sedím na gauči a nevím kam se mám vrtnout.. ![]()
Tak alespon nejsem jediná…
Ale už, abychom to měli za sebou. Je to hrozný. Snažim se dělat všechno možný a pořád nic.
Bolí mě spodek, když chodim a převaluju se. Mám toho dost
@Barborinka1 píše:
@Lindii no já rodim prý dneskaale malej si o tom evidentně myslí svoje.. mám uklizeno, umytý i okna a k čemu? no můžou tu tak max natočit reklamu na čistící prostředky a leštěnku..
dnešní noc jsem trhla vstávací rekord, 6× za noc na wc, to je už o nervy..a teď tu tak odevzdaně sedím na gauči a nevím kam se mám vrtnout..
tak to ja jdu kolikrat i vickrat, ted sem hodila sprchu, obarvila si hlavu, kdyby nahodou, tak at nejsem za nejvetsi strasidlo
a setrela podlahu, neco jako ty
a co ted?
asi jen cekat, az se neco bude dit
@florance dnesni noc sem mela taky katastrofalni, kazdych 5min. vzhuru, to teda nevim, kde pak vemu energii na ten porod, kdyz to takhle mam uz nejaky den..uz se zacinam i tesit
![]()
Holky, nevim, zda by to mohlo neco znamenat, ale mela sem poslednich par dni tmavsi vytok a ted kdyz sem se sla sprchovat, tak jeste vetsi..nemate zkusenost?Zda.li je to hlenova zatka, nebo spis zas nejaky kvasinky..
tech za cel ytehu mam taky plny zuby..je az neuveritelny, co musime vydrzet, aby sme mely decko. ![]()
@Lindii píše:
Holky, nevim, zda by to mohlo neco znamenat, ale mela sem poslednich par dni tmavsi vytok a ted kdyz sem se sla sprchovat, tak jeste vetsi..nemate zkusenost?Zda.li je to hlenova zatka, nebo spis zas nejaky kvasinky..tech za cel ytehu mam taky plny zuby..je az neuveritelny, co musime vydrzet, aby sme mely decko.
Ahoj, raději si zajeď do porodnice nebo si tam zavolej - pro klid duše s tím výtokem ![]()
Ahojte nastávající maminky! Tak, jak to tady čtu, už nic psát ani nemusím!!! Už toho mám taky plné kecky!
Ještě, když po vyšetření mi řekli, že jsem vzrůstově moc malá na takové velké dle odhadu mimčo
Pořád na to musím myslet! V pondělí jdu zase na kontrolu a pokud tam bude jiný Dr., tak s nim pohovořím o tom, že nechci být roztrhaná a co mi nabízí za možnost… Císaře jsem od prvopočátku nechtěla, protože je to jen přeci operační zákrok, že jo…Ach jo..
jsem totálně už vyčerpaná z toho přemýšlení! Mám opravdu strach!! Nevím, jak to mám všechno zvládnout s těmi myšlenkami atd.. do pondělí - no musím! Přítel pořád říká vydrž v pondělí se poradíš… Achjooo.. Mimuško mě od rána tak pošťouchává už je opravdu veliký brouček, protože už cítím přímo jakoby jeho tělíčko nevím přesně, jestli ručičky nebo nožičky, ale asi i obojí, jak se rozkotačí
je mu u mě evidentně dobře a pořád roste
Všem přeji klidnou sobotu!!
@Lenčíí no já si myslím, že už z principu to zítra nebude- přece si nenechá nic plánovat