Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj! Moc gratuluji k miminku!;-) my jsme stale v bříšku.. už je to tak strašně dlouhé! Nevím, jak tomu pomoci! Vyzkoušela jsem snad už vše, ale nefunguje nic!:-( Na porod je prý vsechno krásně nachystáno, ale já se neotvírám!:-(
@Lenčíí gratuluju ke zdravému miminku ![]()
@Renathea to, že na prcka nefunguje nic, k tomu se můžu přidat
vytírání, sex, horká vana, nic
a to jsem byla v pátek na ko, kde mi mudra řekla, že jsem otevřená na dva prsty, že se můžu rozrodit každou chvíli…nicméně tak nějak mě poštourala, odešla mi zátka ale jediné co, tak mi to vyvolalo poslíčky, který už jsem měla druhou noc, v jednu chvíli, když to bylo každých pět minut, jsem si říkala, že snad už a ono se to zase uklidnilo…no na palici
dělá si z nás srandu, věřila bych tomu, že to opravdu bude aprílový dítě
![]()
Také tomu věřím, že to bude aprilňátko!
Kéž by! Už je mi to úplně jedno, jen aby to už bylo! ![]()
@Kaja-kaja já jsem stále 2v1, začínám mít pocit, že jsem spíš slonice než matka čekatelka
pátý den přenáším, tajně doufám, že to přijde, ale už se smiřuju i s tím, že mě vyvolávání nemine ![]()
skupina březňátek je dobrej nápad, i když nevím, jestli to březnátko já zrovna stihnu ![]()
Také veliká gratulace k miminku! krásné datum si Eliška vybrala!
Hezky česky závidím a vysílám signály naší malé, aby se už konečně taky odrazila a vyrazila za námi! ![]()
Asi ano! Slibovali jsme ji, že bude jarní miminko a ono to tu vypadá jako v Rusku!;-):-( nicméně bych byla strašně ráda, kdyby už!!!;-) nechtěla bych porod vyvolávat.. ![]()
Evca151: také čekáme, také čekáme… na Godota!
Snad už brzy, snad už brzy! To jinak není možný!
Hrozí ti už vyvoláváním, kdy by tě případně čekalo? Ale já doufám, že se ty naše dětičky umoudří a vylezou samy! ![]()
Pokud se drahoušek neumoudří, zítra ráno klasická kontrola ještě a tam mi prý řeknou, co a jak… že se dyžtak domluvíme na nástupu, pak udělají vše proto, aby toho prcka vyhnali
..nicméně řekla maximálně deset dní, tudíž nejdéle v pátek to vypadá ![]()
Držím moc a moc pěsti§ Nás čeká případně kontrola ve středu… ale já doufám, že se jí už nedočkáme ve stavu 2v1! ![]()
Nápodobně
taky doufám, že si nebudu dneska řídit toho budíka na šestou, abych se vydala na kontrolu ![]()