Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
kombineza je moc hezká ![]()
jo to my už to máme přichystaný v autě, kufr do porodnice už tam mám týden
Co kočárky? My už máme doma 3 týdny trojkombinaci, Tako Monodi a je super
@Eveline8 To se ti nedivím ty kočky jsou pěkný potvory vlezou kde můžou a hlavně jak je něco novýho… jinak pro miminka jsou snad všechny věci krásný
a taky doufám že už toto je poslední útok zimy že už bude konečně jaro ![]()
@florance Máte moc moc pěkný kočárek já chtěla taky fialovou-černou ale už to má kamoška tak sem to raději zavrhla a pak se mi líbila ještě bílo-černá a nakonec manžel vybral oranžovo-černou taky trojkombinaci a že to byla dřina něo pořádnýho vybrat!!!
Měly jste s tím holky taky trápení vybrat kočár?
Jestli najdu fotky tak to sem hned vhodím ![]()
Je ten je taky pěknej. Byl drahej? Mě to dohromady stálo 8 100kč a jsem fakt moc spokojená. Lehce se s tím manipuluje, je krásnej a moderní a lehkej. Už se těšim až s nim vyrazim ven ![]()
@florance Jo já se taky těším jak s ním vyjedu ven jééé to bude super
jinak 13 000 a jezdí se s ním super když jsme to vybírali tak jsem měla jasno buď Tako nebo X-lander s něma se moc dobře jezdilo a hlavně to má velký kola tak snad je nikde neurazím
a taky to má 4 kola já jsem divná ale s 3 mi to moc nešlo ![]()
@florance Jo to u kočárku máš vyfocenýho manžela? No pěkně trénuje
tak to má být ![]()
Jo jo to je manžel, je to tunisan. Poznali jsme se v Tunisku, protože já tam dělám od roky 2008 delegátku v Hammametu a pak vždycky na Djerbě.
Já jsem koukala na ty tříkolky, ale nelíbí se mi to…
@florance Tý jo tak to je hezká práce a potkat v ní i manžela no dokonalost sama tak to je super ![]()
Některý ty kočárky vypadají jak z kosmu…
Ty 3 kolky se mi taky nelíbí ale zkoušela jsem je a neumím s nima zatáčky…
Jo jo našli jsme se takto na Djerbě
Já jako delegátka pro český klienty a on jako šef technickýho oddělení pro jednu telekomunikační francouzskou firmu.
Já jsem si ty tříkolky taky zkoušela a taky mi to s nima nejde a navíc mi nepřijdou moc stabilní, a el třeba je to jen muj názor…
@florance Možná je na ty 3kolky nějaký fígl ale 4 kola jsou 4 kola ![]()
A co jinak nějaký příznaky porodu? U mě nííííc…
Obarvila jsem si vlasy a je mi líp takže pohodička ![]()
To je fakt, asi je tam nějakej fígl, ale já jsem jistější taky se 4 koly ![]()
No příznaky… jen tvrdnutí břicha, žádná změna. Já už jsem smíření s tím, že mi budou porod vyvolávat
Já mám kontrolu 21.3. v den druhého termínu a už jim řeknu že nemínim přenášet týden pač to bych rodila macka a pak bych se bála aby prolezla no uvidíme co mi řeknou když tak jsem ještě říkala že změním porodnici ve čtvrtek se rozhodne pokud neporodím do té doby…
Snad budeš mít štěstí a do té doby porodíš… Koukám, že už se tu bavíme jen my dvě… Myslíš, že ostatní holky už porodili a nebo jsou už v porodnici?