Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Termín 1.3.-takže každou chviličku. Čekáme druhé dítě po 9 letech a třech letech snažení:-)
Ahojky,
já mám termín 29.3. - už bych to měla nejraději za sebou
, připadám si jak velryba, ale ta je mrštnější a ohebnější
…také jsem zvědavá jestli budu rodit přirozeně nebo CS (první syn před 11lety byl CS)Hezký den ![]()
@emma217 Ahoj! Závidím že už máš termín
napřed jsem si říkala že 9 m je šílená doba že se snad nedočkám a už se jde do finále nějak to ubíhá (i když některý dny se fakt šíleně táhnou)
@Lindii Ahoj tak s tím obouváním to je zážitek já už jsem vzdala kozačky a chodím v balerínách
a schody do nich funím jak jezevec ![]()
@michee Ahoj tak to musí být teda zážitek když se ti tam tak přetáčí
já mám dost když vystrčí nohy ne tak tam dělat kotrmelce uf
Jinak v noci ze začátku jsem chodila furt čůrat to už trochu přestalo ale když se chci otočit tak jsem vždy vzhůru a musím přetáhnout břicho a do toho mě bolí oteklý ruce takže máme všichni noční veselo ale já říkám že to je trénink na vstávání k prckovi
![]()
@OBZOR Ahoj! Tak to je krásný takže už zkušená mamina a co čekáte? A termín je úžasnej to už je hned ![]()
@Lenčíí čekáme druhou holčičku…První byla vyvolávaná, tak uvidíme…
@Lenčíí porad se tam toci a uz jsem z toho dost hotova teda, je to strasnej certik, tak jsem na nej zvedava, az bude venku
V noci ted skoro nespim, bricho desne boli, takze jsem fakt zvedava, jak posledni mesic zvladnu.
@OBZOR Ahoooooj
no konecne nekdo s blizicim se porodem
Ja mam termin 5.3.
jak se citis?
@marky9 Vitam te
No myslim, ze jako velryby se citime uz asi vsechny
ale to uz nejak doklepeme, ne? Cekas nyni holcicku nebo kloucka?
Jinak preji krasne ranko vsem
Doufam, ze jste se alespon trosku vyspaly do ruzova
Ja ponocovala a nadavala si, ze sem opet vecer jedla…malemu to nedela dobre a pak me budi jak paleni zahy tak nutkani curat takze dnesni noc
Noo pocitam, ze tech dobrych noci uz bude opravdu ubyvat takze alespon poradna siesticka pres obed
Uz se tesim ![]()
@Levandulka7 Ahojky, jsem nějak v pohodě. Zatím mě nic nebolí…Tak uvidíme. Ve středu jdu na kontrolu a budem se domlouvat co dál. Při poslední kontrole říkala, že mě nenechá přenášet, že kdyžtak vyvoláme porod v terminu.Jsem po IVF a je mě 39 let.Tak uvidíme
Koukam ze jsem asi jedinna, co ma nejaky bolesti..dnesni noc byla ta nejhorsi za cele tehotenstvi…kazdych 5 minut vzhuru, boli mne cely spodek vcetne kycli i krize..jako kdyby vam nekdo trhal nohy z kloubu..sileny!!neskutecna bolest, uz chci porodit, protoze tohle je uz muceni! ![]()
@OBZOR jee my jdeme take ve stredu na kontrolu, doufam ze uz to bude jedna z poslednich
To bud rada, ze te nenecha prenaset…ja z toho zacinam mit nocni mury, ze opravdu prenaset budu ![]()