Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo!! Aby mi ten den rychle utekl, tak se za chvílí vrhnu na pečení vánočky. Našla jsem tenhle recept na netu, tak se snad povede http://www.toprecepty.cz/…ova-vanocka/ a potom budu dělat špenátovou roládu s lososem to jsem nedávno viděla v Prostřenu, tak snad to bude mňamka. ![]()
@Kopretinnka asi to necham byt, jeste nejsem ani v porodce registrovana, nevim kam volat a kdybych nerodila, tak tam stejne jedu v utery rano..mimi taky kope a uz je to neprijemny.Hele nenech se tim nejak vystrasit, oni se vetsinou klidne i o pul kila seknou, jsou to jen odhady, ja mam treba velky pupik a taky mi rekl, ze nejmensi miminko to asi nebude, ani nevim kolik cca vazi..fakt se tim nenech rozrusit, at se nam pak dobre rodi ![]()
@Lindii píše:
@Kopretinnka asi to necham byt, jeste nejsem ani v porodce registrovana, nevim kam volat a kdybych nerodila, tak tam stejne jedu v utery rano..mimi taky kope a uz je to neprijemny.Hele nenech se tim nejak vystrasit, oni se vetsinou klidne i o pul kila seknou, jsou to jen odhady, ja mam treba velky pupik a taky mi rekl, ze nejmensi miminko to asi nebude, ani nevim kolik cca vazi..fakt se tim nenech rozrusit, at se nam pak dobre rodi
Já jen tak pořád přemýšlím, že snad, pokud by bylo nejhůř, tak by zakročili císařem nebo Epi.. nenechali by mě snad tam se trápit..uvidíme jsou tam odborníci a mooc všichni příjemní! Tak uvidíme díky za podporu. Jasné uvidíš - vydrž - instinkt ti napoví.. Ještě mě teď začal bolet zub
no už raději někam fakt jdu zalézt… ![]()
@Kopretinnka jj mne vyleza moudrak uz 3. den
mame to vsichni na stejno koukam..presne taak, jak pises, nema vyznam s ev tom nejak nipat, oni si s tebou poradej, neboj ![]()
Jééé holky tak to jsme všechny na tom stejně už aby mimča byla na světě ![]()
Jinak já mám pupek jak balón a odhadem máme 3200g a prej max 3500 g že víc nebude mít tak jsem zvědavá jak se trefili ![]()
Jinak dneska jsem v noci vstávala jen 3krát tak ai už únavou jsem spala jinak je úplně normální že se budím skoro každou hoďku no děs!!!
Tak jsem zvědavá kdy se teda rozrodíme ![]()
Tak nějak mě začíná bolet podbříšek a lehce na stranách břicha, ale porod to asi nebude…
Tak já zajela na nákup, uvařila oběd a opět jsem upadla na gauč..a z Prostřeno jsem včera k večeři dělala ty kuřecí řízky v jogurtu
koukám, že už ten čas všechny trávíme podobně..
Muž mě chce odpoledne vytáhnout na procházku, sice je hnusně, ale asi se donutím a budu doufat, že to bude ku prospěchu věci ![]()
Já už chci, aby mi praskla voda. Včera jsem vařila jako magor. Dělala jsem guláš, knedlíky, odpoledne jsem dělala na večer pizzu a dokonce jsem udělala domácí těsto, myla několikrát nádobí…a nic
trochu bolí ten podbříšek, ale nic asi
Ahoj holky, tak u nás žádný posun, asi jsem slonice..zítra jdu na kontrolu, tak snad malýho doktor trochu pošťouchne. Nedělám si moc naděje, že se dneska něco rozjede samo, ikdyž by to bylo hezký:) Co vy? ![]()
Hojda, se musim smat, jak kazda netrpelive cekame, co s ebude dit a ono nic
ja taky uz od rana varim, termin mam zitra a kdyz nic, tak v utery do porodky a tam se dovim vic, ale nechci slyset, ze mi daj tyden navic, to je tam snad ukecam a udelam stojku
![]()
@Barborinka1 píše:
Ahoj holky, tak u nás žádný posun, asi jsem slonice..zítra jdu na kontrolu, tak snad malýho doktor trochu pošťouchne. Nedělám si moc naděje, že se dneska něco rozjede samo, ikdyž by to bylo hezký:) Co vy?
Ahoj, dneska se taky nic neděje!
Ticho po pěšině… Já už ani v to nedoufám, že se něco samo rozjede, už jsem v tom normálně pesimistická! Hold je malému u mě v bříšku dobře - uvidíme v úterý to máme termín, ale pochybuji, že půjde přesně na termín
Taky mám zítr kontrolu, tak se uvidí…no už aby bylo PONDĚLÍÍÍÍ
![]()
Ahoj, u mě taky nic. Jen jsem měla menší bolesti jako před menstruací v noci občas a zase tvrdlo břicho, ale jinak nic…
@Lindii píše:
Hojda, se musim smat, jak kazda netrpelive cekame, co s ebude dit a ono nic![]()
ja taky uz od rana varim, termin mam zitra a kdyz nic, tak v utery do porodky a tam se dovim vic, ale nechci slyset, ze mi daj tyden navic, to je tam snad ukecam a udelam stojku
![]()
Ahoooj, přesně já z té porodnice neodejdu! Ať si mě tam už nechají
tak jako všude čtu, jak se mrnousové rodí dříve o týden atd.. a my všechny tady budeme přenášet ne?? To už je fakt moc - nedočkavost, už vím, co to slovo znamená a to doslova
![]()
Ty děti jsou teda paličatý a to nejsou ještě ani na světě! Oni to sice vědí nejlíp, kdy přijít na svět, to jo, ale to čekání než si usmyslej je děsný.. Já včera byla na dlooouhý procházce, skleničku červenýho jsem si dala a efekt jen ten, že jsem spala sama po dlouhý době jak miminko ![]()
Je fakt, že mám termín až 18.března, ale taky právě všude čtu jak prvorodičky rodí třeba o týden dříve… Ale my všechny asi budeme přenášet ![]()