Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
15.3.13 10:01

@Eveline8

kombineza je moc hezká :-)

@Lenčíí

jo to my už to máme přichystaný v autě, kufr do porodnice už tam mám týden

Co kočárky? My už máme doma 3 týdny trojkombinaci, Tako Monodi a je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.3.13 10:08

@Eveline8 To se ti nedivím ty kočky jsou pěkný potvory vlezou kde můžou a hlavně jak je něco novýho… jinak pro miminka jsou snad všechny věci krásný :palec: a taky doufám že už toto je poslední útok zimy že už bude konečně jaro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.3.13 10:10

@florance Máte moc moc pěkný kočárek já chtěla taky fialovou-černou ale už to má kamoška tak sem to raději zavrhla a pak se mi líbila ještě bílo-černá a nakonec manžel vybral oranžovo-černou taky trojkombinaci a že to byla dřina něo pořádnýho vybrat!!!

Měly jste s tím holky taky trápení vybrat kočár?

Jestli najdu fotky tak to sem hned vhodím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.3.13 10:29

Tako Alive

Tako Alive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.3.13 10:32

Tako Alive

Tako Alive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.13 10:57

Je ten je taky pěknej. Byl drahej? Mě to dohromady stálo 8 100kč a jsem fakt moc spokojená. Lehce se s tím manipuluje, je krásnej a moderní a lehkej. Už se těšim až s nim vyrazim ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.3.13 11:24

@florance Jo já se taky těším jak s ním vyjedu ven jééé to bude super :palec: jinak 13 000 a jezdí se s ním super když jsme to vybírali tak jsem měla jasno buď Tako nebo X-lander s něma se moc dobře jezdilo a hlavně to má velký kola tak snad je nikde neurazím :D a taky to má 4 kola já jsem divná ale s 3 mi to moc nešlo :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.3.13 11:26

@florance Jo to u kočárku máš vyfocenýho manžela? No pěkně trénuje :palec: tak to má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.13 12:05

Jo jo to je manžel, je to tunisan. Poznali jsme se v Tunisku, protože já tam dělám od roky 2008 delegátku v Hammametu a pak vždycky na Djerbě.

Já jsem koukala na ty tříkolky, ale nelíbí se mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.3.13 12:42

@florance Tý jo tak to je hezká práce a potkat v ní i manžela no dokonalost sama tak to je super :-)

Některý ty kočárky vypadají jak z kosmu…

Ty 3 kolky se mi taky nelíbí ale zkoušela jsem je a neumím s nima zatáčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.13 15:26

@Lenčíí

Jo jo našli jsme se takto na Djerbě :-) Já jako delegátka pro český klienty a on jako šef technickýho oddělení pro jednu telekomunikační francouzskou firmu.

Já jsem si ty tříkolky taky zkoušela a taky mi to s nima nejde a navíc mi nepřijdou moc stabilní, a el třeba je to jen muj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.3.13 15:37

@florance Možná je na ty 3kolky nějaký fígl ale 4 kola jsou 4 kola :D
A co jinak nějaký příznaky porodu? U mě nííííc…
Obarvila jsem si vlasy a je mi líp takže pohodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.13 15:41

To je fakt, asi je tam nějakej fígl, ale já jsem jistější taky se 4 koly :-)

No příznaky… jen tvrdnutí břicha, žádná změna. Já už jsem smíření s tím, že mi budou porod vyvolávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.3.13 15:48

Já mám kontrolu 21.3. v den druhého termínu a už jim řeknu že nemínim přenášet týden pač to bych rodila macka a pak bych se bála aby prolezla no uvidíme co mi řeknou když tak jsem ještě říkala že změním porodnici ve čtvrtek se rozhodne pokud neporodím do té doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.13 15:51

Snad budeš mít štěstí a do té doby porodíš… Koukám, že už se tu bavíme jen my dvě… Myslíš, že ostatní holky už porodili a nebo jsou už v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí