Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Jana_Praha8 Tak to je super já už bych taky brala termín ![]()
zítra máme taky kontrolu na gyndě a pak ve čvtrtek v porodnici a prý se budeme měřit a vážit ![]()
jsem zvědavá kolik mimísek váží za celou dobu nic nevím ![]()
Ahojda, taky jdu zitra na kontrolu a termin mam 11.3. a 7.3 a od vcera mam strasnou horkost, jako kdybych mela teplotu, nejaky navaly
jinak nic krom obcasneho tvrdnuti bricha, tak sme jako zvedava, kdy porodim ![]()
@Lenčíí Joo to by bylo skvělý. My máme oba termíny o víkendu 9.3. a 10.3., ale necítím se, že bych měla rodit
Dřív jsem měla aspoň pocit, že se něco chystá, ale teď je poslední 2-3 dny absolutní klid ![]()
@bonna83 my máme první termín 13.3. dle menstruace ale toho si nikdo nevšímá dávají přednost 21.3. kdy je to dle ultrazvuku… jinak včera jsem pociťovala bolest v zádech a v břiše a docela se to opakovalo a pak klídeček takže asi poslíčci jsem prvorodička tak jsem zvědavá jestli to správně poznám
![]()
Mě dneska v noci dost bolelo břicho, tak asi taky poslíčci..pak to ale přešlo a usnula jsem. Jo, bylo by to super vědět termín a být nachystaná. ![]()
Ahojky, tak já mám termín dle MS 29.3. dle ultrazvuku 20.3., a dle pana doktora rodím do 10dnů
…tak uvidíme ![]()
@Lenčíí No já ty poslíčky taky mívala, už tak 14 dnů, ale teď se to nějak uklidnilo. Tak nevím co si i tom mám myslet ![]()
Ahojte holky!! Tak teď jsem se vrátila od Dr. a ten mi řekl, že podle monitoru máme něco na hranici se srdíčkem - vůbec nevím co.. jako, že by bylo zrychlenější?? Když jsem se ho na to opakovaně ptala, tak říkal, že to nemám teď řešit, že to je prostě na hranici a že mě vyšetří a uvidíme. Po vyšetření řekl, že se uvidíme ještě teď ve středu raději natočíme ještě monitor a pak v pátek už mě pošle do nemocnice taky na monitor, ať o mě ví.. Jsem neklidná trošku z toho srdíčka. Ještě říkal, že je tam kousek hrdla no moc na mě informaci - jako nezkušená prvorodička o tom moc nevím.. Malý teď krásně v bříšku skotačí
a je pořád se mnou, když ho pohladím, tak vždycky se mi ozve, tak jsem ráda, že na mě reaguje.
Krásný den všem a jak jste na tom vy?
@Kopretinnka Ahoj! Tak jak dopadla kontrola? Já byla dneska na monitoru a napřed pokles pulzů no natáčeli mi to v skoro v leže tam mi mimi přilehlo dutou žílou a tím ten pokles a pak si pěkně spinkala takže přes hodinu jsme se natáčeli. Jinak váhu máme 3180g a prý můžu rodit kdykoli tak uvidíme
![]()
Jinak se přiklánějí k termínu dle menstruace takže 13.3. jinak dle ultrazvuku máme termín 21.3. ![]()
@Lenčíí píše:
@Kopretinnka Ahoj! Tak jak dopadla kontrola? Já byla dneska na monitoru a napřed pokles pulzů no natáčeli mi to v skoro v leže tam mi mimi přilehlo dutou žílou a tím ten pokles a pak si pěkně spinkala takže přes hodinu jsme se natáčeli. Jinak váhu máme 3180g a prý můžu rodit kdykoli tak uvidíme![]()
Jinak se přiklánějí k termínu dle menstruace takže 13.3. jinak dle ultrazvuku máme termín 21.3.
Ahojii, tak včerejší kontrola na výbornou. A pan doktor se se mnou už rozloučil, že se uvidíme po 6-ti nedělí.. Teď už budu chodit od pátku do porodnice na monitor a uvidí se - jsem prostě předána do péče v porodnici a termín zůstává 12.3. nooo jsem strašně zvědavá. Každým dnem cítím svého drobečka, jak je čím dál tím větší mi to tak alespoň příjde při jeho protahování v bříšku
achjooooo, ale je to nekonečné, že
Váhu mi nikdo neřekl, že to jsou prý spekulace stejně nejde určit přesně, takže přes 3 kg prý už máme..nooo uvidíme!! Nicméně držím moc palečky a tebe poslali taky už do porodnice na pozorování? Nebo ještě máš chodit ke gynekologovi?
@Kopretinnka Jo jo je to nekonečné už aby tu prckové byli
jinak já už byla dneska v porodnici podruhý můj gyn. nemá monitor ozev a za týden jdeme na kontrolu znovu ![]()
jo váha jen orientační aby věděli jestli nebude mimi moc malé nebo velké jinak kol 3 kg pohoda ![]()
@Lenčíí píše:
@Kopretinnka Jo jo je to nekonečné už aby tu prckové bylijinak já už byla dneska v porodnici podruhý můj gyn. nemá monitor ozev a za týden jdeme na kontrolu znovu
jo váha jen orientační aby věděli jestli nebude mimi moc malé nebo velké jinak kol 3 kg pohoda
Jo táák… no já jsem sama zvědavá na zítřek, co mi tam řeknou, jak natočí monitor..zeptám se na váhu jsem taky zvědavá, co mi řeknou
no už aby byl zítřek hihi. Zítra napíšu, jak jsem dopadla. ![]()
@Kopretinnka jo super budu držet pěstičky štěstí ať je vše ok ![]()
Ahoj,
tak já mám termín 18.3. a nabrala jsem 11kg. Čekáme holčičku. Jméno bude Mia.
Už mi tvrdne břicho několik dní docela často a mívám bolesti na konci zad. Teda spíše takové bodání. Ale jinak nic… Už chci rodit. je to dlouhý…