Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
11.3.13 14:54

@Levandulka7 velika gratulace, tak to si mela asi krasny porod, to je super :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.3.13 14:56

@florance a kdy si mela termin, nebo mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.3.13 14:59

@Kopretinnka jenze to je dalsi babska rada, ono totiz sperma obsahuje prirodni oxytocin, latka, ktera vyvolava porod, ale to by toho spermatu muselo byt aspon litr :mrgreen: no a spis by to ted pomohlo kvuli tomu, ze by se to tam dole trochu stouchlo-jinak aktivita, treba stahovani delohy…no ja bych taky byla pro, ale mam do toho mykozu a tak sex nechci no :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 15:01
@Lindii píše:
@Kopretinnka ale Hamiltonuv hmat je zevnitr, ne z vneku a myslim, ze by ti to nejdriv mela oznamit…

Po přečtení, jak se provádí - mi byl proveden! Nebylo mi to oznámeno dopředu!!! Což je nefér no, ale pokud to rozjede do zítřka porod, tak proti nebudu.. :nevim: Já už budu ráda za cokoli hlavně, ať už je to za mnou…jsem jako kačer teď ani chodit nemůžu.. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 15:02
@Lucmic píše:
@Kopretinnka Hamilton se dělá uvnitř - v pipině ;) Doktor jakoby odšťouchne hlenovou zátku na čípku, aby se to pohlo.

Ano, děkuji za vysvětlení. Bylo to tak, akorát ještě přitom se stlačilo břiško, jakoby směrem dolů..docela bolestivé, ale nic, co by se nedalo přežít.. :roll: snad to k něčemu bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.3.13 15:03

@Kopretinnka hmm tak asi ano, ale myslim, ze by to meli aspon oznamit, ikdyz to clovek ted jen uvita, tak drzim palecky, ja zkusim umyt okna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 15:03
@Levandulka7 píše:
Tak holky, hlasim ze se nam 5.3. narodil synacek :dance: Po 9h porodu…z toho 2h silnych kotrakci… takze se to dalo vydrzet a mam velice krasne vzpominky :palec:

Moooc gratuluji! :kytka: 9 hodin je super! Hlavně, že jste oba v pořádku! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 15:08
@Lindii píše:
@Kopretinnka hmm tak asi ano, ale myslim, ze by to meli aspon oznamit, ikdyz to clovek ted jen uvita, tak drzim palecky, ja zkusim umyt okna :lol:

Joo, dík za radu s tím spermatem hihi.. uvidíme!! Ale do čtvrtka čekat nechci :( taky říkala, že mám umýt okna.. :D Ale umývat okna fakticky nebudu to raději jdu vyjít schody nahoru dolů 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.3.13 15:29

@Levandulka7 GRATULUJU! :kytka: :kytka: :kytka: a přeju hodně zdravíčka :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.3.13 15:31

Levandulce moc gratuluji :-)
Jaký má rozměry a váhu?

Já termín až 18.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
11.3.13 16:11

Dekujeme holky za gratulace… :kytka: :hug: Maly vazil 3700g a meril 52cm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 17:15
@Levandulka7 píše:
Dekujeme holky za gratulace… :kytka: :hug: Maly vazil 3700g a meril 52cm :srdce:

fííha - šikovnéé mimuško a dalo se to zvládnout jo? Při té váze? Já měřím 160 cm, tak nevím nevím - taky prý máme velké miminko dle odhadu.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.3.13 17:57

@Kopretinnka Já mám 162cm zatím vážíme 3200 a doktor říkal že bude mít cca 3500 no tak jsem zvědavá :-)
Jinak je hlavně důležitá velokost pánve aby mimi prolezlo :-)
Uvidíme co bude 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 22:02
@Lenčíí píše:
@Kopretinnka Já mám 162cm zatím vážíme 3200 a doktor říkal že bude mít cca 3500 no tak jsem zvědavá :-)
Jinak je hlavně důležitá velokost pánve aby mimi prolezlo :-)
Uvidíme co bude 8o

Jéé, takže podobně! Mě řekl právě doktor minulý týden, že má mimi přes 3,5 kg - 4 kg, tak já už nevím. Oni nějak tu pánev měří? Vůbec nic mi nikdo nikdy neřekne :D Snad u druhého mimča, už budu zkušenější a budu vědět na co se ptát… Držím palečky. Zítra mám termín, tak uvidíme… :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.3.13 06:54

Ahoj, tak já mám dnes od 6h ráno nějak často bolesti břicha vždy na pár vteřin a možná i kolem 2 minut maximálně, ale neni to podbříšek. Je to skoro celé břicho kromě podbříšku a to docela dost. Ale nevim jestli je to žaludek nebo něco, ale když mě bolí žaludek, tak to neni vždy 1 min a pak pouza 10 minut… Tak nevim jestli dnes neporodim, jak hlásil děda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí