Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
12.3.13 08:21

@Kopretinnka Ahoj! Právě by měli měřit obvod hlavička dítěte a velikost pánve jestli proleze a mě to teda neměřili tak nevím kdy to budou dělat???Nebo budou čekat až poleze a pak se uvidí???Jinak ti když tak nabídnou císařa no hlavně že mimísek půjde ven a bude vše v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.3.13 08:23

@florance Ahoj! Tak to by bylo super kdyby se dědova přdpověď vyplnila :-) Jak seš na tom teď??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.3.13 08:26

Ležim a mám bolesti, ale přijde mi, že zůstávaj a neodchází…tak nevim, co to je…v 10h mám doktora tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.3.13 08:33

@florance Tak to je super tak snad už to bude ono :) držím pěstičky štěstí ať se mimísek co nejdřív narodí :potlesk:
Jsem zvědavá co řekne doktor tak jestli se sem dostaneš písni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 11:14
@florance píše:
Ahoj, tak já mám dnes od 6h ráno nějak často bolesti břicha vždy na pár vteřin a možná i kolem 2 minut maximálně, ale neni to podbříšek. Je to skoro celé břicho kromě podbříšku a to docela dost. Ale nevim jestli je to žaludek nebo něco, ale když mě bolí žaludek, tak to neni vždy 1 min a pak pouza 10 minut… Tak nevim jestli dnes neporodim, jak hlásil děda

Držím palečky. Mě takhle bolí břicho vždycky na večer - je tvrdé a zdá se mi, že prasknu.. a bolí celé břiško právě, tak to bude asi tím žaludkem. Kontrakce bys určitě, jak každý praví poznala to tě chytne a nepustí a je to právě jako při menstruaci dej si teplou sprchu na podbříšek a uvidíš, pokud poleví, tak to nic není - možná se jedná o poslíčky :hug: držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 11:16
@Lenčíí píše:
@Kopretinnka Ahoj! Právě by měli měřit obvod hlavička dítěte a velikost pánve jestli proleze a mě to teda neměřili tak nevím kdy to budou dělat???Nebo budou čekat až poleze a pak se uvidí???Jinak ti když tak nabídnou císařa no hlavně že mimísek půjde ven a bude vše v pohodě :D

Ahojky!!! Jeeeeva, tak to hned v ten čt, pokud do té doby teda neporodím :D tak se hned zeptám, ať mi to změří a řeknou! Díky za radu! :lol: Dneska mám termín a ticho po pěšině :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 11:18

Tak dneska máme termín a od rána se nic neděje je mi fájn a nic mě nebolí, že by klid před bouři? :lol: No kééžby.. Holky, jak často chodíte na kontrolu do porodky?? Když mám dnes termín a byla jsem tam včera, tak není divné, že mám dojít až v ten čtvrtek? Neměli by už to kontrolovat každý den nebo aspoň obden? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
12.3.13 11:53

Ahoj, nevadí, že Vám sem vlezu? Právě dnes mi zbývá 21 dní do termínu. Už mi to ale leze na mozek a chci mít miminko venku, všechno mi vadí, bolí, píchá a unuděná jsem už k smrti. Vše doma mám nachystané, chodit moc nemůžu, protože jakmile si se sedu nebo lehu stoupnu, tak mě to dole píchá jak kdyby mě někdo bodal pletací jehlicí..hrůza. Tak jediné, co mi trochu zabírá čas je, když si s někým píšu, ale všichni jsou většinou po celé dny v práci, nebo mají svoje známé, tak to zkouším tady, jestli se někdo chytne :) Koukám, že vy už všechny jste úúúúplně na konci…moc vám to závidim, já mám dojem, že u mě to snad nikdy neskončí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.3.13 12:13

Hojda holky, tak sem od dr.vse je ok, pan dr. se ve mne prohrabl, rikal, ze to jeste na porod nevypada, tak ze v patek na dalsi monitor a kdyz do nedele neporodim, tak v pondeli nastupuju rano na vyvolavacku no tak uvidime.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.3.13 12:42

Ahoj děvčata :), mě pánev měřila gynekoložka už v poradně na začátku těhotenství, používá se na to takový jakoby kleštičky, které mají měřítko a ty rozměry mi napsala do průkazky, s tím, že je vše OK. Je divné, že by Vám to neměřili. Každopádně snad to udělaj nejpozději před porodem. Já zas netuším, kolik bude mimčo mít, protože na poslendním UZ jsem byla v 31. týdnu a pak už to nikdo neřešil… Prostě pokud není odhad na nějakýho obříka, kterej by pánví neprošel, tak to u Apolináře, kam chodim, nikdo nezkoumá. Já bych byla šťastná, kdyby měl pod 4 kg… :mrgreen:
Jinak mám termín za týden, dnes jsem byla v poradně a nic, na to, že otýkám a přibrala jsem za posledních 14 dní 2 kg. mi dr. jen řekl, že musím porodit 8) Tak snad už brzy bude. V noci mi tvrdne břicho, tak je to snad na dobré cestě.
Přeji všem, ať se již brzy dočkáme a miminka jsou v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.3.13 12:46

@Lenka5512 Vítám Tě tady, úplně Tě chápu, ten poslední měsíc před porodem je prostě už hrooozně dlouhej, člověk už má všemožný potíže, moc se nehne a hlavně je nervozní z toho, kdy konečně přijde ten den D a jak to bude probíhat. A čím se to blíží, tím je to horší a navíc ještě ta vidina přenášení :mrgreen: Ale je fajn, že se o to může člověk někde podělit :) Tak hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
12.3.13 13:53

@Eveline8: děkuju, ale těch sil už mi nějak moc nezbývá :) do toho se musíme ještě do neděle odstěhovat do nového bydlení..ale tak to je spíš na manželovi, já přesunu jen své ohromné tělo :D Je pravda, že ten poslední měsíc je tak náročnej už…sice už člověk ví, že je to tady, že to přijde a dočká se, ale to čekání na ten den D je nejhorší. Pořád se kontroluju, jestli už se něco neděje, každý zabolení, píchnutí hned sleduju, ale furt nic..ještě mám ale čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
13.3.13 09:29

Ahoj,

tak nakonec jen poslíčci… Hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.3.13 09:49

@florance Ahoj! No to je práca teda my se snad nedočkáme :-(
Já měla včera večer šílený bolesti v zádech a pak se to přesouvalo do břicha a nerozjíždělo se to tak jsem šla spat a ještě v noci mě to budilo myslela jsem že prasknu a teď je klídeček no a zítra kontrola tak uvidíme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
13.3.13 10:57

@Lenčíí

a kdy ty máš termín?

Snad už to budeme mít brzy za sebou…

Já dnes necítim nic a jsem z toho na nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí