Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
607
25.3.13 08:55

Tak jeden den do termínu a že bych si tedy připadala, že bych měla rodit se mi nějak nezdá 8o… snad jen klid před bouří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.3.13 10:57

Také doufám, že je jen klid před bouří! Termín máme ve středu, zítra jedeme do porodnice na kontrolu! No, jsem zvědavá, co nás čeká! :) Snad se malá rozhodne už co nejdříve! Každý den je teď neskutečně dlouhý!!! Tak, prďolko, šup šup za námi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
25.3.13 11:00

V pátek jsem byla u svého dr naposledy, dal mi číslo do porodky a říká: Zavolejte si a oni si Vás objednají, ale když to vidím, tak tu kontrolu možná nestihnete :D no a prcek si lebedí dál… takže jsem objednaná zítra ráno v sedum, tak uvidíme, co se dneska přihodí, jestli tu kontrolu stihneme nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.3.13 11:04

Tak držím pěsti! Ať je miminečko co nejdříve a s nejhladším průběhem venku! :) no, u nás to bylo tak, že na porod to ještě v pátek nevypadalo… kdo ví kdo ví! Sitauce se může měnit z minuty na minutu! Pravda, že malinkou nechci vyhánět, ale občas přemýšlím, čím vším bych ji mohla na ten svět pomoci! Rozhodnutí je ale jen na ní! tak snad! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
25.3.13 11:07

@Renathea Já od minulého úterý měla bolesti stydké spony, že jsem nemohla pomalu ani lézt a říkala jsem si, že se asi něco „chystá“…to se mě drželo do soboty večera, pak jako když utne a musím říct, že je mi fajn :think: dokonce jsem od rána uklidila už půl baráku, že kdyby něco, at tu je pěkně uklizeno :dance: tak uvidíme, já už jsem nedočkavá jako blázen, nevíme pohlaví, o to víc se těšíme :D a ještě teď jak se to blíží mám pocit, že lidé okolo blázní víc než já, to je smsek, jestli už jsem na cestě do porodnice :pocitac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.3.13 11:10

To chápu, denně mám také několik telefonů a dotazů, možná o to víc to přináší stresu! :( Nějací poslíčci se u nás už také objevují, bříško pobolívá, občas propichuje - přes bříško, čípek, záda a až do stehen, ale k porodu se to asi nemá. Zaspím to, nebo pomůže sprcha! Uklízím snad každý den, běhám doma po schodech, čaj z maliníku, pupalka, teplá vana, včera i sklenka vína, ale to naše robátko ne a ne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.3.13 11:11

Zatím mi neodešla ani hlenová zátka - nebo aspoň o tom nevím! Bříško klesá, ale to je tak jediné, co pozoruji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
25.3.13 11:31

Zátka je pro mě taky tabu zatím nebo jsem to nepostřehla, ale četla jsem i na nějaké diskuzi, že spousta maminek i vícerodiček odchod zátky také nespozorovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.3.13 11:45

Ahoj holky, moc vas zdravim :mavam: Koukam, ze vetsina z vas je jeste stale 2v1…niceho se nebojte, ony ty miminka opravdu sami vi kdy prijit na svet :andel: Cim min to budete resit tim driv to prijde ;) Doporucuju totalne vypnout, zkouknout vsechny filmy…zajit si s manzelem na veceri a hlavne se poradne VYSPAT :lol: Drzim vam moc palce :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 11:48

Ahojky, tak hlasim, ze uz jsem pysna matka ze dne 19.3. ve 2:27 :kytka: s vahou 3860g a 52cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
25.3.13 11:50

@Lindii je nádherná :srdce: ať vám dělá jen samou radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 12:03

@Evca151 dekuju, akorat nas zacli zlobit prdiky-klasika, ale snad se to casem zlepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 12:03

No a kdo tady je dalsi???je tu jeste nejaka maminka uz? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
25.3.13 14:41

@Lindii
Gratulace :kytka: malá je úža :kytka: já jsem dnes 40+3 a mojí holce se nechce ven :think: zítra další monitor, ve čtvrtek další, v pátek poradna a zátěžák a pokud to nepropukne, tak na apríla prý nastupuju na vyvolávací tablety 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 14:43

@eva0209 ojeee :( tak to ti preju, aby sla sama dobrovolne, protoze ja sem si teda uzila svy..preju ti aby si to mela co nejrychlejsi!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí