Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kopretinnka píše:
Neboooj, hlavní je to, že porodila!!!
![]()
![]()
Brrrr, taky jsem si to teď přečetla a docela mě už přešel smích
![]()
Ahoooj holky!
Tak jak se dneska cítíte?
U mě klídeček ![]()
Jinak ten zážitek v deníčku je hrozný no nevím asi bych to už druhý den vzdala a utekla do jiné porodnice jinak hrůza ![]()
@Lenčíí píše:
Ahoooj holky!Tak jak se dneska cítíte?
U mě klídeček
Jinak ten zážitek v deníčku je hrozný no nevím asi bych to už druhý den vzdala a utekla do jiné porodnice jinak hrůza
Ahooj, u mě dneska přííšerná noc!!! Ve 3 ráno jsem usnula a v 5 jsem byla vzhůru!
za chvílí půjdu na kontrolu do nemocnice a řeknu jim rovnou, ať si mě tam nechají
strašně mě bolí břicho a to celé!! Příjde mi, že mi přes noc ještě porostlo
, jinak se nic neděje no uvidíme - nechci přenášet!!! Zítra termín au au au
už nechci…
@Kopretinnka hojda,tak se pak pochlub, co ti v porodce hezkeho rekli
u mne noc klasika, spani na jedno oko, ale aspon neco, zas priznaky zadne, termin dnes a vypada to, jestli se dnes neco nebude dit, ze rano mazu taky do porodky..no same lepsi zpravy, ja jen doufam, ze nam to ty prckove aspon tim porodem trochu vynahradi a ze nebudou tolik trapit ![]()
@Lenčíí no mylsim, ze ta rodicka byla rada, ze byla rada…chudak si musela vytrpet, je za nekdy neuveritelny, ze se mimcum nechce a nekdo ma opacny problem vubec dite donosit.
@florance Mne to doporucila primo doktorka v porodnici a i kdyz mel manzel taky strach tak opatrne jsem zkouseli a stejne to nepomohlo. Termin mam sice az v patek, ale taky to na porod vypada uz 3 tydny a nic… zkousela jsem vice veci a pokud mimco nechce tak mame smulu a musime byt trpelive ![]()
Ahoj, no tak u mě taky nic… V noci mě teda bolelo v podbříšku, ale už je zase vše bez bolesti. Zítra jdu k doktorce, tak uvidíme.
Jinak děda říkal, že porodim zítra,,,tak jsem zvědavá ![]()
@Lindii chudera musela být úplně vyčerpaná
jinak jak píšeš někdo leží celý těhu jen aby bylo mimi ok a někdo zase přenáší ![]()
Já ležela 14 dní kdy mě doktor postrašil že by to mohlo být dřív to jsem měla někdy 31 tt a pak při dalších kontrolách se furt nic nedělo až min. čtvrtek mi řekl že už by to mohlo být ale kdy to je otazník ![]()
Ahoj holky, u mě noc taky příšerná, ale teď jsem se vrátila z kontroly z porodnice, doktor malýho trochu pošťouchnul, no ještě teď se mi z toho klepou kolena, tak snad Hamilton zabere
..aspoň nějaká jiskřička naděje- neumím si představit, že bych měla přenášet ještě další týden ![]()
Hamiltonův hmat, měl by nastimulovat tvorbu hormonů a trochu nastartovat porod..
@Barborinka1 píše:
Hamiltonův hmat, měl by nastimulovat tvorbu hormonů a trochu nastartovat porod..
No to muselo být něco
toho se bojím
tak snad mimísek už vyleze ![]()
@Lenčíí Není to hrůza, jen nepříjemný a takový neznámý.. Určo nás čekaj krušnější okamžiky
a jak se na ně člověk těší..
@Barborinka1 píše:
@Lenčíí Není to hrůza, jen nepříjemný a takový neznámý.. Určo nás čekaj krušnější okamžikya jak se na ně člověk těší..
Já mám kontrolu ve čtvrtek tak uvidíme co mi řeknou
a udělají ![]()
No bez bolesti to asi nepůjde
ale jsme holky šikovný a všechno zvládnem ![]()
@Lenčíí Přesně tak, za každou bolest o krok blíž k miminku
bude to dobrý, ven z nás ty „drobečky“ dostat musí
a ve čtvrtek už budeš jak daleko?