Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
31.3.13 08:23

Ahoj! Moc gratuluji k miminku!;-) my jsme stale v bříšku.. už je to tak strašně dlouhé! Nevím, jak tomu pomoci! Vyzkoušela jsem snad už vše, ale nefunguje nic!:-( Na porod je prý vsechno krásně nachystáno, ale já se neotvírám!:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
31.3.13 11:06

@Lenčíí gratuluju ke zdravému miminku :kytka:

@Renathea to, že na prcka nefunguje nic, k tomu se můžu přidat :( vytírání, sex, horká vana, nic :D a to jsem byla v pátek na ko, kde mi mudra řekla, že jsem otevřená na dva prsty, že se můžu rozrodit každou chvíli…nicméně tak nějak mě poštourala, odešla mi zátka ale jediné co, tak mi to vyvolalo poslíčky, který už jsem měla druhou noc, v jednu chvíli, když to bylo každých pět minut, jsem si říkala, že snad už a ono se to zase uklidnilo…no na palici :zed: dělá si z nás srandu, věřila bych tomu, že to opravdu bude aprílový dítě :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.3.13 18:07

Také tomu věřím, že to bude aprilňátko! :) Kéž by! Už je mi to úplně jedno, jen aby to už bylo! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
31.3.13 20:07

@Kaja-kaja jak já Ti závidím a zároveň obrovská gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
31.3.13 20:11

@Kaja-kaja já jsem stále 2v1, začínám mít pocit, že jsem spíš slonice než matka čekatelka :D pátý den přenáším, tajně doufám, že to přijde, ale už se smiřuju i s tím, že mě vyvolávání nemine 8o

skupina březňátek je dobrej nápad, i když nevím, jestli to březnátko já zrovna stihnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.3.13 20:13

Také veliká gratulace k miminku! krásné datum si Eliška vybrala! :) Hezky česky závidím a vysílám signály naší malé, aby se už konečně taky odrazila a vyrazila za námi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.3.13 20:55

Asi ano! Slibovali jsme ji, že bude jarní miminko a ono to tu vypadá jako v Rusku!;-):-( nicméně bych byla strašně ráda, kdyby už!!!;-) nechtěla bych porod vyvolávat.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kajuška55
31.3.13 21:42

@Renathea @Evca151
Držím palečky Kaja…nejsem přihlášená :)
A založíme skupinu nebo ne? : :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Kaja@kaja--nen
31.3.13 21:49
@Kajuška55 píše:
@Renathea @Evca151
Držím palečky Kaja…nejsem přihlášená :)
Mám vas pozvat chcete? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
44
31.3.13 22:26

Určitě! Budu moc ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
1.4.13 11:25

Tak asi se nedočkám ani toho aprílovýho miminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.4.13 12:15

Evca151: také čekáme, také čekáme… na Godota! :) Snad už brzy, snad už brzy! To jinak není možný! :) Hrozí ti už vyvoláváním, kdy by tě případně čekalo? Ale já doufám, že se ty naše dětičky umoudří a vylezou samy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
1.4.13 12:35

Pokud se drahoušek neumoudří, zítra ráno klasická kontrola ještě a tam mi prý řeknou, co a jak… že se dyžtak domluvíme na nástupu, pak udělají vše proto, aby toho prcka vyhnali 8o..nicméně řekla maximálně deset dní, tudíž nejdéle v pátek to vypadá :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.4.13 12:48

Držím moc a moc pěsti§ Nás čeká případně kontrola ve středu… ale já doufám, že se jí už nedočkáme ve stavu 2v1! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
1.4.13 12:49

Nápodobně :kytka: taky doufám, že si nebudu dneska řídit toho budíka na šestou, abych se vydala na kontrolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí