Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
15.3.13 17:15

@florance se nudis? To ja rict nemuzu :mrgreen: bud varim, pak musim ukldiit, pze u toho udelam vzdy takove binec, ze bych si dala facku, :lol: snazim se jeste stihnout co se da, abych pak mela ulehcenou praci, az s evratim, ikdyz tady chlap bude treba 4 dny sam, tak to je jako kdybych nic neuklidila :lol: zkus umyt okna, treba se ti to hne k porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.13 17:18

Já taky vařim dopoledne a pak uklidim, ale pak se nudim odpoledne…
Pokud neporodim do neděle, tak se v pondělí dám do oken :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.3.13 17:20

@florance a vse uz mas pripraveno? Vyzehleno? tak ja sem pak odpol rada, ze se trochu natahnu, spat uz to nejde, cili kdyz usnu, sem rada, nebo kouknu na film, mne ten den teda desne leti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.13 17:23

Ju, všechno mám připravený. Postýlka, oblečky, kočár…Vše vypraný vyžehlený, naskádaný ve skříni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.3.13 12:27

Tak co holky, jak to dnes vypadá?

Já měla včera večer skoro 3 hodiny bolesti celýho břicha, ale na spodek nic… tak si myslim, že to byl asi žaludek. Pak to z ničeho nic přešlo. A dnes se nic neděje, jen se hýbe dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.3.13 12:30

@florance :D taky nic, psychicky se spis pripravuju na pondelek..dneska ma ta nase zlobivka svatek a na truc proste nevyleze, no tak ji vytahnou v pondeli mrska! :cert: jinak spani zas na nic..ja nevim jak ty, ale ja uz mam takovou dobu strasny bolesti kycli, panve, ze kdyz lezim a chci se zvednout, trva mi to desne dlouho, protoze to fakt boli a ted se k tomu pridala jeste pater, sem jak stara baba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.3.13 13:00

Ahoj holky! Dneska je klídeček…
Jinak mě taky všechno bolí hlavně v noci a navíc můžu ležet jen na levým boku vyjimečně na pravým hrůza… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.3.13 13:02

Já tohle nemám, ale zase se těžko zvedám z postele, protože mě bodá v zádech dole a hodně mě to tlačí na spodek, třeba i když se jen převalim, ale to co píšeš ty, to nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.3.13 17:21

Ahoj holky, já tu jsem ještě taky, ale včera jsem se nějak nedostala na internet. Jinak vše stejné. Kočárky máte pěkné moc. Já mám X-lander http://www.babycar.cz/…set-xvi_6516

taky trojkombinace a taky jsem nechtěla 4 kolku. Mám ho od jedné paní za 7800, takže super cena, nevadí mi, že není nový. Jinak se mám stejně. Termín v úterý, mimčo mi ale přijde, že je furt dost nahoře… Už se těším moc. Víc než týden bych fakt přenášet nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
17.3.13 09:39

Ahoj holky, tak já se hlásím, že jsem konečně rozšířila maminkovské řady :)
V pondělí po poradně se to nakonec opravdu začalo rozjíždět, v 9 večer mě muž odvezl do porodnice a druhý den ráno se malý vyklubal na svět. Nakonec akutním císařem, ale to vůbec nevadí. Včera nás pustili domů, malej je nejšikovnější, a tak se už zajíždíme do domácích kolejí..a já se konečně trošku dospala :mrgreen:
Jak jste na tom vy? Všem Vám držím moc palce, ať už máte ty drobečky taky konečně v náručí :andel:

• Citovat
  • Upravit
132
17.3.13 10:21

@barborinka
moc gratuluji k narození. At se vám vše v pořádku daří :-)

A co my, které stále čekáme?

Já mám termín zítra a pořád nic. Včera večer jsem toho měla dost, tak jsem uhnala manžela k sexu, že předemnou málem utekl, jak jsem ho vyčerpala :-) Chudák se z toho zadýchal dokonale :-) a stejně to k ničemu nebylo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
17.3.13 11:13

Já si začínám myslet taky ze neporodim snad nikdy…mam dva dny po terminu a nic…vyzkouseno vsechno a malá ne a ne za nama… takze jsme na tom asi podobne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
17.3.13 11:22

@Kaja-kaja Vubec nevadi :-) Takže taky holčička :-) No ony se asi jeste finti a tak jim to trva dele :-) Chteji byt krasne. Jsi prvorodicka? Mne rikaji v porodnici, ze prvorodicky vetsinou přenášejí tak nevím…a mamča přenášela ségru 2 týdny a mne taky… ja jen doufam, ze jeste dva tydny nebudu cekat! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.3.13 12:36

No holky, ja sem po terminu vic jak tyden, tak ze budte v klidu :zed: :zed: uz sem ale rezignovala, rano jedu do porodnice a pujde ven na vyvolavacku, holt se neda nic delat, ale uz toho mam plny zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.3.13 12:37
@Barborinka1 píše:
Ahoj holky, tak já se hlásím, že jsem konečně rozšířila maminkovské řady :)
V pondělí po poradně se to nakonec opravdu začalo rozjíždět, v 9 večer mě muž odvezl do porodnice a druhý den ráno se malý vyklubal na svět. Nakonec akutním císařem, ale to vůbec nevadí. Včera nás pustili domů, malej je nejšikovnější, a tak se už zajíždíme do domácích kolejí..a já se konečně trošku dospala :mrgreen:
Jak jste na tom vy? Všem Vám držím moc palce, ať už máte ty drobečky taky konečně v náručí :andel:

moc ti gratuluju a preju hodne zdravicka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky