Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
4.3.13 11:17

@Jana_Praha8 Tak to je super já už bych taky brala termín :-)
zítra máme taky kontrolu na gyndě a pak ve čvtrtek v porodnici a prý se budeme měřit a vážit :-)
jsem zvědavá kolik mimísek váží za celou dobu nic nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.3.13 11:22

Ahojda, taky jdu zitra na kontrolu a termin mam 11.3. a 7.3 a od vcera mam strasnou horkost, jako kdybych mela teplotu, nejaky navaly :nevim: jinak nic krom obcasneho tvrdnuti bricha, tak sme jako zvedava, kdy porodim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.3.13 11:24

To by bylo super vědět datum :-) kdy se dočkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.3.13 11:28

@Lenčíí Joo to by bylo skvělý. My máme oba termíny o víkendu 9.3. a 10.3., ale necítím se, že bych měla rodit :think: Dřív jsem měla aspoň pocit, že se něco chystá, ale teď je poslední 2-3 dny absolutní klid :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.3.13 11:32

@bonna83 my máme první termín 13.3. dle menstruace ale toho si nikdo nevšímá dávají přednost 21.3. kdy je to dle ultrazvuku… jinak včera jsem pociťovala bolest v zádech a v břiše a docela se to opakovalo a pak klídeček takže asi poslíčci jsem prvorodička tak jsem zvědavá jestli to správně poznám :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.13 12:01

Mě dneska v noci dost bolelo břicho, tak asi taky poslíčci..pak to ale přešlo a usnula jsem. Jo, bylo by to super vědět termín a být nachystaná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
4.3.13 12:47

Ahojky, tak já mám termín dle MS 29.3. dle ultrazvuku 20.3., a dle pana doktora rodím do 10dnů :nevim:…tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.3.13 12:56

@Lenčíí No já ty poslíčky taky mívala, už tak 14 dnů, ale teď se to nějak uklidnilo. Tak nevím co si i tom mám myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.13 13:16

Ahojte holky!! Tak teď jsem se vrátila od Dr. a ten mi řekl, že podle monitoru máme něco na hranici se srdíčkem - vůbec nevím co.. jako, že by bylo zrychlenější?? Když jsem se ho na to opakovaně ptala, tak říkal, že to nemám teď řešit, že to je prostě na hranici a že mě vyšetří a uvidíme. Po vyšetření řekl, že se uvidíme ještě teď ve středu raději natočíme ještě monitor a pak v pátek už mě pošle do nemocnice taky na monitor, ať o mě ví.. Jsem neklidná trošku z toho srdíčka. Ještě říkal, že je tam kousek hrdla no moc na mě informaci - jako nezkušená prvorodička o tom moc nevím.. Malý teď krásně v bříšku skotačí :dance: a je pořád se mnou, když ho pohladím, tak vždycky se mi ozve, tak jsem ráda, že na mě reaguje. :srdce: :srdce: :srdce: Krásný den všem a jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.3.13 10:54

@Kopretinnka Ahoj! Tak jak dopadla kontrola? Já byla dneska na monitoru a napřed pokles pulzů no natáčeli mi to v skoro v leže tam mi mimi přilehlo dutou žílou a tím ten pokles a pak si pěkně spinkala takže přes hodinu jsme se natáčeli. Jinak váhu máme 3180g a prý můžu rodit kdykoli tak uvidíme 8o :lol:
Jinak se přiklánějí k termínu dle menstruace takže 13.3. jinak dle ultrazvuku máme termín 21.3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.13 11:30
@Lenčíí píše:
@Kopretinnka Ahoj! Tak jak dopadla kontrola? Já byla dneska na monitoru a napřed pokles pulzů no natáčeli mi to v skoro v leže tam mi mimi přilehlo dutou žílou a tím ten pokles a pak si pěkně spinkala takže přes hodinu jsme se natáčeli. Jinak váhu máme 3180g a prý můžu rodit kdykoli tak uvidíme 8o :lol:
Jinak se přiklánějí k termínu dle menstruace takže 13.3. jinak dle ultrazvuku máme termín 21.3. :)

Ahojii, tak včerejší kontrola na výbornou. A pan doktor se se mnou už rozloučil, že se uvidíme po 6-ti nedělí.. Teď už budu chodit od pátku do porodnice na monitor a uvidí se - jsem prostě předána do péče v porodnici a termín zůstává 12.3. nooo jsem strašně zvědavá. Každým dnem cítím svého drobečka, jak je čím dál tím větší mi to tak alespoň příjde při jeho protahování v bříšku :srdce: achjooooo, ale je to nekonečné, že :roll: :D Váhu mi nikdo neřekl, že to jsou prý spekulace stejně nejde určit přesně, takže přes 3 kg prý už máme..nooo uvidíme!! Nicméně držím moc palečky a tebe poslali taky už do porodnice na pozorování? Nebo ještě máš chodit ke gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.3.13 12:25

@Kopretinnka Jo jo je to nekonečné už aby tu prckové byli :-)jinak já už byla dneska v porodnici podruhý můj gyn. nemá monitor ozev a za týden jdeme na kontrolu znovu :-)
jo váha jen orientační aby věděli jestli nebude mimi moc malé nebo velké jinak kol 3 kg pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.13 12:35
@Lenčíí píše:
@Kopretinnka Jo jo je to nekonečné už aby tu prckové byli :-)jinak já už byla dneska v porodnici podruhý můj gyn. nemá monitor ozev a za týden jdeme na kontrolu znovu :-)
jo váha jen orientační aby věděli jestli nebude mimi moc malé nebo velké jinak kol 3 kg pohoda :-)

Jo táák… no já jsem sama zvědavá na zítřek, co mi tam řeknou, jak natočí monitor..zeptám se na váhu jsem taky zvědavá, co mi řeknou :mavam: no už aby byl zítřek hihi. Zítra napíšu, jak jsem dopadla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.3.13 12:45

@Kopretinnka jo super budu držet pěstičky štěstí ať je vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
7.3.13 18:45

Ahoj,
tak já mám termín 18.3. a nabrala jsem 11kg. Čekáme holčičku. Jméno bude Mia.

Už mi tvrdne břicho několik dní docela často a mívám bolesti na konci zad. Teda spíše takové bodání. Ale jinak nic… Už chci rodit. je to dlouhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí