Blížíme se do finále

150
24.2.13 21:48

Blizime se do finale

Tak a je to tady, uz jen par dni a bude mrnousek mezi nami :hug: Nastavajici maminky, co mate termin na brezen 2013 pojdte si zkratit chvile a vzajemne se podporit k tomu dlouho ocekavemu dnu. Taky jste tak nedockave a nervozni? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
24.2.13 21:52

Ahoj, ja mám sice termín až v dubnu, ale v bříšku mám 2 vetřelečky, takže pro ne je cíl 36 týden a ten je za 2 tydny, abych pravdu řekla porod a To po tom si zatím nepřipouštím, spíš mám nervy abych ty 2 tydny zvládla… uz 7 týdnu jen ležím, sice doma, ale smim jen na záchod a do sprchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.2.13 21:54

Ja mam termin 1.4., ale mala se mi narodila o 11 dni driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.13 22:03

Ahoooj Allenko,
jejda dve miminka? To je krasne a alespon parecek? Ja se tedy priznam, ze na porod myslim casteji a casteji, asi nerviky zacinaji pracovat. Ty budes rodit prirozene nebo cs? Ja mam termin 5.3. a zatim krom zadychavani a castejsi unavy se na porod rozhodne necitim tak doufam, ze nebudu prenaset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.13 22:07
@Luuucik píše:
Ja mam termin 1.4., ale mala se mi narodila o 11 dni driv

1.4. nebo 1.3.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.2.13 22:12

1.4., ale myslim ze to bude driv, malej je zatim kp, tak se uvidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.13 22:14

Ahoj! :-)
Mám termín 21.3. čekám první mimi a holčičku :-)
Allenka26- dvojčátka to musí být mazec :-) jak zvládáš? A jaké pohlaví čekáte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.13 22:22
@Luuucik píše:
1.4., ale myslim ze to bude driv, malej je zatim kp, tak se uvidi

Taky sem myslela ze budu rodit urcite pred terminem a ted mam zase strach ze budu prenaset :nevim: ale maly je krasne natoceny tak snad se nebude v brisku dopekat dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.13 22:25
@Lenčíí píše:
Ahoj! :-)
Mám termín 21.3. čekám první mimi a holčičku :-)
Allenka26- dvojčátka to musí být mazec :-) jak zvládáš? A jaké pohlaví čekáte? :)

Ahoooj Lenci, mas krasny datum terminu :palec: jak se citis? Ja zacinam byt tak lehce nervozni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.13 22:29

@Levandulka7 no zatím se tak nějak držím nevím do čeho jdu :) ale pořád vyhlížím nějaké ty poslíčky a nic 8o
doktor mě strašil že by mohla jít na svět dřív a tak jsem 14 dní ležela jak placka a teď zase prý dobrý tak uvidíme jak dlouho vydržíme :-)
A čeho bych se bála tak asi hlavně nějakého neochotného personálu v porodnici :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
24.2.13 22:30

Ahoj :mavam: ja mam sice termin 1.4. ale uvidime kdy to bude :) doktori muzou rikat co chteji, ale vsechno to bude na mrnouskovi, jak se mu bude ci nebude chtet. Pred tydnem byl KP, na kontrole ve stredu hlavou dolu, ale pak zase delal premety, tak kdo vi jak tam ted je :nevim: ale moc se na nej tesime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.2.13 22:31

Čekáme 2 pindiky.. mazec je jen to že musím jen ležet- dělali mi totiž rudí na čípku, jinak nemůžu srovnávat jednočetné těhu a To moje :) pri minulé kontrole byli oba hlavičkami dolů, takže by to bylo možné přirozeně, ale uvidím na dalších kontrolách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.2.13 22:32
@michee píše:
Ahoj :mavam: ja mam sice termin 1.4. ale uvidime kdy to bude :) doktori muzou rikat co chteji, ale vsechno to bude na mrnouskovi, jak se mu bude ci nebude chtet. Pred tydnem byl KP, na kontrole ve stredu hlavou dolu, ale pak zase delal premety, tak kdo vi jak tam ted je :nevim: ale moc se na nej tesime.

michee a citila si, jak se ti mimi pretocilo? Ja mela minuly tyden kp a zatim jsem nic zvlastniho nezaznamenala, jen kopani, to pretoceni bych uz asi hodne citila ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.13 22:38

@Allenka26 jůůůů to je krásný :potlesk: musí to být těžký ležet ale co by člověk pro ty prcky neudělal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.13 22:39

@Lenčíí tak ono je na poslicky jeste asi dost brzo…jen je moc nevyhlizej, myslim ze az prijdou tak se budeme modlit at zase odejdou :lol: ja tedy na to ze mam termin fakt za chvilku tak opravdu nic necitim :nevim: toho neochotneho personalu se bojim take, snad budeme mit stesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí