Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.3.13 22:12
@Kopretinnka píše:
Neboooj :hug:, hlavní je to, že porodila!!! :D :D :D

Brrrr, taky jsem si to teď přečetla a docela mě už přešel smích :x :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.3.13 07:34

Ahoooj holky! :mavam: Tak jak se dneska cítíte?
U mě klídeček :think:
Jinak ten zážitek v deníčku je hrozný no nevím asi bych to už druhý den vzdala a utekla do jiné porodnice jinak hrůza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 08:08
@Lenčíí píše:
Ahoooj holky! :mavam: Tak jak se dneska cítíte?
U mě klídeček :think:
Jinak ten zážitek v deníčku je hrozný no nevím asi bych to už druhý den vzdala a utekla do jiné porodnice jinak hrůza :cert:

Ahooj, u mě dneska přííšerná noc!!! Ve 3 ráno jsem usnula a v 5 jsem byla vzhůru! :nevim: za chvílí půjdu na kontrolu do nemocnice a řeknu jim rovnou, ať si mě tam nechají :lol: strašně mě bolí břicho a to celé!! Příjde mi, že mi přes noc ještě porostlo :D, jinak se nic neděje no uvidíme - nechci přenášet!!! Zítra termín au au au :,( už nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.3.13 08:38

@Kopretinnka hojda,tak se pak pochlub, co ti v porodce hezkeho rekli :mrgreen: u mne noc klasika, spani na jedno oko, ale aspon neco, zas priznaky zadne, termin dnes a vypada to, jestli se dnes neco nebude dit, ze rano mazu taky do porodky..no same lepsi zpravy, ja jen doufam, ze nam to ty prckove aspon tim porodem trochu vynahradi a ze nebudou tolik trapit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.3.13 08:39

@Lenčíí no mylsim, ze ta rodicka byla rada, ze byla rada…chudak si musela vytrpet, je za nekdy neuveritelny, ze se mimcum nechce a nekdo ma opacny problem vubec dite donosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.3.13 08:41

@florance Mne to doporucila primo doktorka v porodnici a i kdyz mel manzel taky strach tak opatrne jsem zkouseli a stejne to nepomohlo. Termin mam sice az v patek, ale taky to na porod vypada uz 3 tydny a nic… zkousela jsem vice veci a pokud mimco nechce tak mame smulu a musime byt trpelive :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.3.13 09:03

Ahoj, no tak u mě taky nic… V noci mě teda bolelo v podbříšku, ale už je zase vše bez bolesti. Zítra jdu k doktorce, tak uvidíme.

Jinak děda říkal, že porodim zítra,,,tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.3.13 10:09

@Lindii chudera musela být úplně vyčerpaná :( jinak jak píšeš někdo leží celý těhu jen aby bylo mimi ok a někdo zase přenáší :think:
Já ležela 14 dní kdy mě doktor postrašil že by to mohlo být dřív to jsem měla někdy 31 tt a pak při dalších kontrolách se furt nic nedělo až min. čtvrtek mi řekl že už by to mohlo být ale kdy to je otazník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
11.3.13 11:29

Ahoj holky, u mě noc taky příšerná, ale teď jsem se vrátila z kontroly z porodnice, doktor malýho trochu pošťouchnul, no ještě teď se mi z toho klepou kolena, tak snad Hamilton zabere 8o :mrgreen:..aspoň nějaká jiskřička naděje- neumím si představit, že bych měla přenášet ještě další týden :think:

• Citovat
  • Upravit
132
11.3.13 11:31

Ježiši a jak ho štouchli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
11.3.13 11:36

Hamiltonův hmat, měl by nastimulovat tvorbu hormonů a trochu nastartovat porod..

• Citovat
  • Upravit
186
11.3.13 11:48
@Barborinka1 píše:
Hamiltonův hmat, měl by nastimulovat tvorbu hormonů a trochu nastartovat porod..

No to muselo být něco :roll: toho se bojím :think: tak snad mimísek už vyleze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
11.3.13 12:04

@Lenčíí Není to hrůza, jen nepříjemný a takový neznámý.. Určo nás čekaj krušnější okamžiky :mrgreen: a jak se na ně člověk těší..

• Citovat
  • Upravit
186
11.3.13 12:07
@Barborinka1 píše:
@Lenčíí Není to hrůza, jen nepříjemný a takový neznámý.. Určo nás čekaj krušnější okamžiky :mrgreen: a jak se na ně člověk těší..

Já mám kontrolu ve čtvrtek tak uvidíme co mi řeknou :) a udělají :think:
No bez bolesti to asi nepůjde :-) ale jsme holky šikovný a všechno zvládnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
11.3.13 12:22

@Lenčíí Přesně tak, za každou bolest o krok blíž k miminku :) bude to dobrý, ven z nás ty „drobečky“ dostat musí :mrgreen: a ve čtvrtek už budeš jak daleko?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100