Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lenka5512 píše:
Ahoj, nevadí, že Vám sem vlezu? Právě dnes mi zbývá 21 dní do termínu. Už mi to ale leze na mozek a chci mít miminko venku, všechno mi vadí, bolí, píchá a unuděná jsem už k smrti. Vše doma mám nachystané, chodit moc nemůžu, protože jakmile si se sedu nebo lehu stoupnu, tak mě to dole píchá jak kdyby mě někdo bodal pletací jehlicí..hrůza. Tak jediné, co mi trochu zabírá čas je, když si s někým píšu, ale všichni jsou většinou po celé dny v práci, nebo mají svoje známé, tak to zkouším tady, jestli se někdo chytneKoukám, že vy už všechny jste úúúúplně na konci…moc vám to závidim, já mám dojem, že u mě to snad nikdy neskončí…
Ahojky, mám úplně stejný pocit, i tak se cítím
termín mám za 15dní…už to nemohu vydržet
snažím se pít maliník a jíst lněné semínko, uklízet a zatím nic - jen občas poslíčci. Zítra jdu na kontrolu, tak uvidím
@marky9: No já mám termín za 20 dní a přijde mi to fakt nekonečný…dneska jsem si alespoň zašla ke kadeřnici provést se sebou změnu, tak mi utekly krásně 2 hoďky…no ale teď už zas jen sedim a " čumim "
Musíme to nějak doklepat už, to přece neni možný, zastavit se to přece nemůže
Jinak na kontrolu jdu v pátek…nejraději bych už v pátek měla porozeno, ale to asi mít nebudu. A tobě závidim i těch blbejch 5 dní ![]()
@Lenka5512 až se pak mimčo narodí a ty se pár dní nevyspíš - budeš chtít, aby zas bylo v břiše
… ale, co mám kamarádky - také prožívaly to samé na konci těhotenství…já všechny zkrášlovací procedury absolvovala min. týden masáž, kosmetiku, kadeřnici, nehty
- na porod musíme být krásné ![]()
@marky9 @Lenka5512 : Ahojky, jo je to nekonečné
taky počítám každý den. Včera jsem byla taktéž u kadeřnice
, abych měla pocit, že jsem dokonale připravená. Chlap si toho samozřejmě večer ani nevšiml, pak to komentoval, jo máš to o 5 cm kratší
… Dneska se mi nic nechce, jen odpočívám a koukám na seriály na compu.
@Eveline8: Tak to já podstoupila docela radikální změnu, z dlouhých na krátký + barva, takže u mě si fakt všiml a líbilo se mu to, dokonce si to přál, tak jsem si ještě před porodem udělala radost no. A ty máš termín kdy? já ho mám za 20 dní plus mínus nějakej ten den, ale jak jsem už psala, mám dojem, že ten den D u mě snad nikdy nenastane ![]()
Ahoj holky, to jsem ráda že nejsem jediná co má plnou hlavu toho aby to už bylo zamnou
já mám termín 27.3.a už je to nekonečný
ale dneska jsem si došla na pedikůru a to doporučuju všem těhulkám je to boží ![]()
Ahoj
já mám teda termín až 4.4, ale snad nebude vadit když se přidám k diskusi:) prďola mi čas od času nacpe prdelku tak divně pod žebra a minulý týden když sem byla poprvé na nahrávání mi sestřička podle grafu řekla.. že to byl poslíček.. no zatim se to stává tak pětkrát denně, nevim jestli je to normální, ale kdyby chtěl ven o chvili dřív tak už by mi to ani nevadilo ![]()
@Lenka5512 Tak to je náhodou prima udělat radikální změnu! Já jsem si vlasy obarvila sama už o víkendu z myší světle hnědé na středně hnědou a to mělo taky úspěch… Konečky jsem chtěla jen zastřihnout a nakonec to mám sestříhaný až moc, ale co, aspoň se to bude líp upravovat v porodnici a později.
Jinak termín mám za týden v úterý… Ale přijde mi, že to datum je dost orientační, vždycky to může být 2 týdny před i po, což bych si tedy nepřála…
Teď jsem si dala procházku se psem ve sněhu a zvedlo mi to náladu, tak doporučuju ![]()
Ahoj, taky mam termin dle utz 27.3., uz bych nejradej porodila. Posledni tyden se to na me nejak sype. Denne me kazda blbost rozbreci, pripadam si jak psycho, nechapu to doted uplna pohodicka a klidek. Nemate nekdo zkusenost? Jinak ja jdu na pedikuru zitra ![]()
@Bája92 @adika009 nemáme to jednoduché - jen chlapy jsi myslí, že je to pohodička - doma
…pedikůra bezva věc, když už si nemohu ani ostřihat nehty
dnes jsem odpol. spala přes 3h - to zas nebudu spát v noci ![]()
Přesně proto se to vždycky snažim vydržet až dovečera abych měla aspon trochu šanci vyspat se v noci
pedikůra je super, hlavně když si na ty nohy už ani nevidíš ![]()
Holky taky jste poslední dobou, tak neschopné? zrovna před chvilkou jsem si flákla celej jogurt na břicho… a manžel absolutní vysmátej ze mě a nejdříve mi to přišlo líto a pak jsem taky měla záchvat smíchu ![]()
jsem totálně neschopná tyhle poslední dny
Neboj myslim že něco podobného máme všechny
já třeba naumeju nádobí aniž bych měla úměvnej mokrej pruh pod pupkem
a to mě stojí několik triček denně ![]()