Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
2.3.13 10:38

Holky já bych se bez toho polštáře už dávno vůbec nevyspala. Mám ho snad od 5. měsíce a super :palec: Když jedeme k někomu třeba na oslavu a máme tam spát, tak nikdy nezapomenu přibalit s sebou můj maxi polštář :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
2.3.13 10:42

@bonna83 tak to má asi cenu do toho investovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.3.13 10:45

@marky9 Divná určitě nejsi, už je to dlouhý co? Taky bych vyrazila s holkama na vínko.. A nejvíc, když mi chlap oznámí, že chce jít do hospody za kamarádama pokecat :pocitac: A já si sama doma „užívám“ těhotenství :zed:
Jenže až porodíme, tak to nebude jiný, stejně se nikam nějakou dobu asi nedostaneme s těma našema prckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.3.13 10:49
@marky9 píše:
@bonna83 tak to má asi cenu do toho investovat :think:

Podle mě jo. Podepřu si tím polštářem břicho a není tak těžký a ještě ho mám mezi nohama. a pak ho budu používat na kojení nebo když se koncema sváže, tak vytvoří takový lůžko pro mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
2.3.13 10:49

@bonna83 já rozhodně po šestinedělí budu chodit cvičit, jakmile manžel přijde z práce a může se klidně rozčilovat a tvářit se blbě :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.13 11:08
@marky9 píše:
@Kopretinnka Díky…podívám se na stránky, celkem se nudím…nebo lépe řečeno, už mě nebaví být těhotná-chtěla bych už jít cvičit, jet na lyže, do sauny, s holkama na vínko a do klubu…atd. :mrgreen: Doufám, že nejsem divná :think:

Nee, to víš, že nejsi divná!!! Já za celé těhu si nedala ani vínko nic prostě…jenom burčák vlastně a to jenom mini skleničku a pak ještě mošt haha.. a docela už mám i absťák..no, co bych pro mimčo neudělala! Byla jsem i kuřačka a teď mi všichni kuřáci „smrdí“ s prominutím hahaha. Přítel toho taky nechal kvůli malého :srdce: Moje mamka šílí a taťka, protože kuřáci jsou a jak já jsem začala kouřit, tak prostě mi nic nevyčítali a teď já vyčítám jim, že „smrdí“ :D Tak mě berou s rezervou! Je fakt, že už taky jako babi a děda omezuji kouření a až bude prcek u nich, tak si nedají nikdy ani jednu říkali :lol: To teda, aby ještě ano!! Jinak už se taky těším aspoň na to vínko a na kamarády, aspoň na chviličku… a na to cviko po šestinedělí!!! 20.3. nám začíná jaro a taky nový život! Jaro je krásné a ty vůně všude mmmm! :dance: Těším se na procházky s mimčem atd.. bude už lépe - jenom zvládnou pár otravných dnů před tím koncem 8o! Myslím si že to bude stát za to! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
2.3.13 11:17

@Kopretinnka já jsem byla také kuřačka :?, teď mám stavy, že mě bu´d cigerety smrdí a nebo mám na ni chuť, ale nikdy bych si nezapálila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.13 11:24
@marky9 píše:
@Kopretinnka já jsem byla také kuřačka :?, teď mám stavy, že mě bu´d cigerety smrdí a nebo mám na ni chuť, ale nikdy bych si nezapálila

Tak to já vím, že už nezačnu. :D Teda nikdy neříkej nikdy, ale když už mám teď k tomu takový odpor, tak pochybuji. Ještě, že jsme na to dva (mám na mysli přítele), kdyby kouřil, tak nevím nevím.. :D :D :D Jedině to bude těžší, jak si někde vyrazíme mezi naše kamarády, tak ti jsou převážně kuřáci a já vždycky tvrdila, že pasivní kuřák je horší než ten, co kouří. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
2.3.13 11:27

@Kopretinnka já jsem po prvním těhotenství opět začala…tak nenápadně, první večer s holkama a jedna si zapálila, neodolala jsem a vzala si jednu od ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.3.13 12:41

Holky mluvite mi z duse, chci trosku moji nezavslost! :lol: zacvicit si, ohnout se normalne, aniz bych se zadychala, obcas skocit na kafe…vic nepotrebuju..jinak polstar mam skoro od zacatku a v prubehu sem bez nej nedala ani ranu, jak pisete, nevyspala sem se bez nej a je to dobra pomucka na kojeni, ale myslim, ze h clovek skvele vyuzije i za normlaniho stavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.13 16:57
@Lindii píše:
Holky mluvite mi z duse, chci trosku moji nezavslost! :lol: zacvicit si, ohnout se normalne, aniz bych se zadychala, obcas skocit na kafe…vic nepotrebuju..jinak polstar mam skoro od zacatku a v prubehu sem bez nej nedala ani ranu, jak pisete, nevyspala sem se bez nej a je to dobra pomucka na kojeni, ale myslim, ze h clovek skvele vyuzije i za normlaniho stavu :palec:

Přesně tak.. a s tím polštářem máš štěstí, žes o něm věděla hned od začátku! Já se o něm dozvěděla jen tak letmo od kamarádky před cca 2.týdny :lol: škoda! A to beztak ještě o hodně věcech nevím, co usnadní těhu.. :think: asi už nic - jenom mě napadá, že jsem slyšela něco, kdo chce, aby šlo mimčo na termín nebo dříve má pít maliník, ale vůbec o tom nic nevím ani se mi teď už nechce nic zjišťovat - pořád si říkám, že už snad za 10 dnů bude s náma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.3.13 18:10

@Kopretinnka Jo tak maliníkový čaj piju. Občas, ale nepřeháním to :D Někde píšou, že snad vyvolává porod a jinde, že usnadňuje druhou dobu porodní, že uvolňuje nějaký svalstvo a miminko jde pak líp ven. Jestli je to pravda, nevím. Rozhodně u mě porod nevyvolává, i když už bych se nezlobila, kdyby šla malá ven. Teď jsem si dala horkou koupel - a zase nic :( No asi budeme rodit v termínu, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.3.13 19:58

@Kopretinnka no ja slysela, ze usnadnuje porod, kazdopadne to sou ty povidacky, to jako mas s horkou vanou, vinem apod..bys musel apit na hektolitry a vylozene vynakladat namahu, aby to teda melo mit ucinek.. pocitujes nejaky zmeny, ze bys mela rodit??U mne zadny priznaky, jen uz mne leze na nervy to paleni zahy a obcasny tvrdnuti bricha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
2.3.13 20:08

Holky jak jste na tom ted ke konci s tlakem? Me dnes dost vyskocil 153/94 :zed: nevim zda jet radeji do nemocnice nebo to nechat na zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.13 21:14
@bonna83 píše:
@Kopretinnka Jo tak maliníkový čaj piju. Občas, ale nepřeháním to :D Někde píšou, že snad vyvolává porod a jinde, že usnadňuje druhou dobu porodní, že uvolňuje nějaký svalstvo a miminko jde pak líp ven. Jestli je to pravda, nevím. Rozhodně u mě porod nevyvolává, i když už bych se nezlobila, kdyby šla malá ven. Teď jsem si dala horkou koupel - a zase nic :( No asi budeme rodit v termínu, no :think:

Já už ho pít nebudu..už to nechám na miminku, kdy se bude chtít za náma podívat ven… :lol: :lol: jsem sama zvědavá. Říkala jsem si, že zítra by bylo magické datum 3.3.2013, ale to by byla velká náhoda. Termín máme pořád 12.3. :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí