Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
18.3.13 16:12

Jo přesně tlaky na konečník a bolest v zádech ale jinak nic :-(
Jééé kéž by se to rozjelo :-)
Jinak jsem začala skládat origami nevím co už dělat a navíc venku sněží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.3.13 14:08

Tak já hlásim, že jsem včera měla první termín a dnes mi oznámila doktorka, že počkáme ještě týden a pak vyvoláme.

Jinak zátku prý mám hodně uvolněnou a že jsem už připravená na porod, prý to může přijít hned, takže to vyvolávání nejspíš prý nebude.

Tak jsem zvědavá, kdy to bude, ale prý jsem na porod už připravená každou hodinou, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.3.13 14:32

@florance Jé, tak to se máš, já byla kontrole dnes, kdy mám zároveň termín, a doktor mi řekl, že to připravené vůbec k porodu není, že nález na hrdle je stejný jako při první kontrole v porodce před 3 tý… :( Teď mám chodit na ko častějc. Tak jsem zvědavá, kdy já porodím, jestli až v dubnu :) Njn, prckovi se prostě do zimi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.13 09:12

Tak jsem stále celá.
Zátka mi stále odtéká čirá vodová, tekutá. nemá to skoro nic společnýho s výtokem.

Ale porod ještě necítim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
20.3.13 17:24

Ahoj těhulky, tak koukám, že patřím mezi vás „finišující“ ještě tedy mám šest dní do termínu, ale poslední dva dny si tak nějak říkám, kéž by se to naše překvapení už chtělo vyklubat…mám bolesti podbříšku, jakoby stydké spony a to takový, že pomalu nadám nohy na postel, včera jsem byla na ko a vše v poho, tak jsem zvědavá, jak dlouho mě to takhle bude trápit než se cvrček rozhodne vyloupnout a přinést nám jaro :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.3.13 08:27

Ahoj, tak já jsem stále celá, ale mám pocit, že @Lenčíí je v porodnici. No alespon někdo z nás… Doufám, že mě to taky brzy čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Májinkaa
21.3.13 11:42

Ahooj taky se blížíme teď 35 týden těhotenství :) a moje dr mi řekla že porod vidi jako rizikoví myslíte že malý půjde císařem nebo mě nechají rodit normálně?

• Citovat
  • Upravit
607
21.3.13 12:12

@Májinkaa no záleží asi z jakého důvodu je rizikový? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.3.13 12:32

Docela ráda bych zkusila tu skořici…máte nějaké recepty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Májinkaa
21.3.13 13:08
@Evca151 píše:
@Májinkaa no záleží asi z jakého důvodu je rizikový? 8o

výška váha.. za 2 týdnu půjdu do porodnice a tam se rozhodnou tak by mě zajímalo co řeknou :-/

• Citovat
  • Upravit
607
21.3.13 14:25

@Májinkaa výška váha, takže asi žádný prcek viď? 8o NO popravdě, já jsem byla na odhadu váhy minulý týden, to znamená 38+0 a krtek měl 3 480 g ( vím, že odhad se může lišit až o půl kila, takže doufám, že ho dr. neodhadl o půl kg miň ) :D… zítra jdeme na ko, říkal, že dyžtak odhad udělá ještě jednou, aby věděl, jak rychle roste…jenže já nejsem žádnej drobeček a dle rozměrů pánve, co mi naměřila sestra prý mám předpoklady porodit klidně 4 kilové dítko, což mě upřímně řečeno děsí…jako prvorodička nevím co mě čeká a nejvíc trhnu z toho, že budu přenášet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
21.3.13 17:22

@Evca151 mě nikdo pánev neměřil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
21.3.13 17:38

@marky9 mně právě sestra, kamarádku to taky překvapilo, jsou to takové jakoby kleště velké a i ty rozměry mám zapsané v těhu průkazce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
21.3.13 20:37

@Evca151 ani u jednoho těhotanství mí pánev neměřili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Májinkaa
22.3.13 08:53

@Evca151 no malej až se narodí má mít kolem 3kg :) ale já mám asi malou panev nebo co :-

Příspěvek upraven 04.04.13 v 06:15

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí