Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, náš Kubík bude mít za 14 dní jeden rok
![]()
Těšíme se na oslavu, nakoupili jsme balonky, čepičky, papírové talířky a kelímky s Cars, dort bude mít se svým oblíbeným Elmem:) Jen furt přemýšlíme, co mu dát za dárek. Dostane mluvícího Elma (toho máme už koupeného od prosince),pak pejska, kterého může tahat za šňůrku, od babičky dostane nějaké větší auto, hračky na písek, peníze, od tety taky peníze (ty se budou určitě hodit na jarní ohoz),no a my ještě uvažujeme nad odrážedlem, ale musíme ho vyzkoušet, jestli mu to bude pasovat. Teď o víkendu se chystáme do Malvíku
Jinak má stále těch svých 8 zubů a jestli nějaké jsou navíc, tak o nich nevím, protože mi už pusu jen tak neotevře, nenechá mne tam se podívat, ale hlavně ani nebyli žádné náznaky, že by ho něco trápilo..Možná až dneska..
![]()
Chodí už sám od 10 měsíců a 13 dní, doma lítá jak éro a venku na rovném povrchu a v obchodech taky..Na trávě se nás kupodivu drží za ruku, ale jinak ji furt odhazuje a chce chodit sám..Jinak má již cca 13kg a 80cm, ale přesněji budu vědět po roční preventivní prohlídce 28.2.
Dělá paci paci, není není, jak je veliký, říká tata, mama, papat, baba, tatek-katatek (kartáček),toto (takže vysvětlujeme co, co je ),když mu podávám kolečka jak jdou za sebou, tak je sám dává na stojan od největšího k nejmenšímu, sem tam dá sám dílky do otvorů tomu určených, umí se ale už i pěkně vztekat a nervovat..:)
Ahojte maminky!! Máte překrásné dětičky!
Nám je dnes přesně 11.měsíců. Maličký miluje knížečky neustále čteme a malý si prohlíží obrázky a napodobuje zvířátka umí krávu, psa, kočku, rybu, medvěda, ovečku… říká táta, máma, bába, děde, teta, dělá tytyty, jak jsem veliký, paci paci, vařila myšička kašičku, pápá, bum, bac, berany berany tuc děláme.. atd…Jak venku vidí pejska, tak je to hned haf haf
takže celou procházku v parku „proštěká“hih. Rád škrábe zdi. Dělají vám to taky mrňouskové? Dneska se poprve pustil nábytku a udělal krok dopředu a bum na dupu
ale snaží se miláček. Zubky máme pouze dva
V noci se budí kolem půl noci a potom kolem 3 ráno a vstává v 7. Spinkat chodí v 19h. po mlíčku. Páá a užívejte si své miláčky zdravíme ![]()