Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo přesně tlaky na konečník a bolest v zádech ale jinak nic ![]()
Jééé kéž by se to rozjelo ![]()
Jinak jsem začala skládat origami nevím co už dělat a navíc venku sněží ![]()
Tak já hlásim, že jsem včera měla první termín a dnes mi oznámila doktorka, že počkáme ještě týden a pak vyvoláme.
Jinak zátku prý mám hodně uvolněnou a že jsem už připravená na porod, prý to může přijít hned, takže to vyvolávání nejspíš prý nebude.
Tak jsem zvědavá, kdy to bude, ale prý jsem na porod už připravená každou hodinou, tak uvidíme
@florance Jé, tak to se máš, já byla kontrole dnes, kdy mám zároveň termín, a doktor mi řekl, že to připravené vůbec k porodu není, že nález na hrdle je stejný jako při první kontrole v porodce před 3 tý…
Teď mám chodit na ko častějc. Tak jsem zvědavá, kdy já porodím, jestli až v dubnu
Njn, prckovi se prostě do zimi nechce.
Tak jsem stále celá.
Zátka mi stále odtéká čirá vodová, tekutá. nemá to skoro nic společnýho s výtokem.
Ale porod ještě necítim…
Ahoj těhulky, tak koukám, že patřím mezi vás „finišující“ ještě tedy mám šest dní do termínu, ale poslední dva dny si tak nějak říkám, kéž by se to naše překvapení už chtělo vyklubat…mám bolesti podbříšku, jakoby stydké spony a to takový, že pomalu nadám nohy na postel, včera jsem byla na ko a vše v poho, tak jsem zvědavá, jak dlouho mě to takhle bude trápit než se cvrček rozhodne vyloupnout a přinést nám jaro ![]()
Ahoj, tak já jsem stále celá, ale mám pocit, že @Lenčíí je v porodnici. No alespon někdo z nás… Doufám, že mě to taky brzy čeká
Ahooj taky se blížíme teď 35 týden těhotenství
a moje dr mi řekla že porod vidi jako rizikoví myslíte že malý půjde císařem nebo mě nechají rodit normálně?
@Májinkaa výška váha, takže asi žádný prcek viď?
NO popravdě, já jsem byla na odhadu váhy minulý týden, to znamená 38+0 a krtek měl 3 480 g ( vím, že odhad se může lišit až o půl kila, takže doufám, že ho dr. neodhadl o půl kg miň )
… zítra jdeme na ko, říkal, že dyžtak odhad udělá ještě jednou, aby věděl, jak rychle roste…jenže já nejsem žádnej drobeček a dle rozměrů pánve, co mi naměřila sestra prý mám předpoklady porodit klidně 4 kilové dítko, což mě upřímně řečeno děsí…jako prvorodička nevím co mě čeká a nejvíc trhnu z toho, že budu přenášet ![]()
@marky9 mně právě sestra, kamarádku to taky překvapilo, jsou to takové jakoby kleště velké a i ty rozměry mám zapsané v těhu průkazce ![]()
@Evca151 no malej až se narodí má mít kolem 3kg
ale já mám asi malou panev nebo co :-
Příspěvek upraven 04.04.13 v 06:15