Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Cauky kocky, ja sem taky jeste tu
dnes monitor u dr. a vse ok, zadne priznaky, ja bych ji tam snad taky mela az do puberty, cili pocitam, ze v pondeli jdu nato, nastupuju v 7 rano..vam uz nedali termin vyvolani??To uz by meli ne? ![]()
Ahoj, takže jsme ještě 3 ![]()
ne ne zatim žádný termín vyvolání nemám
Děkujem a co ty máš za kočárek?
@florance Věříš že jsem nad tím taky přemýšlela že jsme tu dvě a asi ostatní rodí jo přála bych nám to už všem ![]()
@Lindii Ahoj! Jéééé závidím jak víš kdy jdeš na to
Já měla termín 13.3. a pak se rozhodli že pojedou podle ultrazvuku takže 21.3.to máte zrovna kontrolu a to už budu vyžadovat datum pokud do té doby neporodím sama ![]()
@florance http://www. abc-design. de/cz/produkty/kombi-kocarky/viper-4s-special. html ja mam tenhle v te svetlejsi verzi.. a kdy si mela termin? ja mela 7.nebo 11.3. a rodit snad budu ted v pondeli 18.3.
@Lenčíí no dost se ti ro teda rozchazi, ale ono to nemusi nutne znamenat, ze tam dojdes, muzes porodit driv…podivej na mne, mne rekl dr. ze se mi naopak terminy dost shodujou dle utz a MS a stejne prenasim
Juj, tak to už hezky přenášíš… tak to ti nezávidim, snad to bdueš mít co nejdříve
Ahoj holky, já mám termín 22.3. jsem prvorodička, tak si furt říkám, jestli vše zvládnu a čekám na čekaný, jak myslivec jestli to nebude dřív… myslím, že obavy má každá co rodí prvně… jestli do pátku neporodím, tak jdu na monitor a ultazvuk…
@florance ja bydlim na horach, tak ze sem musela vybrat tak, aby zdolal spoustu prekazek ![]()
Tak to už koukám hezky zdoláváš ![]()
a jak se denně zabavuješ? Dej nám nějakej nápad