Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
465
25.2.13 08:30

Termín 1.3.-takže každou chviličku. Čekáme druhé dítě po 9 letech a třech letech snažení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
25.2.13 09:00

Ahojky,

já mám termín 29.3. - už bych to měla nejraději za sebou :mrgreen:, připadám si jak velryba, ale ta je mrštnější a ohebnější :lol:…také jsem zvědavá jestli budu rodit přirozeně nebo CS (první syn před 11lety byl CS)Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.13 09:06

@emma217 Ahoj! Závidím že už máš termín :-) napřed jsem si říkala že 9 m je šílená doba že se snad nedočkám a už se jde do finále nějak to ubíhá (i když některý dny se fakt šíleně táhnou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.13 09:09

@Lindii Ahoj tak s tím obouváním to je zážitek já už jsem vzdala kozačky a chodím v balerínách :lol: a schody do nich funím jak jezevec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.13 09:12

@michee Ahoj tak to musí být teda zážitek když se ti tam tak přetáčí 8o já mám dost když vystrčí nohy ne tak tam dělat kotrmelce uf
Jinak v noci ze začátku jsem chodila furt čůrat to už trochu přestalo ale když se chci otočit tak jsem vždy vzhůru a musím přetáhnout břicho a do toho mě bolí oteklý ruce takže máme všichni noční veselo ale já říkám že to je trénink na vstávání k prckovi :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.13 09:14

@OBZOR Ahoj! Tak to je krásný takže už zkušená mamina a co čekáte? A termín je úžasnej to už je hned :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.13 09:16

@marky9 Ahoj, taky zkušená mamina :-) a co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
25.2.13 09:33

@Lenčíí čekáme druhou holčičku…První byla vyvolávaná, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
25.2.13 09:33

@Lenčíí porad se tam toci a uz jsem z toho dost hotova teda, je to strasnej certik, tak jsem na nej zvedava, az bude venku :) V noci ted skoro nespim, bricho desne boli, takze jsem fakt zvedava, jak posledni mesic zvladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.2.13 10:11

@OBZOR Ahoooooj :kytka: no konecne nekdo s blizicim se porodem :dance: Ja mam termin 5.3. :pankac: jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.2.13 10:13

@marky9 Vitam te :kytka: No myslim, ze jako velryby se citime uz asi vsechny :zed: ale to uz nejak doklepeme, ne? Cekas nyni holcicku nebo kloucka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.2.13 10:17

Jinak preji krasne ranko vsem :kytka: Doufam, ze jste se alespon trosku vyspaly do ruzova :lol: Ja ponocovala a nadavala si, ze sem opet vecer jedla…malemu to nedela dobre a pak me budi jak paleni zahy tak nutkani curat takze dnesni noc :zed: Noo pocitam, ze tech dobrych noci uz bude opravdu ubyvat takze alespon poradna siesticka pres obed :dance: Uz se tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
25.2.13 10:19

@Levandulka7 Ahojky, jsem nějak v pohodě. Zatím mě nic nebolí…Tak uvidíme. Ve středu jdu na kontrolu a budem se domlouvat co dál. Při poslední kontrole říkala, že mě nenechá přenášet, že kdyžtak vyvoláme porod v terminu.Jsem po IVF a je mě 39 let.Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.2.13 10:41

Koukam ze jsem asi jedinna, co ma nejaky bolesti..dnesni noc byla ta nejhorsi za cele tehotenstvi…kazdych 5 minut vzhuru, boli mne cely spodek vcetne kycli i krize..jako kdyby vam nekdo trhal nohy z kloubu..sileny!!neskutecna bolest, uz chci porodit, protoze tohle je uz muceni! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.2.13 10:49

@OBZOR jee my jdeme take ve stredu na kontrolu, doufam ze uz to bude jedna z poslednich :think: To bud rada, ze te nenecha prenaset…ja z toho zacinam mit nocni mury, ze opravdu prenaset budu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí