Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
1.4.13 14:27

Dnes už máme za sebou dlouhou svižnou procházku, teplou sprchu, vysátý dům, vytřeno taktéž všude, vygruntovaná koupelna… tak nevím, co bych pro tu naši cácorku ještě mohla udělat, aby aby!!! :) Nevím, asi nic! jen čekata doufat, že to ještě dnes na nás přijde! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
1.4.13 14:47

TO já dneska naopak se na všechno vyprdla, úklid, procházku, vanu jsme absolvovali včéra a ani ň :D tak uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.4.13 21:01

Já hlásím, také přírůsek do rodiny :)
Filípek se narodil 23.3. s váhou 4110g a 52 cm. Narodil se 4 dny po termínu a já jsem ráda, že jsem si ten poslední týden před porodem užila. Všem radím, nestresujte, miminka vědí, kdy chtějí ven, snažte si poslední dny těhu užít, vyspat se a vyjít si ještě ven. Ono s pupkem to jde hůř, ale až bude drobeček na světě a vy v šestinedělí, tak se tuplem nikam nedostanete… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
2.4.13 10:19

Ahoj, tak já taky hlásim přírůstek.

25.3.2013 v 7h17 se nám narodila dcera Mia Yassmine. 3200g a 50cm
Nakonec jsem rodila 10 h a bez epiduralu. Ječela jsem přes celou porodnici, ale už je skoro zapomenuto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
2.4.13 10:22

:kytka: gratulace vám oběma novopečené maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.4.13 10:36

Velká gratulace k miminkům! :) Krása! :)
Evca: stále 2v1? Máš už za sebou kontrolu? nějaké novinky? Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
2.4.13 10:42

@Renathea stále 2v1, dnešní kontrola úspěšně zdolána, dle slov doktory už mi chybí jen kontrakce, hrdlo mám zpracované, hlavička naléhá, všechno připraveno, otevřená jsem na dva prsty, prý nevěří tomu, že to do pátku ( případné vyvolání - už mi dneska i nabírala krev do laboratoře ) dáme samovolně… což mě na jednu stranu těší, ale v pátek mi mudra řekla téměř to samé a nic z toho, jen se mi rozjeli festovní poslíčci, dneska mi udělala Hamiltna, tak uvidíme :)

Každopádně dneska prcek zásadně nespolupracoval, na monitoru jsem byla skoro hodinu, prcek si vyspával 8o takže mám pocit, že moje připravené porodní cesty ignoruje stejně jako nějaký kardiotokograf :pankac:

takže čekat a čekat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.4.13 10:51

Pozitivní zprávy, je dobře, že je vše v pořádku! Jen - jak má člověk dát impuls ke kontrakcím, že?! :( Miminka jsou prý před porodem většinou klidná, tak třeba se blýská na lepší časy a i Hamilton pomůže a za chvíli už budeš maminkou! :) My jsme také stále 2v1, občas mě pobolívá v podbřišku, ale nic závratného! Malou cítím až až až… že mám pocit, že mi „vypadne“! ale kontrakce ani voda - nic se neděje! Váhový odhad miminka Ti dělali? Drž se!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
2.4.13 10:57

Tak miminku se u mě daří dobře, takže jsem klidná, ale už je to dlouhý a já nedočkavá :roll:
Nicméně co jsem dorazila domů tak je vzhůru, požduchuje mě. Občas mi tak štouchne, že to uplně jakoby „zapálí“ skoro až v rozkroku 8o

Váhový odhad mi udělala, ale řekla, že je to dost nepřesné, sám utz jako takový má chybovost 10 % ( což při dnešním odhadu na 3 700 g je v podstatě dost vysoký číslo), ale jak je mimčo už nízko, tak nemohla dostat celý rozměr hlavičky, takže je to opravdu jen hooooodně orientační :)

S tím Hamiltnem já nevím, byla jsem na ko v pátek a když mě dr vyšetřila, řekla, že tomu trochu pomůže, at zatnu zuby. To když jsem tu v nějaké diskuzi psala, bylo mi tvrzeno, že to byl právě on. Ale ve zprávě nic, dneska to tam mám i zapsaný a sama doktorka to říkala ( zajímavé, že to bolelo míň než v pátek :lol: ).

A vás dva čeká kontrola kdy? třeba se jí už ani nezúčastníte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.4.13 11:04

Tak třeba se všechno rozjede! Musíme být trpělivé! Máš pravdu, že je to už hrozně dlouhé a každá bychom toho cvrčka už měli rádi u sebe! :) Kontrola nác čeká zítra v poledne, pokud do té doby nic! Ale moc tomu nevěřím! :( Hamiltona mi zatím nemohli udělat, neboť jsem byla stále zavřená na 100západů. Uvidíme zítra, ale kéž bychom se rozrodili spontánně a na žádnou kontrolu ani vyvolávání už nemuseli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.4.13 10:41

Ahoj holky :)

múžu se přidat? Já mám do porodu sice ještě týden, ale už to bude třetí miminko, tak si tak říkám, že by mohlo přijít na svět každým dnem. Včera jsem byla na monitoru a kontrole, mimi trochu kleslo oproti poslednímu vyšetření, ale zatím nic. Každopádně včera je včera, že :lol: Poslíčci jsou, ale nic extra. Jsem už napnutá jak kšandy. Všem vám držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.4.13 10:44

@florance ty jsi epidural nechtěla? já ho neměla ani jednou a teď si říkám, jestli mám nebo ne. Zkušenosti od kamarádek, které si ho nechaly dát, jsou pade na pade :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.4.13 10:55

Ahoj, já ho chtěla, ale už se to nestihlo, protože jsem nejdříve snášela bolest dobře. A když jsem ho chtěla, tak už to nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.4.13 11:08

@florance Gratuluji mamimo :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.4.13 11:31

Já tobě taky mamino :-)