Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky ja mam termin v dubnu a taky se s pritelem nemuzem dockat ![]()
Ahojky všem, já mám termín 29.3. a už mě to čekání leze na mozek
![]()
@Barborinka1 píše:
@Lenčíí Přesně tak, za každou bolest o krok blíž k miminkubude to dobrý, ven z nás ty „drobečky“ dostat musí
a ve čtvrtek už budeš jak daleko?
Celou dobu co jsem chodila na gyndu tak se jelo podle termínu dle ultrazvuku tak 21.3. a co chodím do porodnice tak jedou podle menstruace takže termín 13.3. takže ve čtvrtek budu den po termínu
pokud teda neporodím což asi těžko ![]()
@Lenčíí Ale zas máš termíny dva, tak víš, že kdykoliv mezi tím je to pořád dobrý
Je ale neuvěřitelný, jak to člověku leze na mozek.. Já mám už kolik dní totálně tunelový vidění a na konci mi svítí jen ten „Porod“, nejsem normální ![]()
@Barborinka1 píše:
@Lenčíí Ale zas máš termíny dva, tak víš, že kdykoliv mezi tím je to pořád dobrýJe ale neuvěřitelný, jak to člověku leze na mozek.. Já mám už kolik dní totálně tunelový vidění a na konci mi svítí jen ten „Porod“, nejsem normální
hezky nazev „tunelove videni“ tak potom nevim, co uz mam ja, asi vidim cernou diru
![]()
@Barborinka1 píše:
@Lenčíí Ale zas máš termíny dva, tak víš, že kdykoliv mezi tím je to pořád dobrýJe ale neuvěřitelný, jak to člověku leze na mozek.. Já mám už kolik dní totálně tunelový vidění a na konci mi svítí jen ten „Porod“, nejsem normální
To je pravda já taky jenom čekám kdy to přijde- brala bych to hned ![]()
@Barborinka1
já už to vidim takhle pár dní jako ty ![]()
ted mě začíná nějak často bodat v dolní části zad. Myslíte, že to má něco společnýho s poslíčkama? Už mám pocit, že si ty bolesti začínám vsugerovávat
to je hrůza
@florance tolik chceme a ono to na potvoru nejde, asi by sme na to mely prestat myslet a prijde to dost necekane, to jsou ty zakony
tak rika se, ze bolesti v krizi nebo v konecniku znaci brzky porod, ale taky to muzou byt poslicci..ja uz sem z toho premysleni jak a co unavena, jdu hodit sprchu a necim se zamestnat, nebo mne svihne ![]()
@florance já myslim, že už jsme ve svojí hlavě všechny porodily několikrát ![]()
A vůbec nedokážu posoudit, co která bolest znamená, taky mě furt někde píchá a pobolívá a nevím co všechno a zatím to nebylo nikdy nic, takže asi taky vsugerovaný..
Ale co jsem přišla domů, tak mi teda pěkně tvrdne břicho po cca 7-10 minutách..tak třeba to už (kéžby) nepřejde..
už nám to leze na mozek ![]()
ale ty tlaky v konečníku mám často posledních pár dní, tak že by to zančilo něco
děda řekl, že porodim zítra, tak uvidíme, ale moc tomu nedávám…
@Barborinka1
tak třeba už to máš na dnes
že by ten hmat pomohl, moc bych ti to přála. Alespon jedna už to bude mít za sebou ![]()
Ahojte, tak jsem se vrátila z porodky. A nic!!! Od pátku se to prostě nikam neposunulo! Opět tam byl někdo jiný, tak opět mluvil jinak! Prý, že další kontrola ve čtvrtek!!! A pokud mimi bude mít kolem 4 kg, tak si mě tam nechaj a budou trápit, dokud neporodím
Takže bych se nedívila, že dopadnu, jak ta děvucha v tom článku 3 dny porod!!! Sakriš, už mě to prostě nebaví a nemám už na nic náladu!!! Jo, jak jste tady psaly o tom H… hmatu??? Tak je možné, že mi to udělala doktorka dneska taky! Protože mi totálně zatlačila na břiško a až uplně tak pichlavě, tak mě to bolí doteď!!! Nevím, co si o tom mám myslet!! ![]()
Nemám, co doma dělat, tak se pořád cpu!!! A už mě z toho všeho asi hrabne! Připadám si jako lokomotiva a příjde mi, že pořád přibírám na váze, jak něco zobu…neeee pomoooc
:lol už ne
asi půjdu spát, aspoň se to tím spánkem posune někam dál…
![]()
třeba ti to pomůže k porodu a nebudou tě trápit v nemocnici ve čtvrtek. Ale vypadá to na ten Hamiltonův hmat, jak už tu bylo řečeno. Tak snad to pomůže
@florance píše:
@Kopretinnkatřeba ti to pomůže k porodu a nebudou tě trápit v nemocnici ve čtvrtek. Ale vypadá to na ten Hamiltonův hmat, jak už tu bylo řečeno. Tak snad to pomůže
Jeeeeva byla bych nejšťastnější na světě, kdyby to pomohlo
.. jinak ještě mi řekla, že dneska mám znásilnit manžela
tak jsem se smála a říkala no nesmějte se sperma pomáhají to rozjet.. ![]()