Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No já bych řekla když jsem doteď netrpěla na nějaké velké poslíčky či podobně tak snad ten porod poznám:-)
Ahoj holky můžu se přidat? Termín máme příští víkend 9. a 10.3., ale nezlobila bych se, kdybysme rodili už teď
Už je to dost náročný a hlavně ty noci
Ale v týdnu jsem byla u Dr. a prý se malá zatím na svět nechystá a rodit nebudeme a příští týden se uvidíme zase na kontrole. Jinak poslíčky jsem dlouho neměla, až posledních 10 dnů a není to tak hrozný. Pravidelně v noci a občas přes den mě tvrdne a bolí břicho, jako že mám dostat menstruaci a ještě k tomu bolí záda, ale zatím se to dá..
Taky netrpelive uz cekam, jelikoz nemuzu spat uz ani na boku a mala do mne kope jak mala fotbalistka ![]()
Ahojte maminy, dovolte, abych se s váma podělila o dnešní příšerný zážitek!!!Tak já dnes celou noc nespala a ve 2 ráno jsem pocítila bolest na pravé mandli..Tak ještě tohle do toho! Pádila jsem ke své doktorce, jenomže ona stávkovala! Poslali mě na krční a byl to s prominutím deb… ten doktor!!! Řekl mi, že mám absces, tak mě posílá do nemocnice a že má čekárnu plnou lidí, tak prostě na mě, „jakoby“ nemá čas dále vyšetřit, tak jsem to vycítila já. Byl arogantní i přes to, že jsem těhu - vůbec nebral ohled!!! A řekl mi, že mě v nemocnici vyšetři a určitě tam mají čas si se mnou hrát?? Vůbec jsem mu nerozuměla, co tím myslí. Pak mi ještě teda sdělil, že půjdu na lokální anestezii, že mám bouli na té mandli a musí mi ji asi říznout..V tom jsem málem omdlívala a říkala, že určitě pod žádné nože nejdu…Sestřička mi řekla, že tam musím okamžitě jet, že to není sranda, že kdyby boule prasklá, tak jsem v ohrožení života a to přeci nechci!
Nerozuměla jsem nikomu už.. Celá roztřesená jsem volala přítele a jeli jsme..Malý se kopal dost..bolelo mě celé tělo chvílemi jsem myslela, že rodím v těch křečích z nervů!! V nemocnici bylo tolik lidí, že nám řekli, že na řadu přijdeme ve 13h. a bylo 10h. tak jsme jeli domů. Doma jsem začala bulet, že ničemu nerozumím, že jsem jela ráno pouze s bolesti v krku a někdo mi má dělat nějaký chirurgický zákrok?? No…dopadlo to tak, že jsme tam přijeli a já vyděšená se posadila na křeslo a paní doktorka mě vyšetřila a říká nooo to není nic hrozného jenom zánět, takže bioparox a já cože??? A ta správa od lékaře a ona jeeva ta ke mě nedorazila, tak šla požádat sestru, jestli ji tam u sebe má, protože jsem ji odevzdávala na příjmu a HOOODNĚ SE DÍVILA, co to ten doktor napsal!!! Takže dneska opravdu krásný den… HORORRRR..NIKDY VÍCE!!!
Jen mám strach, ať nemám nervní miminko po tomhle zážitku..musel to chudáček se mnou prožít
je mi z toho na nic dnes, ale myslím pozitivně a snažím se na to zapomenout, protože to malému neprospěje.. Holky po téhle dnešní zkušenosti se cítím být připravená na porod a už se vážně ničeho nebojím. Tak ať už je prcek s náma!
Mějte se krásně ![]()
@Kopretinnka doktori sou nekteri uplny idioti…bych ho tam sla zjebat na prvni dobu…neboj se, miminku tenhle nervak neublizi
je fajn, ze to nakonec dopadlo dobre a ze se mylil ![]()
Lindii: Jsou opravdu jsou!!!Chtěli jsme si ho podat, ale je to CHUDÁK! Prostě deboš, už za ty nervy nám za to nestoji..na každou svini se voda vaří!!! Četla jsem hodně na něj stížnosti i na internetu..nemá to smysl! Jediné, co vím, že tam mě už nikdy v životě nikdo neuvidí…
… ![]()
@Kopretinnka to jsou fakt magoři
…hlavně, že jejich stávka neohrozí pacienty…hlavně, že už jsi v pohodě a miminko také ![]()
@bonna83 ahojky já dnes nespala asi od 1:30 - 3:00h…četla jsem si…bolelo mě břicho jak při MS a záda
,ale ráno jsem to naštěstí dospala…termín mám až koncem března, ale gynekolog to vidí cca za 14dní
Už mě to zmáhá a nebaví
marky9 Ahojky, ano přesně tak!! Neohrozí
.. no už nikdy fakt více k takovým deb.. Od teď jsem poučená, že se snad s každou diagnózou lékaře se budu přít a snažit se obchodit více doktorů! Protože já myslela, že když jsem v péči lékaře, tak ten ví, co dělá a ejhle vůbec neví - neříkám to o každém, ale aspoň zkušenost na celý život. Dnes je mi už lépe prospala jsem celou noc bez vstávání
takže se mi zdá jakoby to včera byl opravdu zlý sen…Holky!!! Objednala jsem si ten polštář pro kojící a těhotné ženy a je OPRAVDU BÁJEČNÝ - KONEČNĚ MŮŽU SPÁT A ODPOČÍVAT než budeme mít mimuško u sebe…Už jsme skoro u cíle, tak všem držím moooooc palečky!!!
![]()
@Kopretinnka pošli mi prosím odkaz, jaký polštář jsi si koupila
také o něm uvažuji…ach jo dnes mi bolí celý spodek
@marky9 píše:
@bonna83 ahojky já dnes nespala asi od 1:30 - 3:00h…četla jsem si…bolelo mě břicho jak při MS a záda,ale ráno jsem to naštěstí dospala…termín mám až koncem března, ale gynekolog to vidí cca za 14dní
Už mě to zmáhá a nebaví
@marky9 píše:
@Kopretinnka pošli mi prosím odkaz, jaký polštář jsi si koupilataké o něm uvažuji…ach jo dnes mi bolí celý spodek
Sháněla jsem ten nejlevnější na trhu, protože už to mám za pár a je zbytečné si kupovat takový polštář za víc jak 1000 Kč…ono je dobré, že to pak poslouží i u kojení miminka! Takže mám přímo tenhle a do 2 dnů od doručení penízku jsem ho měla je fakt super..musíš si vybrat podle velikosti, buď je standard nebo maxi podle toho kolik měříš..to tě pak navede..upsss vkládám tady odkaz a píše mi to, že web spamoval a byl zablokován..pokusím se napsat osobní zprávu a vložit ti tam ten odkaz..jinak to je na stránce www. polstarnakojeni. cz Kojící polštář DALMATIN MODRÝ 100% bavlna, snímatelný potah, výplň PES duté vlákno. Cena 599,– Kč. Jinak u mě se dnes nic neděje.. to bude asi tím kvalitním spánkem ![]()
@Kopretinnka Díky…podívám se na stránky, celkem se nudím…nebo lépe řečeno, už mě nebaví být těhotná-chtěla bych už jít cvičit, jet na lyže, do sauny, s holkama na vínko a do klubu…atd.
Doufám, že nejsem divná ![]()