Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já s tím břichem stále někde narážím
dnes jsem si ho málem opařila, při slévání špaget
fakt hrůza, jak jsem neohrabaná
Ahoj!
Tak jsem se vrátila z kontroly z porodnice a aasi se picnu…
tak napřed že se jede dle termínu menstruace tedy 13.3. a dneska že se jede dle ultrazvuku takže 21.3.
jinak prý to na porod vůbec nevypadá ![]()
No takže kontrola za týden prý pokud neporodím no takže ještě týden vydržet ![]()
jinak jak píšete já taky s bříškem zašpiním několik triček denně pokaždé na sebe něco kydnu a přistane to na břichu ![]()
a asi bude nejlepší na porod zapomenout takže si budu muset vymyslet aktivity a začnu barvením vlasů ať něco pro sebe udělám ![]()
A co vy holky už některá rodíte??? ![]()
to je hrůza… tak snad to bude opravdu maxi toho 21.3.
U mě to nebude ani toho 18.3… nevěřim tomu už, mám toho dost, jsem nervní na každýho, nic mě nebaví, v noci jsem nespala, bolesti žádný a příznaky taky ne. Neumim se už zabavit, ani ten sex mě už nebaví… Nebaví mě nic, mám toho dost
@florance Jo snad to bude toho 21.3. ještě pak třeba týden přenášet tak nevím nevím! Taky už mě nic nebaví jediný co mi vadí jsou otoky a příznaky porodu žádný a asi ani nebudou jéééé… ![]()
@florance No nejlepší by bylo na to nemyslet ale jak to udělat??? ![]()
Přesně, jak říkáš. Kdyby se šlo nějak zabavit a tím pádem na to mín myslet, ale ono to nejde… Já už nevim, jak se zabavit.
Neni nějakej nápad, jak se zabavit? ![]()
@florance No to bychom musely dělat něco nonstop už hraju i hry na netu a nevím co dál… ![]()
Taky sem stale 2v1 a to mam po vsech terminech
zitra monitor v porodce..do nedele ma holka cas, v pondeli mi ji uz vyndaj oni, kdyz samotna nechce ![]()
@Lindii To je hrozn s těma našema prckama jim se asi nechce do té zimy
kdy že se má oteplit??? No uvidíme ![]()
@Lenčíí no kdyby mela vylezt az se otepli, tak bych borila fakta o tehotenstvi s 9.ti mesici
![]()
@Lindii to už by bylo na zbláznění
ale jsem zvědavá kdy začnem rodit jaké to bude datum jééé kdyby to tak člověk věděl dopředu ![]()
@Lenčíí no ja to vim, ja urco v pondeli, kdyz do te doby nevykoukne sama ![]()
Holky až se nám to narodí, uděláme si novou diskusi? Ráda bych, abychom se bavily my tady stále, ale zase o našich narozených miminech ![]()
Máte nějaký nápad, jak se ta diskuse bude jmenovat
Taky jsem spavala pres den, pokud byl muj starsi synator nekde zabaven, ale pak jsem vecer nespala. Takze ted se snazim jen tak 30 min dachnout a natahnu si budika abych nnespala dyl. Pak se vecer i celkem vyspim. Jo jo pres pupek uz to nejde, hlavne ted u konce uz me samu ani nic nebavi jako se nejak opecovavat, pripadnu si totiz hnusna porad"o)= vite jak to myslim, takze radej nekam zajdu.