Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.3.13 13:03

Ahoj holky ja mam termin v dubnu a taky se s pritelem nemuzem dockat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
11.3.13 13:08

Ahojky všem, já mám termín 29.3. a už mě to čekání leze na mozek :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.3.13 13:09
@Barborinka1 píše:
@Lenčíí Přesně tak, za každou bolest o krok blíž k miminku :) bude to dobrý, ven z nás ty „drobečky“ dostat musí :mrgreen: a ve čtvrtek už budeš jak daleko?

Celou dobu co jsem chodila na gyndu tak se jelo podle termínu dle ultrazvuku tak 21.3. a co chodím do porodnice tak jedou podle menstruace takže termín 13.3. takže ve čtvrtek budu den po termínu ;) pokud teda neporodím což asi těžko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
11.3.13 13:32

@Lenčíí Ale zas máš termíny dva, tak víš, že kdykoliv mezi tím je to pořád dobrý ;) Je ale neuvěřitelný, jak to člověku leze na mozek.. Já mám už kolik dní totálně tunelový vidění a na konci mi svítí jen ten „Porod“, nejsem normální :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7628
11.3.13 13:37
@Barborinka1 píše:
@Lenčíí Ale zas máš termíny dva, tak víš, že kdykoliv mezi tím je to pořád dobrý ;) Je ale neuvěřitelný, jak to člověku leze na mozek.. Já mám už kolik dní totálně tunelový vidění a na konci mi svítí jen ten „Porod“, nejsem normální :mrgreen:

hezky nazev „tunelove videni“ tak potom nevim, co uz mam ja, asi vidim cernou diru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.3.13 13:37
@Barborinka1 píše:
@Lenčíí Ale zas máš termíny dva, tak víš, že kdykoliv mezi tím je to pořád dobrý ;) Je ale neuvěřitelný, jak to člověku leze na mozek.. Já mám už kolik dní totálně tunelový vidění a na konci mi svítí jen ten „Porod“, nejsem normální :mrgreen:

To je pravda já taky jenom čekám kdy to přijde- brala bych to hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.3.13 13:40

@Barborinka1

já už to vidim takhle pár dní jako ty :-)

ted mě začíná nějak často bodat v dolní části zad. Myslíte, že to má něco společnýho s poslíčkama? Už mám pocit, že si ty bolesti začínám vsugerovávat :-) to je hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.3.13 13:42

@florance tolik chceme a ono to na potvoru nejde, asi by sme na to mely prestat myslet a prijde to dost necekane, to jsou ty zakony :mrgreen: tak rika se, ze bolesti v krizi nebo v konecniku znaci brzky porod, ale taky to muzou byt poslicci..ja uz sem z toho premysleni jak a co unavena, jdu hodit sprchu a necim se zamestnat, nebo mne svihne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
11.3.13 13:45

@florance já myslim, že už jsme ve svojí hlavě všechny porodily několikrát :lol:
A vůbec nedokážu posoudit, co která bolest znamená, taky mě furt někde píchá a pobolívá a nevím co všechno a zatím to nebylo nikdy nic, takže asi taky vsugerovaný.. :nevim: Ale co jsem přišla domů, tak mi teda pěkně tvrdne břicho po cca 7-10 minutách..tak třeba to už (kéžby) nepřejde..

• Citovat
  • Upravit
132
11.3.13 13:46

@Lindii

už nám to leze na mozek :-)
ale ty tlaky v konečníku mám často posledních pár dní, tak že by to zančilo něco :lol: děda řekl, že porodim zítra, tak uvidíme, ale moc tomu nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.3.13 13:48

@Barborinka1

tak třeba už to máš na dnes :-) že by ten hmat pomohl, moc bych ti to přála. Alespon jedna už to bude mít za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 13:51

Ahojte, tak jsem se vrátila z porodky. A nic!!! Od pátku se to prostě nikam neposunulo! Opět tam byl někdo jiný, tak opět mluvil jinak! Prý, že další kontrola ve čtvrtek!!! A pokud mimi bude mít kolem 4 kg, tak si mě tam nechaj a budou trápit, dokud neporodím :roll: 8o :roll: :cert: Takže bych se nedívila, že dopadnu, jak ta děvucha v tom článku 3 dny porod!!! Sakriš, už mě to prostě nebaví a nemám už na nic náladu!!! Jo, jak jste tady psaly o tom H… hmatu??? Tak je možné, že mi to udělala doktorka dneska taky! Protože mi totálně zatlačila na břiško a až uplně tak pichlavě, tak mě to bolí doteď!!! Nevím, co si o tom mám myslet!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 13:53

Nemám, co doma dělat, tak se pořád cpu!!! A už mě z toho všeho asi hrabne! Připadám si jako lokomotiva a příjde mi, že pořád přibírám na váze, jak něco zobu…neeee pomoooc :lol: :lol už ne :,( asi půjdu spát, aspoň se to tím spánkem posune někam dál… :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.3.13 13:54

@Kopretinnka

třeba ti to pomůže k porodu a nebudou tě trápit v nemocnici ve čtvrtek. Ale vypadá to na ten Hamiltonův hmat, jak už tu bylo řečeno. Tak snad to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 13:58
@florance píše:
@Kopretinnkatřeba ti to pomůže k porodu a nebudou tě trápit v nemocnici ve čtvrtek. Ale vypadá to na ten Hamiltonův hmat, jak už tu bylo řečeno. Tak snad to pomůže

Jeeeeva byla bych nejšťastnější na světě, kdyby to pomohlo :D.. jinak ještě mi řekla, že dneska mám znásilnit manžela :D tak jsem se smála a říkala no nesmějte se sperma pomáhají to rozjet.. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí