Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Niou
13.3.13 20:10

Taky jsem spavala pres den, pokud byl muj starsi synator nekde zabaven, ale pak jsem vecer nespala. Takze ted se snazim jen tak 30 min dachnout a natahnu si budika abych nnespala dyl. Pak se vecer i celkem vyspim. Jo jo pres pupek uz to nejde, hlavne ted u konce uz me samu ani nic nebavi jako se nejak opecovavat, pripadnu si totiz hnusna porad"o)= vite jak to myslim, takze radej nekam zajdu.

• Citovat
  • Upravit
1325
13.3.13 21:19

Já s tím břichem stále někde narážím :roll: dnes jsem si ho málem opařila, při slévání špaget :zed: fakt hrůza, jak jsem neohrabaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.3.13 09:47

Ahoj!
Tak jsem se vrátila z kontroly z porodnice a aasi se picnu…
tak napřed že se jede dle termínu menstruace tedy 13.3. a dneska že se jede dle ultrazvuku takže 21.3. :think: jinak prý to na porod vůbec nevypadá :(
No takže kontrola za týden prý pokud neporodím no takže ještě týden vydržet :zed:
jinak jak píšete já taky s bříškem zašpiním několik triček denně pokaždé na sebe něco kydnu a přistane to na břichu :P
a asi bude nejlepší na porod zapomenout takže si budu muset vymyslet aktivity a začnu barvením vlasů ať něco pro sebe udělám :potlesk:
A co vy holky už některá rodíte??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.13 09:53

@Lenčíí

to je hrůza… tak snad to bude opravdu maxi toho 21.3.

U mě to nebude ani toho 18.3… nevěřim tomu už, mám toho dost, jsem nervní na každýho, nic mě nebaví, v noci jsem nespala, bolesti žádný a příznaky taky ne. Neumim se už zabavit, ani ten sex mě už nebaví… Nebaví mě nic, mám toho dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.3.13 10:04

@florance Jo snad to bude toho 21.3. ještě pak třeba týden přenášet tak nevím nevím! Taky už mě nic nebaví jediný co mi vadí jsou otoky a příznaky porodu žádný a asi ani nebudou jéééé… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.13 10:11

No právě, kdyby alespon byly příznaky porodu, ale ono nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.3.13 10:28

@florance No nejlepší by bylo na to nemyslet ale jak to udělat??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.13 10:32

@Lenčíí

Přesně, jak říkáš. Kdyby se šlo nějak zabavit a tím pádem na to mín myslet, ale ono to nejde… Já už nevim, jak se zabavit.

Neni nějakej nápad, jak se zabavit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.3.13 10:41

@florance No to bychom musely dělat něco nonstop už hraju i hry na netu a nevím co dál… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
14.3.13 11:01

Taky sem stale 2v1 a to mam po vsech terminech :lol: :lol: zitra monitor v porodce..do nedele ma holka cas, v pondeli mi ji uz vyndaj oni, kdyz samotna nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.3.13 11:06

@Lindii To je hrozn s těma našema prckama jim se asi nechce do té zimy :think: kdy že se má oteplit??? No uvidíme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
14.3.13 11:12

@Lenčíí no kdyby mela vylezt az se otepli, tak bych borila fakta o tehotenstvi s 9.ti mesici :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.3.13 11:19

@Lindii to už by bylo na zbláznění :zed: ale jsem zvědavá kdy začnem rodit jaké to bude datum jééé kdyby to tak člověk věděl dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
14.3.13 11:20

@Lenčíí no ja to vim, ja urco v pondeli, kdyz do te doby nevykoukne sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.13 11:31

Holky až se nám to narodí, uděláme si novou diskusi? Ráda bych, abychom se bavily my tady stále, ale zase o našich narozených miminech :-)

Máte nějaký nápad, jak se ta diskuse bude jmenovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky